dragicaraj
Obećava
- Poruka
- 63
Ah da...tek sad sam videla da je napisano...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuca ti je preslatka, bas izgleda kao da ima vunu![]()
Kako se zove?![]()
HELP
Treba za par dana da krenemo u setnje ( stasali smo za napolje jeeeeeeee) Koja cetka za cesljanje s obzirom da je jos mali 3 meseca (da li mekana ili ona sa plasticnim zavrsecima )
i dajte pomagajte sta da koristim protiv krpelja i buva, a da je na biljnoj bazi (vet. mi je rekao da ne sme frontline jer je jos mali i moze jetru da mu unisti)
Hvala puno
trebalo bih da pocem da setam mog nestaska ali on nikako da se navikne na povodac, prvo hoce da ga grize a onda i ako pocne da se krece sa njim cim malo povucem povodac on stane i kako popustim krene u svom pravcu (obicno tamo gde ne treba), tako da sam prinudjen da ga nosim (trudim se sto redje ali kad nece) do zeljenog mesta, i posto je jos mali ako hoce da se igra s nekim psom da li da ga pustim s povodca ili ne
AL STE UGAZILI MLADU PSENICU![]()
Danas smo bili u malo duzoj setnjici, pa evo nekih slika.
trebalo bih da pocem da setam mog nestaska ali on nikako da se navikne na povodac, prvo hoce da ga grize a onda i ako pocne da se krece sa njim cim malo povucem povodac on stane i kako popustim krene u svom pravcu (obicno tamo gde ne treba), tako da sam prinudjen da ga nosim (trudim se sto redje ali kad nece) do zeljenog mesta, i posto je jos mali ako hoce da se igra s nekim psom da li da ga pustim s povodca ili ne
@mackic, kuca ti je preslatkaKoje je to mesto? Podseca me na jedno moje selo
p.s. Kako si ga naucila da se seta bez povotca?![]()
To je kraj Beograda.Dalje ima samo reka i Pancevo. Mi smo u Mirijevu, a blizu nam je kraj naselja, dalje idu samo njive, pa se nekad prosetamo malo i tamo. Jedino je nevolja sto ima puno krpelja, ali sta sad...
Setala sam ja njega na povocu sve do skoro pune prve godine, pusten je bio samo na vecim povrsinama gde ne moze da izleti na ulicu. Posle je nekako vec sam usao u fazon pa nisam morala vise da ga vezujem. Mada je ipak imao par izletanja na ulicu i jedno kacenje automobilom, sto se desilo prosle godine kad je ima 2,5 godine.