Zlatni Retriver

Ili mu je uvijes u komadic neke salame ili tako necega ili, moja draza metoda jer je sigurnija ko ima iskustva, jednom rukom psu otvoris usta tako sto mu prstima guras usne medju zube pazeci sve vreme da njegove usne budu izmedju tvojih prstiju i njegovih zuba i onda mu drugom rukom ubacis tabletu sto dublje u usta, na koren jezika pa mu zatvoris usta i protrljas mu nosnu pecurku da bi mu izazvao instinkt za gutanjem. Ovo sam mozda previse detaljno opisala ali bolje tako nego da neko bude ujeden mojom krivicom. Svakako za pocetak treba probati to sa salamom.

a zasto je po tebi bolje ovaj drugi nacin, od ovog sa salamom????

da li kosta pregled kod veta? Trebalo bi da sutra odemo do njega, pa nemam pojma da li da nosim pare i koliko da nosim...

NARAVNO da ce da kosta!!!!!:confused::confused:
Retki su oni koji ne naplacuju pregled ,a naplacuju samo terapiju,ukoliko je potrebna(moze i da ne treba a da se da upravo zbog naplate:x:x)!!!!
Ponesi iljadarku za ne daj boze!!!!!!:p:p
I neki dokument sa slikom( licna karta, pasos) ono ako mu ostanes kratka za kesh!!!:shock:
A sto idete ? Jel sve u redu?

Juce se malo cesao, pa rekoh bolje da ga odvedem do veta da on to vidi, a i da vidim kako to sve izgleda :)
Danas sam mu stavila neki sprej i nista nisam videla, ali za svaki slucaj. Inace, prodavacica je rekla da nikako ne sme da nosi ogrlicu protiv buva, jer je mali :|
Jocka, imas slike na prethodnoj str. :)
slikacu ga jos, pa saljem :)

Kako je najbolje proveriti da li pas dobro vidi, nisam panicar ali sumnjam vec izvesno vreme da moj Sleepy ne vidi bas naj jasnije. Kada mu dajem nesto sitno on ne vidi vec ga namirise.Do kog doba se njima u potpunosti formiraju oci.

@bigbear23

Eeeeeeeee!!! Pa gde ste vi nama!!:D:D:D:D
Soni je p r e l e p!!!!:heart::heart: A vidim da ste nabavili i kajlu!:ok:
Pa sta ima novo kod vas, kako je Sonisha?

bravo mackic zove se soni, bio mi je na vrh jezika, a kako je tvoj tedisha???
g060.gif

@bigbear23

Eeeeeeeee!!! Pa gde ste vi nama!!:D:D:D:D
Soni je p r e l e p!!!!:heart::heart: A vidim da ste nabavili i kajlu!:ok:
Pa sta ima novo kod vas, kako je Sonisha?

Caos! :D Pa tu smo, nego smo tek sada uspeli da se slikamo, tacnije jutros ;) Soni je sada vec veliki decko i jos veca maza :p Kajlu smo nabavili jos pre dva meseca, nego nas nije bilo na forumu sa slicicama, da pokazemo kako smo lepi sa njom :D ja zavrsavam civilnu vojsku za dva meseca a Sonisha uziva, smara sve pse odreda jer sa svima hoce da se igra, non - stop! :lol:
A gde ste vi nama, kao ste, sta radite?? :D Bicemo od sada aktivniji na forumu! ;)

Hvala!!! :D Zove se Soni i ima 13 meseci ;) :D

ima veliki jezik :D;):p, ali sam pweswadak

Caos! :D Pa tu smo, nego smo tek sada uspeli da se slikamo, tacnije jutros ;) Soni je sada vec veliki decko i jos veca maza :p Kajlu smo nabavili jos pre dva meseca, nego nas nije bilo na forumu sa slicicama, da pokazemo kako smo lepi sa njom :D ja zavrsavam civilnu vojsku za dva meseca a Sonisha uziva, smara sve pse odreda jer sa svima hoce da se igra, non - stop! :lol:
A gde ste vi nama, kao ste, sta radite?? :D Bicemo od sada aktivniji na forumu! ;)

sooper, ali ako mozesh ceshce da ga slikash, da mi se oci odmaraju:D;):p

Jao, pa Soniju je bio rodj pre mesec dana, a ja se toga nisam setila, srmc.:( Morace onda da proslavi neki mesecdan..:)
Super, bas mi je drago da ces biti cesce ovde, i naravno slobodan si da nas zatrpavas Sonijevim slikama!:lol::)
Inace ja i Tedi smo super, ona alergija sto nikako nije htela da prodje ipak na kraju nije bila alergija nego stafilokoke, vec je bio dva puta na antibioticima jer se to vracalo, jos uvek se nekad pocese ali mu je dlaka mnogo lepsa, pa se nadam da nece morati na novu turu antibiotika. I on je veseo sto je prolece doslo, eto vec je tri puta od jutros bio napolju.:D

Jao, pa Soniju je bio rodj pre mesec dana, a ja se toga nisam setila, srmc.:( Morace onda da proslavi neki mesecdan..:)
Super, bas mi je drago da ces biti cesce ovde, i naravno slobodan si da nas zatrpavas Sonijevim slikama!:lol::)
Inace ja i Tedi smo super, ona alergija sto nikako nije htela da prodje ipak na kraju nije bila alergija nego stafilokoke, vec je bio dva puta na antibioticima jer se to vracalo, jos uvek se nekad pocese ali mu je dlaka mnogo lepsa, pa se nadam da nece morati na novu turu antibiotika. I on je veseo sto je prolece doslo, eto vec je tri puta od jutros bio napolju.:D

Mackic, sta ste primali od antibiotika? Mojoj Milici se stafilokoka na kraju definitivno povukla od Cefaleksin sirupa. Ako krene ponovo (God forbid!), kupi mu kapsulice i rokaj ga posto je sirup zasladjen. Doziraj mu, naravno, prema kilazi.

a zasto je po tebi bolje ovaj drugi nacin, od ovog sa salamom????

Izvini, Laki, tek sam sad videla tvoj post. Po meni je bolji taj nacin jer iz salame moze lakse da izbaci tabletu i da joj pritom nacne zastitni film koji treba neostecen da stigne do zeluca da ne bi nadrazio usnu duplju, zdrelo i jednjak. Kad mu uguras tabletu direktno u usta (naravno za to treba i malo vezbe) i uradis sve kako sam opisala sanse da je izbaci su minimalne.

Prvo je uzimao palitrex, tri puta dnevno, a sad poslednji je bio panklav, 1 na 12h. Ne mogu sa sigurnoscu da kazem da je sasvim proslo, ali hvala ti na preporuci.

Latinski naziv uzrocnika Staphylococcus aureus? Dobro mi je poznata. Probaj, ako krenu opet promene na kozi, i da ih ocistis dobro pa da ih mazes gentamicin mascu, onom za oci iz humanih apoteka.

Back