sdragickg
Zainteresovan član
- Poruka
- 374
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj sto je slatka i razmazena!!!!!!!!!:shock: Kako vas nije sramota da tako razmazite psa!!!!!Uzas!!!!!
NISAM JEDINI , VEC SAM POMISLIO DA MI NESTO FALI ( DODUSE DOBRO BI MI DOSAO JEDAN BINGO[/B)Joj sto je slatka i razmazena!!!!!!!!!:shock: Kako vas nije sramota da tako razmazite psa!!!!!Uzas!!!!!
Evo da vidite kako mi drzimo naseg psa!!!! Spartanski !!!!:mad:
![]()
Tedija drzim u stanu, napolju ga ne bi drzala ni za zivu glavu. Cak i da zivimo u kuci nocu bi sigurno bio unutra. Nije da mu sad preti neka konkretna opasnost, ali cim je pas pusten napolju moze svasta da mu se desi. Evo bas danas sam saznala da su neki psi dve ulice dalje od mene otrovani. Ne znam da li su preziveli, ali sad Tedi mora da nosi korpu, barem dok ne padne kisa. A da ne spominjem ulicu i saobracaj koji se povecao u zadnjih godinu dana, pa zatim psa iz komsiluka koji bi se potukao sa njim cim bi mu se pruzila prilika, i tako dalje, da ne nabrajam sve grozote...
To je onaj cane corso o kojem sam pisala ranije.
p.s. i rasan pas moze da bude lutalica![]()
Nadam se da je pas ok, mada u principu ne treba nijednog psa pustati da pritrcava tek tako rasama koje su sklonije agresivnosti (pa cak ni kad imate neku od tih rasa), jer se nikad ne zna kako ce odreagovati.