sarajevo-sa
Početnik
- Poruka
- 36
jos jedno pitanje.strasno me ujeda,pravo boli, za ruku, nogu kad hodam i ne postuje rijec NE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos jedno pitanje.strasno me ujeda,pravo boli, za ruku, nogu kad hodam i ne postuje rijec NE
upravo smo mu stavili povodac a on ga zvace, bojim se da se ne udavi,mozda zvuci glupo ali ja ga posmatram kao dijete i bdijem nad njim
Jer imasneku sliku od svoga psa?
nadam se da nece dugo trajati! do sada sam imala macu, sa macom je puno lakse,ona vise nije sa nama,jako jako sam je voljela.e ona je dresirala nas, pa mi valjda ostala navika, biti dobro dresirana gazdarica
Često mi se čini da nad Belfi strepim više nemo mnogo roditelja nad decom
Prirodno je što se maleni tako ponaša napolju, sve mu je novo, a oni su radoznali. Kuću je već upoznao i nema ništa što bi mu tako privuklo pažnju. Belfi je do nedvno toliko blenula na sve strane, da je glavom udarala u branike kola, bandere, nekad i prolaznike! A i dalje svuda gura nos, trči na sve strane i čini mi se da je jako nesrećna što u istom momentu ne može da bude na sve 4 strane sveta
Dok je bila baš mala, sećam se kako je jurcala po kući, kao loptica u fliperu 
Ludaca jedna,isprepadala nas je sve u kuci.Bila je ceo dan i noc na observaciji nas ukucana i nista-kao da se nista nije desilo.Jos uvek ne mogu da verujem da je prosla bez povreda.