bigbear23
Zainteresovan član
- Poruka
- 359
sooper, ali ako mozesh ceshce da ga slikash, da mi se oci odmaraju![]()
Hocu, obecavam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sooper, ali ako mozesh ceshce da ga slikash, da mi se oci odmaraju![]()
Latinski naziv uzrocnika Staphylococcus aureus? Dobro mi je poznata. Probaj, ako krenu opet promene na kozi, i da ih ocistis dobro pa da ih mazes gentamicin mascu, onom za oci iz humanih apoteka.
Izvini, Laki, tek sam sad videla tvoj post. Po meni je bolji taj nacin jer iz salame moze lakse da izbaci tabletu i da joj pritom nacne zastitni film koji treba neostecen da stigne do zeluca da ne bi nadrazio usnu duplju, zdrelo i jednjak. Kad mu uguras tabletu direktno u usta (naravno za to treba i malo vezbe) i uradis sve kako sam opisala sanse da je izbaci su minimalne.
Hocu, obecavam![]()
Laki, da ne bi pretrpavao ovu temu kratkim postovima, napisi sve u jednom postu samo stavi znak @ pa ime korisnika i napisi poruku.
Znaci: @tajitaj - bla,bla.
Pa onda u istom postu napisi jos nekome na isti nacin samo udari novi red.
Za tu protiv buva je jos mali, a obicnu moze da nosi, sto da ne (on je bese sve vreme u dvoristu ako se dobro secam?), samo mu nemoj stavljati one davlice (ili bilo kakve metalne), one pomalo cupkaju dlaku, a i neke su malo teze za njegov jos mali vrat. Kupi mu neku od onih sarenih/jednobojnih koje mogu da se povecavaju ili smanjuju, cini mi se da su napravljene od najlona a izgledaju kao da su platnene (ili mozda jesu platnene, nisam sigurna). Lagane su, a i mozes ih povecavati kako malisa raste, tako da mu sigurno nece smetati.
Hvala plavooki, ali to sam i sama ukapirala
Nije sa sajta ova, vec sa kompa....![]()
Jeste, to je.
Vet. nam je jos preporucila antidermakotik kremu za promene na kozi, mada se to kupuje u vet. apotekama.
Jao, pa Soniju je bio rodj pre mesec dana, a ja se toga nisam setila, srmc.Morace onda da proslavi neki mesecdan..
Super, bas mi je drago da ces biti cesce ovde, i naravno slobodan si da nas zatrpavas Sonijevim slikama!
Inace ja i Tedi smo super, ona alergija sto nikako nije htela da prodje ipak na kraju nije bila alergija nego stafilokoke, vec je bio dva puta na antibioticima jer se to vracalo, jos uvek se nekad pocese ali mu je dlaka mnogo lepsa, pa se nadam da nece morati na novu turu antibiotika. I on je veseo sto je prolece doslo, eto vec je tri puta od jutros bio napolju.![]()
Ljudi, evo jos jednog pitanja...
Kako da se ponasam dok ga setam na povodac? Veceras sam ga prvi put setala napolje i on se sve vreme cimao i vukao povodac na svoju stranu...
(a meni ga bilo zao)
Ljudi, evo jos jednog pitanja...
Kako da se ponasam dok ga setam na povodac? Veceras sam ga prvi put setala napolje i on se sve vreme cimao i vukao povodac na svoju stranu...
(a meni ga bilo zao)
kao prvo životinja je verovatno ne iskusna sa tobom i moraš da je naučišLjudi, evo jos jednog pitanja...
(a meni ga bilo zao)
Mozes da mu nabavis onu "ogrlicu" sto ide preko prsa, tako ces moci da ga vuces na svoju stranu a nece se daviti. Usput ce vrlo brzo shvatiti da od vucenja nema nista, pa ce se malo dovesti u red.