Zlatni Retriver

OVAKO SMO JE NASLI JEDNO JUTRO PA NAM JE BILO ZAO DA JE NE SLIKAMO
Joj sto je slatka i razmazena!!!!!!!!!:shock: Kako vas nije sramota da tako razmazite psa!!!!!Uzas!!!!!:twisted::twisted:
Evo da vidite kako mi drzimo naseg psa!!!! Spartanski !!!!:mad:

03022010.jpg

Tedija drzim u stanu, napolju ga ne bi drzala ni za zivu glavu. Cak i da zivimo u kuci nocu bi sigurno bio unutra. Nije da mu sad preti neka konkretna opasnost, ali cim je pas pusten napolju moze svasta da mu se desi. Evo bas danas sam saznala da su neki psi dve ulice dalje od mene otrovani. Ne znam da li su preziveli, ali sad Tedi mora da nosi korpu, barem dok ne padne kisa. A da ne spominjem ulicu i saobracaj koji se povecao u zadnjih godinu dana, pa zatim psa iz komsiluka koji bi se potukao sa njim cim bi mu se pruzila prilika, i tako dalje, da ne nabrajam sve grozote...

Tedija drzim u stanu, napolju ga ne bi drzala ni za zivu glavu. Cak i da zivimo u kuci nocu bi sigurno bio unutra. Nije da mu sad preti neka konkretna opasnost, ali cim je pas pusten napolju moze svasta da mu se desi. Evo bas danas sam saznala da su neki psi dve ulice dalje od mene otrovani. Ne znam da li su preziveli, ali sad Tedi mora da nosi korpu, barem dok ne padne kisa. A da ne spominjem ulicu i saobracaj koji se povecao u zadnjih godinu dana, pa zatim psa iz komsiluka koji bi se potukao sa njim cim bi mu se pruzila prilika, i tako dalje, da ne nabrajam sve grozote...

taj pas sto se hoce da se svadaj sa tedijem jeli to neki rasan pas, ili lutalica??

@ sdragickg

mala kuca ti je pweswatka

Stenac retrivera mi trenutno deli boks sa starijom zenkom NO i kad stenca uvedem neki put u kucu da prenoci NO tu noc ne pojede nista od hrane ucuti se i tuguje:cry: a kad su sve tri napolju to je narodno veselje:D:D:D

Prvo da vas pozdravim,nisam bio do sad na ovoj temi,ali me je navelo da posetim ovu temu jer sam jutros na kosutnjaku video katasrofalan prizor.Naime jedan retriver je bio bez povodca uz gazdaricu i kada je ugledao pit bula,potrcao je prema njemu da se igra.Ovaj ga je na iznenadjenje prisutnih uhvatio za facu i nije hteo da pusti.Gazda ga je sutirao,udarao,a ovaj ma ni da popusti.Posle jedno 5 minuta uspeli su da ga iscupaju,a faca mu je bila skroz krvava.Hteo sam ovo da vam ispricam da bi pazili pse jos vise i da vidim da li je ta devojka sto je njen retriver na forumu mozda slucajno ovde.

Nadam se da je pas ok, mada u principu ne treba nijednog psa pustati da pritrcava tek tako rasama koje su sklonije agresivnosti (pa cak ni kad imate neku od tih rasa), jer se nikad ne zna kako ce odreagovati.

Nadam se da je pas ok, mada u principu ne treba nijednog psa pustati da pritrcava tek tako rasama koje su sklonije agresivnosti (pa cak ni kad imate neku od tih rasa), jer se nikad ne zna kako ce odreagovati.

кад сам ја са мојим другом чувао једну женку лабрадора, десила нам се слична ситуација као ова......у неком погледу гора, у неком погледу боља.....
како коме.........па да почнем:
пошто смо ми њу хтијели да научимо да шета без поводца............мислим она је ишла за нама и све то........али кад нешто намирише или види неког пса ми ту као да нисмо постојали.......(мада ово кад нешто нањуши то смо и некако могли нешто да учинимо, али ово друго не....ама баш ништа)
и тако шетамо је ми (наравно без поводца)....и дођемо до једне магисрале....и на нашу несрећу видимо један човјек са стафордом шета..........али преко пута (милсим ми шетамо лијевом, а тај човјек са псом десном страном магистрале.... и кад смо видјели тог човјека са псом......мој друг узе се за џеп.......извади поводац....(то је трајало секунду)..........она је за то вријеме већ била ван наше контроле (мислим претрчавала је магистралу).........и кад му се приближила.........тај стафорд је кренуо да је угризе..........међутим тај човјек је ударио, и она се почела враћати.......али кад се враћала милиметарски поред ње су прошла кола која су је замало ударила.........
у том тренутку........ја сам био ван себе......само сам затворио очи и надао се да ће преживљети..........и кад сам отворио очи она је само лајала (али некако чудно.........бољео је ударац који је примила.......мада боље и то него да је ту заклао).........ја ту ситуацију нисам мого гледати........него ми је то друг испричао..........али на крају морали смо да је дамо једној жени и она је чува.......
кад сам схватио да је више никад нећу видјети...........ја сам почео плакати:cry::cry::cry:..........и никад се горе у животу нисам осјећао:-(:-(:-(
то је био најгори дан у мом животу.........

Back