proba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa njima nikad nije dosadno- ova moja ludaca me svako jutro budi u pola 7 tako sto me vuce za pokrivac da ustanem posto zna da ja necu da je izbacim napolje (zivimo u kuci). Cim vidi mog muza da ustaje, legne ispod stola i pravi se da spava, kao u crtanom filmu, sou zivi!
Meni je jedino poznato da postoji dobar odgajivač labradora u NIšu, Bojana - southern star sa teme Labrador retriver, međutim za odgajivačnicu goldena u NIšu nisam čuo, verovatno ih ima dosta kao i svuda.. i u manjim gradovima, ali pitanje je koliko su kvalitetni?
100-150 eura je malo za štene iz neke zvučnije odgajivačnice, ako misliš da ti je to celo ulaganje u psa, varaš se prilično, tek te čekaju troškovi i moraš biti spreman na to
Na ovom forumu imaš teme - ime za psa ili slično, samo treba da se malo potrudiš i pronađeš temu![]()
Eh gde nadje da se dvoumis izmedju tri toliko razlicite rase. Prvo pojasni za sta ti tacno treba pas pa cemo moci da ti pomognemo. Ako hoces psa samo da ti donosi pare onda izaberi onu rasu koja je popularna, samo ces onda imati posla sa time da nadjes zdravog psa koji je izlozbenog materijala. Dakle moraces da das lepe pare za takvo stene, ali s obzirom da se racuna da ce ti ono posle doneti ko zna koliko puta vise para nego sto si dao za njega cena dodje logicna.
Pa za dobermana treba da znas kako sa njim da postpuas, tj kako da ga pravilno naucis svemu, jer i on spada u grupu dominantnih pasa pa ne mozes sa njih bas tako opusteno kao sa retriverom. Znaci neka laksa dresura bi bila pozeljna, da ne kazem obavezna. Drugo sada se dobermanima koji se izlazu vise ne kupiraju rep i usi (mozda jos uvek tolerisu repove ali mislim da usi ne), pa ti se mozda nece svideti kako bude izgledao kad poraste, mada je to vise stvar ukusa.
Ja bih iz ove tri kombinacije (naravno) izabrala retrivera, s obzirom da ga imam.
Sto se tice izlozbi mozes i za 150-200e da kupis psa koji ce pokupiti neku nagradicu, samo tu moras da pazis na zdravlje psa jer ce slabo ko da ti garantuje da nece imati displaziju, probleme sa kozom, itd. Ako bas hoces nekog ultra psa za kojeg ti garantuju da ce biti uspesan na izlobama i za koga definitivno imas garanciju zdravlja onda ces ipak morati da platis najmanje 500e.
Pozdrav svima!
Lepe vesti! Moja Izzy se ostenila! Prava je mamicaEvo slike malih kuca...
![]()
![]()
pa cestitam izzy bas su medeni!!!!!Pozdrav svima!
Lepe vesti! Moja Izzy se ostenila! Prava je mamicaEvo slike malih kuca...
![]()
![]()