bigbear23
Zainteresovan član
- Poruka
- 359
Ok
Vi sada u šetnju??
Mi na spavanje.. Laku noć..
Mi na spavanje.. Laku noć..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mackic:Pa dobro to nama koji imamo muzjake ne moze bas da se desi.![]()
![]()

Mili:Ко каже да не може?![]()
А израз "ура, парили смо се"?![]()

Tedisha je super, mada se malo smorio jer sam mu ja preuzela skoro sve setnje, a ne mogu bas da se setam mnogo pa ostanemo po najvise pola sata. Al' dobro navici ce se
Bili smo malo u dvoristu, malo na poljancetu preko puta zgrade, i bilo je dosta.
tako da sada postoji muzika koju ignoriše (niti spava niti skače) brže pesme peppersa na koje skače i sporije na koje spavka
I koje pesme su mu omiljene od pepersa?
uglavnom preferira nov album peppersa
hoće da podeli višak
Mackic:Mislim da cu morati da mu dam pronizon, pojavila mu se kod guze jedna veca ranica. Neverovatno, ali kako krene toplije vreme tako mu se stanje pogorsa. Cak je prestao da smrducka dok je bilo ono lepo zahladnelo, a sad kako je vruce tako mu se "povratio" miris. Ne vredi da ga kupam, pa ga brisem sircetom ne bi li nesto postigla.
ja sam imala taj problem sa encom (onim ludim psom) jednom je dosao veterinar i sipao mu neku tecnos a on posle 2 sekunde pravo u bastu da se drapa o travu jer ga svrbi! na kraju je zavrsio u kuci jer nisam imala srca da ga vezem, pozovi veterinara... ili ti znas najbolje! :-)
i od sutra primenjujem metodu o kojoj smo pričali sinoć - nema ustajanja u 6 ujutru zbog šetnje, ima da spavamo do.. 9h
zaspao sam oko 7 i onda me je probudio oko 9h tad mu je već bilo bolje i hteoj e napolje, tako da je u neku ruku - taktika uspela