Ivan_Bg-
Početnik
- Poruka
- 6
Koliko su slicni svi retriveri! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar kod nje teranje traje toliko dugo??
Znam da teranje traje 21 dan, ali posto je Lidijinoj kuci proslo vec 12 dana a ona kaze da treba jos dve nedelje, to znaci da njoj teranje onda traje skoro mesec dana.
E vidis ja sam cula da je druga nedelja "spic" teranja, izmedju dva krvarenja.
Koja ovo vrsta papagaja???
Ne bi trebalo da to ima veze sa teranjem, pre će biti da i oni osećaju da KONAČNO dolazi prolećeMi smo početkom prošle godine kupili jedino rešenje po pitanju dlaka... usisivač sa vodom! Teško da će i jedan običan usisivač uspeti da izađe na kraj s tom količinom dlaka, da ne spominjem vreme kada je linjanje na vrhuncu.
Pozdraw ljudi.... Imam zlatnog retrivera skoro ce 2 godine i ne znam sta da radim s njim.... Ne mogu ga nista nauciti jer je LUD! Po ceo dan skace trci po dworistu nista ne slusa, skace na mene kad mu nesto kazem, jase mi noguKad ga mazim isto .... Odmah pocne da skace na mene..... Sta da radim? Kako da ga dresiram?
Uzivam dok gledam ove lepotane i svaki dan dolazim da vidim ima li sta novo.
Inace mojoj Bruni je otac Zafir iz istog legla iz kog je i Zeta fekete domino,pominjana pre par strana,a pojavljuje se i ime Ritzilyn sa majcine strane.Tako da imamo i rodjake ovde na forumu.Pozdrav za njih... i sve ostale,naravno.
I ona je u teranju po prvi put,tek nedelju dana,za sad se nista znacajno ne desava osim sto se uzasno linja.Ne znam ima li to veze sa teranjem ili ne,ali sam morala da kupim novi,jak usisivac jer cemo uskoro i svi mi da postanemo prekriveni dlakama kao i ona.
Evo par slicica kako opcinjeno gleda u vatru iz peci i uziva sa elegantno prekrstenim nogama.Damski nema sta
![]()
Prelepa je, koliko je stara?![]()
Ivana, tvoja lepotica je još uvek jako mlada, mislim da joj se dlaka nije oformila u punoj meri. Btw, po tamnijoj boji ušiju bih rekla da će joj prava boja krzna biti nešto tamnija nego sada. A što se tiče linjanja, uobičajeno je da to bude u proleće, kada otopljava i na kraju jeseni, kada dolaze hladni dani. Međuti, Belfi se nikada jače nije linjala nego prošlog leta, kada je udario drugi talas vrućina... to je bilo strašnoDešavalo se da kad leži negde i ustane, iza nje ostane čitava gužvica dlake
Već sam se zabrinula i vodila je kod veterinara... dobila sam odgovor da je sve u redu dok po krznu ne dobije pečate bez dlake
Izgleda da su i tepisi i posteljina bili u ispravnom stanju - nigde nisu imali "pečate bez dlake"
![]()
Hoce neko da mi odgovori na poruku ili ipak moram da menjam forum....?Jel moze neko da mi kaze za neku odgajivacnicu u Nisu??? Ja uzimam psa ali tek marta-juna posto sada nema nijedno stene....aj mi kazite ako neko zna gde da uzmem...cena od 100 do 150E sa rodovnikom...i kazite neko lepo ime..da ne bude u fazonu:riki,dzeki,tufi,.....itd itd...POZDRAV I HVALA UNAPRED!!!!
Hoce neko da mi odgovori na poruku ili ipak moram da menjam forum....?![]()
Pogledajte prilog 50901
Pogledajte prilog 50902
Ovo je Bole moj zlatni retriver,mnogo je druzeljubiv kao sto se vidi sa silke.Star j esedam meseci,tezak je oko25 kg i ima predivnu dlaku.Molim za komentar o mom retrievru.Unapred hvala.