Zlatni Retriver

Joj, bas dugo nisam bila na forumu.
Moj mali Badi sada ima 4 meseca, i upravo se preselio napolje.
Uzas, znam... roditelji su se stalno raspravljali sa mnom zato sto ja sam htela da ga drzimo u kuci, i onda su oni hteli da ga poklone mojoj sestri... na kraju smo se dogovorili da ce biti kod nas, ali morace da zivi u dvoristu.
Ima preslatku malu kucicu, i kupili smo mu lanac (4m) zato sto moje dvoriste nije zatvoreno..
Mislila sam da ce se buniti, da ce mu smetati lanac...ali njemu se skroz svidja. I ja sam konacno srecna! Bar smem da ga zadrzim.
Evo i ja da stavim neke slicice...

ma presladak je nego steta je samo sto je ne lancu:confused::confused: ali bolje to nego da ga poklonite tvojoj sestri i ko zna kako da mu bude....;)

Uzas, znam... roditelji su se stalno raspravljali sa mnom zato sto ja sam htela da ga drzimo u kuci, i onda su oni hteli da ga poklone mojoj sestri... na kraju smo se dogovorili da ce biti kod nas, ali morace da zivi u dvoristu.
Ima preslatku malu kucicu, i kupili smo mu lanac (4m) zato sto moje dvoriste nije zatvoreno..
Mislila sam da ce se buniti, da ce mu smetati lanac...ali njemu se skroz svidja. I ja sam konacno srecna! Bar smem da ga zadrzim.

:heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Joj greota samo sto je na lancu,improvizuj mu neki boks zbog njega,meni Dora kad je bila na lancu,em ih je dva pokidala em pas nit ziv nit mrtav,ima sliku nema ton.... Mislim da retriveri nisu za lanac nikako....
:( :( :(

Postoje ljudi koji prave kucice za pse... To su drvene i vrlo kvalitetne kucice... zidovi kucice se prave na fazonu DRVO/STIROPOR/DRVO... tako da kuca ima dobri izolaciju... OGROMNE SU i krov im se podize!!
Ja sam se odlucio za drugu opciju... Dovescu majstora da sazida kucicu za mog retrivera i da je oblozi belom fasadnom ciglom...

Ovo je moj SIMBA!!!! :D

Prilozi

• Simba.JPG
    Simba.JPG
    105,2 KB · Pregleda: 16
Postoje ljudi koji prave kucice za pse... To su drvene i vrlo kvalitetne kucice... zidovi kucice se prave na fazonu DRVO/STIROPOR/DRVO... tako da kuca ima dobri izolaciju... OGROMNE SU i krov im se podize!!
Ja sam se odlucio za drugu opciju... Dovescu majstora da sazida kucicu za mog retrivera i da je oblozi belom fasadnom ciglom...

Ovo je moj SIMBA!!!! :D

jao kako je ubav...ljub za kucu:heart:

E pa hteli smo sa vama da podelimo ovu najnoviju slatku slicicu...
I imam nekoliko pitanja, Rea sada menja zube, medjutim desava se da joj zub izraste a da joj mlecni jos ne ispadne, zanima me iskreno sta da radim, veterinar mi je savetovao ako ne ispadnu za par dana da joj sama izvadim(to jegotovo nemoguce)! koliki problem zna to da bude?
I kolika je prosecna tezina retrivera sa 3.5 meseci?
Posto smo imali problem sa ujedom krpelja, da li postoji ogrlica koju mogu da nose tako male kuce, da nam se nebi ponovila ista situacija?
I sta mislite o tome da je premestim iz kuce u dvoriste ali bez lanca i boksa samo sa kucicom?
Unapred zahvalne na odgovorima....:heart::)

Prilozi

• 20032009(003).jpg
    20032009(003).jpg
    42,8 KB · Pregleda: 17
Na prva dva pitanja odgovor stvarno nzm ne bih da lupam....Sto se tice krpelja, postoji ogrlica protiv svih ,,napasti,, i ima da se kupi u svakom pet shopu!Sad zavisi koliko su efikasne....A sto se tice prebacivanja zavisi...Moje misljenje je da je ne vezujes to stoji ali ako ti je dvoriste ogradjeno i nema koja kuca da udje niti tvoja da izadje onda joj slobodni stavi kucicu napolje da spavka....

hvala za odgovor, znam da postoji ogrlica ali nesto su mi napomenuli da je ona mala za nju tj. da ne sme da je nosi, nesto tipa da postoje za male kucice ali da su na biljnoj bazi, ali bi bilo lepo kada bih znala da joj ona pre svega nece skoditi... ja imam jos jednu kucu sa kojom se ona super slaze, ali ne znam da li je mozda bolje da sacekam da jos malo poraste?!

hvala za odgovor, znam da postoji ogrlica ali nesto su mi napomenuli da je ona mala za nju tj. da ne sme da je nosi, nesto tipa da postoje za male kucice ali da su na biljnoj bazi, ali bi bilo lepo kada bih znala da joj ona pre svega nece skoditi... ja imam jos jednu kucu sa kojom se ona super slaze, ali ne znam da li je mozda bolje da sacekam da jos malo poraste?!

Mozda je bolje da sacekas malo jos, jer npr ja sam imao dve male kuce i cak su bile sestre i non stop su se bile zato sto je ova crna uvek bila manja i meni nekako umiljatija(sto ne znaci da je vise volim)od belke koja je uvek bila ne agresivna ali zastitnicki rastrojena...I tako kad god pomazim crnu ona skace na nju i grize je za vrat(mozda je to i igrarija ali belka je bas umela da stegnem Zu Zu-a)i cesto sam morao da ih odvajam...Pa zato mislim da je bolje da sacekas dok jos malo ne odraste...

Moja preporuka ti je da kupis sprej protiv "napasti"...ogrlica moze da skodi nekim psima,ja moju dogu prskam sprejom,i rekao bih ti da je mnogo bolje nego ogrlica..:manikir:..i dosta ljudi pricaju kako je bolji sprej..

Moja preporuka ti je da kupis sprej protiv "napasti"...ogrlica moze da skodi nekim psima,ja moju dogu prskam sprejom,i rekao bih ti da je mnogo bolje nego ogrlica..:manikir:..i dosta ljudi pricaju kako je bolji sprej..

Sprej takodje moze biti stetan!Jeste efikasniji ali ima isto otrova kao i ogrlica, sta vise pre ce se zatrovati sprejom koji je razmazan po celoj dlaci nego ogrlicom koju ni ne moze jezikom da dotakne!Mada sprej JESTE efikasniji!

Back