Lucky :)
Gost
- Poruka
- 9.414
big bear da li ti sony-a drzish u stanu ili dvoristu??
@, kad ce sledeca tura slika??

Pozdrav!
@, kad ce sledeca tura slika??

Pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je istina da, ako psa hranimo hranom iz nase kuhinje, su mu potrebni dodatni vitamini i da li moze umesto tih vitamina svakodnevno da mu se daje mleko ili jogurt?
P.S. Jel istina i ovo- da zlatni retriveri moraju da piju samo mlako vodu, a nikako ne smeju hladnu?
![]()
Molim vas, hitno mi treba pomoc!
Kuca mi je povracala i ne znam sta da radim..?
![]()
Molim vas, hitno mi treba pomoc!
Kuca mi je povracala i ne znam sta da radim..?
![]()
To se desavalo i Badiju.Mislim da je to normalno ali ipak pitaj veterinara.Ako nikada do tada nije jeo cufte mozda zbog toga (mozda mu se ne svidjaju...).Bez panike jer sam cula za mnogo zlatnih retrivera kojima se to desavalo i na kraju je sve bilo u redu.Mozda mu je samo onako naislo.
DA VAM SE PRIDRUZIM IME MI JE MEGI I 1 APRILA CU NAPUNITI 5 MESECI
Hvala!A šta nam radi Kiki??
Video sam sličice i baš je porasla, prelepa je!
![]()
HvalaKiki je luda i razigrana kao i uvek... uziva u svom "pasjem" zivotu...
![]()
Pre 2 dana je primila vakcinu protiv besnila, chipovali smo je...i dobila pasos![]()
Zanima me kakvo je vase misljenje o Frontline? kupila sam joj jednu ampulu... i stavila joj na vise mesta, vecinom oko vrata... vet. je reko da ce ova biti dovoljna do jeseni, pa avg.- sept. bi trebalo jos jednu...:smile: Samo ne znam kako to deluje... stavila sam joj na kozi i u korenu dlake...
e sad, jedna ampula bi trebalo da joj traje nekoliko meseci, ne znam jel joj to koristi iako je budem okupala(nisam bas lepo objasnila, ali nadam se da razumete na sta mislim
)
Pozdrav![]()