Zlatni Retriver

Jeste, srecom. :) Tedisha je super, mada se malo smorio jer sam mu ja preuzela skoro sve setnje, a ne mogu bas da se setam mnogo pa ostanemo po najvise pola sata. Al' dobro navici ce se ;)
Nego sta nego smo izasli sinoc :lol: Bili smo malo u dvoristu, malo na poljancetu preko puta zgrade, i bilo je dosta.

Sta radite vas dvojica? Jel se Soniju povukla alergija totalno?

Aha, povukla se :D Kako je Tedijeva alergija?? Danas smo bili kod veterinara da Soni primi vakcinu - neku koju sam potpuno ispustio iz vida, trebali smo još 7.08. a ja tek danas video da je zakazana u zdr, kartonu :-? :D Prave ste noćne ptice :D Jel postoji neka muzika koju Tedi posebno voli?? :D :D Soni obožava RHCP ili skače ili dremka ;) :D

Mislim da cu morati da mu dam pronizon, pojavila mu se kod guze jedna veca ranica. Neverovatno, ali kako krene toplije vreme tako mu se stanje pogorsa. Cak je prestao da smrducka dok je bilo ono lepo zahladnelo, a sad kako je vruce tako mu se "povratio" miris. Ne vredi da ga kupam, pa ga brisem sircetom ne bi li nesto postigla.
A koju je to vakcinu primio? Mislim kako se zove?
Nemoj da pricas da Soni skakuce uz muziku? :D :D :D
Nisam nikad primetila da Tedi posebno reaguje na muziku, on se samo namesti na svoje jastuce i zaspi.

Uh kako su gadne ove vrućine, a Tedi je baš nadrljao od njih! :sad: Ako je za utehu, čuo sam na TV-u da će od sutra ponovo neko kraće zahlađenje.. :???: Soni je uvek reagovao na muziku ;) prvo nisam smeo da pustim ništa jer se glasno raspravljao (civleo, lajao, ''pričao''..) sa zvučnicima sve dok se čuje muzika, pa sam krenuo da ga navikavam od tiše ka glasnijoj muzici a onda je počeo da reaguje na zvuk.. :lol: tako da sada postoji muzika koju ignoriše (niti spava niti skače) brže pesme peppersa na koje skače i sporije na koje spavka :D mnogo je smešan! Inače vakcina koju je primio, ne vidim da ima ime, piše da je verovatno za ove viruse Canine Coronavirus, Leptospira bacterin, Canine distemper, adenovirus parainfluenza, parvovirus.. to sam bukvalno prepisao sa nalepnice.
Vidiš da i Tedi reaguje na muziku, samo što on na svaku pesmu spavka :D

Mackic:
Mislim da cu morati da mu dam pronizon, pojavila mu se kod guze jedna veca ranica. Neverovatno, ali kako krene toplije vreme tako mu se stanje pogorsa. Cak je prestao da smrducka dok je bilo ono lepo zahladnelo, a sad kako je vruce tako mu se "povratio" miris. Ne vredi da ga kupam, pa ga brisem sircetom ne bi li nesto postigla.

ja sam imala taj problem sa encom (onim ludim psom) jednom je dosao veterinar i sipao mu neku tecnos a on posle 2 sekunde pravo u bastu da se drapa o travu jer ga svrbi! na kraju je zavrsio u kuci jer nisam imala srca da ga vezem, pozovi veterinara... ili ti znas najbolje! :-)

Evo doslo vreme da se ide u setnjicu... :D
Lepo spavajte onda, i nemoj bas toliko drasticno da mu promenis vreme izlaska, tj nemoj odmah da pomeris za tri sata jer moze da se desi da ce se upiskiti ili ce da te maltretira dok ne ustanes. Pomeri prvo za nekih pola sata, pa malo po malo dodji do 9h.

Soni kao da je znao za tvoju sugestiju Mackic, pa me je sinoć budio cele noći - da me preduhitri pre 9 :D šalim se, nije mu nešto bilo dobro, povraćao je nekoliko puta :-? da li zbog vakcine ili se prejeo ili zaspao ispod klime - nemam pojma, u svakom slučaju nisam spavao ni dva sata :p zaspao sam oko 7 i onda me je probudio oko 9h tad mu je već bilo bolje i hteoj e napolje, tako da je u neku ruku - taktika uspela :D Kako ti je? Tedijeva alergija? Ko je sad noćna ptica ;) :D

E steta sto nisi uspeo da se ispavas, ali drago mi je da nije nista ozbiljno zbog toga sto je povracao. Ma i Tedi ima te trenutke kad nesto pokupi napolju, nekad cak zna i samo od trave koju brsti da povraca, pa sve to prodje. Tacnije kad malo bolje razmislim kao mladji je dosta cesce povracao nego sada.
Ali ima i dobra strana - sutra ce Soni mozda opet ustati u 9h. ;)

Tedi je ok sto se tice alergije, ne siri mu se mnogo, sad su ostale samo male ranice koje brzo prodju. Na ledjima je imao nekoliko vecih ali one su prosle. Ja sam ok, ali pocinju da me brinu crvene fleke po rukama koje sam mislila da su reakcija na antibiotik, ali nece da prodju. Ma nemam pojma, valjda ce sve biti ok, evo nisam imala temp. od utorka.

Vidim da ste vec otisli na spavanje, a mi sad odosmo u setnjicu. ;) :D

Evo i nas i mene koji sam upravo ''sišao sa planine'' dok me je Soni strpljivo čekao kući ;) bio sam do vikendice u lokalnim planinama i bilo je super, tamo već imamo psa pa mi je još uvek malo frka da se Soni i on sretnu, pošto su obojica mužjaci a i zbog ljubomore ovog starijeg koji se inače zove Meda :D (i ne znam koje je rase). Drago mi je da vam je bolje, da nemaš temp. i da Tediju prolaze ranice, za te crvene flekice ne brini - možda je nešto alergijski ali mislim da nije strašno. Sinoć smo zaspali kao kokoške (rano) a probudili se oko pola 8 - napredujemo ;) :p :D

Jao ne mogu da verujem da nisi poveo Sonija, pa vidi kako je lepa ta livada, sigurno bi se odusevio. :D :D Mislim da je najbolje da Medu i njega upoznas sto pre, dok je Soni jos stene, jer ce onda pre prihvatiti da je Meda glavni (barem u vikendici). Inace Meda je bas sladak. :D A odusevila sam se na ovu Sonijevu sliku sa medama, bas je totalno blesav. :lol: :lol:

Back