Ja ne znam koje su tacno mere americkih, ali za engleske je za zenke visina od 51-56cm tezina 25-32kg. Sto znaci da je Belfi sasvim u granicama tezine i visine po standardu za engleski tip. Mozda i ona ima nekog amerikanca medju precima pa da malo vise lici na njih. Cek, a kako si zakljucila da je ona americki tip? Ajde stavi jos neku njenu slicicu gde se vidi cela.
Ponoviću ove slike od pre neku stranicu...
Zaključila sam da je "amerikanka" upoređujući fotke koje je neko stavio ovde na temu... ne znam tačno sad na koju stranicu. A i Belfi se razlikuje od većine ritvirera koje viđa po gradu - nešto je višlja, ima drugačiju dlaku (tanja je, stalno je svilena i sjajna, čak i kada je ne četkam) i drugačiji, da kažem, izraz lica

Oči su joj drugačije postavljene... uši su joj nešto kraće... hahaha, upravo mi pade na pamet - jel ona uopšte zlatni ritriver?!
Na ovoj fotki gore joj rep izgleda prelomljeno - tu joj je šišana dlaka kad je dobila infekciju na kupanju... deo je sama iščupala, deo je obrijao veterinar, a prilično sporo raste!
Evo i njenih fotki kad je bila štene

Prva je snimljena na dan kada je stigla kod nas - sa mesec ipo dana... druge dve neposredno posle toga, a poslednje dve kada je imala oko 4 meseca..
I jedno pitanje - ako joj ove zime, s 2,5 godine snimimo kukove, može li na tom snimku da se vidi tačno stanje kukova, tj. da li se snimanje radi samo jednom u životu psa?