Pitanje za Mikicaa- Iz koje odgajivacnoce si uzeo stene? Jesi li siguran da je iz one kod Uzica? Ostenjeno 20.8.!? Nesto mi se tu ne uklapa.![]()
nisam iz tee premenio sam kad sam ovo stene video mnogo mi se svidelo i onda sma resio da ga uzmem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje za Mikicaa- Iz koje odgajivacnoce si uzeo stene? Jesi li siguran da je iz one kod Uzica? Ostenjeno 20.8.!? Nesto mi se tu ne uklapa.![]()
Dobro,dobro,malo si me uplasio. Moja Bruna je iz te odgajivacnice kod Uzica, licno sam isla da je uzmem 7.9. a ostenjena je 9.7.,pa si me tim datumima malo zbunio.
Btw mnogo ti je lepa kuca.Kako se zove?
pa sada po meni to je dobro i Dona je bila ovakva ista ali malo zlatnija
mislism da po boji dlake nije amerikanka![]()
Nema to veze, nisu svi amerikanci zlatni tj ridji, u vecini jesu ali su ih ovde u Evropi mesali sa britancima pa su zato razni boja. Inace po usima im se vidi koje ce boje biti, a posto tvoja ima skroz bele usi onda ce i ostati takva, mozda poprimi malo krem boje, ali one zlatne nece imati uopste.
Nego jesi li joj ti uopste video roditelje?
E Mikice, Mikice...pa cemu onoliko pisanije na temu provere roditelja! Jel hoces da se tvojoj kuci desi isto sto i Tediju?
provericu to ja sve ali en verujem da bi me neko prevario za tako nestoPa i Tediju je otac sampion, pa to nista nije znacilo. Jesmo rekli da moras licno da vidis roditelje, ili barem jednog, pre nego sto uzmes stene. Eto sad ne znas ni u sta ce kuca da ti izraste kada si majku video samo na slici. A i otkud znas da je to zaista ona? I ko zna u kakvom je zdravstvenom stanju! Jesi li pitao da li imaju displaziju i koji stepen? Shvatas - da bi ti stene bilo zdravo moraju njegovi roditelji da budu zdravi. Ja sam isto tako uzela stene kao ti, nisam videla ni majku ni oca, nista nisam pitala, i naravno da se ispostavilo da su kukovi losi. Samo sto mene niko nije uputio kao sto sam pokusala tebe u uputim, a ti opet kupujes stene na slepo i igras na srecu. Ne razumem sto si onda trazio misljenje ovde kada ti nije bitno odakle je pas i u sta ce da izraste??
provericu to ja sve ali en verujem da bi me neko prevario za tako nesto![]()
provericu to ja sve ali en verujem da bi me neko prevario za tako nesto![]()
I sta ako ne ispadne sve ok? Vratices stene? Ma najbole...
Ljudi varaju za mnogo gore stvari kod pasa, ziv bio pa video, sto ti ne zelim ali sa ovakvim stavom ti je to neminovno.
Znam o cemu pricam, ne razumem samo zasto me nisi poslusao.
Da se i mi malo pokažemo
Ovo je Bubica...ima 9 meseci...sem na drugoj gde je stara 2.5 meseca
Meni je moje stene za sada ok sem sto ga je moj brat naucio da sve grzie po kuci tako sam danas ostao bez interneta jer mi pregrizao kabakA primetrio sam da nece da jede mnogo smao voli mleko da pije zna li neko d ami proporuci neku specijalnu htranu za stenad?
![]()
Sa Royal Canin-om sigurno nećeš pogrešiti, samo što je prilično skupa (za male pse je oko 500 din/kg, za mačke oko 300 din/400g...) tako da je najbolje da odeš u neki bolje opremljen pet šop i tamo se raspitaš. Profilum nije loša hrana a nije tako stravično skup (za male pse oko 300 din/kg), Meradog svi hvale, Bento Cronen... Pogledaj na sajtu Pet Centra, podelili su ih po kategorijama... Naravno, važi ono pravilo koliko para-toliko muzike. A evo ti još jedan sajt, po tome što piše ne bi trebalo da im je loša roba: www.mjtrade.co.yu
Да додам само да има једна храна коју моја пробирачица прихвата а то је храна марке БРИТ, има на сајту Пет центра. Иначе сам имала велике муке да је навикнем на грануле, није никако хтела да их једе.