Zlatni Retriver

Mi smo Iskru u pocetku drzali u kuci ali vec odavno je u dvoristu a cetkamo se svaki dan i nemamo velikih problema sa dlakama. Voli da udje u kucu kad grmi i tako na finjaka ponekad da bi nesto capnula pa da je vijamo... izaziva decu :rtfm:.

Moracu nesto kupovat... hvala:worth:

Furminator potpuno izvlači poddlaku i ja ga nikad ne koristim baš iz tog razloga jer poddlaka štiti i od vrućine i od hladnoće.

Pse češljam onim "slicker brush"-om, a najučinkovitije sredstvo protiv dlaka mi je kupio moj dragi muž! Sve što mogu reći je :worth: :worth: :worth:

Philips_FC6844.jpg

Da, upravo taj :D

Usisavač ima nevjerojatnu usisnu snagu i poseban dodatak za tepihe i dlake. Prije sam znala po sat vremena jedan tepih usisavati (3 goldena) i opet ne bi bilo dobro, sada doslovno jednom prijeđem i sve dlake usisane. Mislim da sam im ja najbolja reklama. Ono tepih ali stvarno ne vidiš boju od dlaka (inače tamno plavi tepih a bijele i zlatne dlake- probaj zamisliti to!!!) i kao u onim reklamama, kako prilazi usisavač a ono druga boja :hahaha:
Cijena je oko 3000 kn, znači oko 400 eura. Ali vrijedi svake lipe.

Kad smo kod usisivača, da pohvalim i ja onu papučicu od mikrofibera iz TV šopa, kao student svojevremeno nisam mogla nju da priuštim ali sam kupila "četku" za ručno čišćenje kad su me na jednom CACIB-u vlasnici jednog samojeda time očistili. :heart::heart::heart:

hehehe golden leo pa to valja imati! reci mi samo koji je model tacno vidim da je philips. prvom prilikom ga kupujem inace cu da se raspadnem od usisavanja. nama je u dnevnoj tepih krem boje sa teget rubom i taj teget rub se nekad stopi sa ostatkom a usisavamo svaki bozji dan po sat vremena muka mi je vise od toga hahahaha jer posle pola sata izgleda kao da ga nedeljama niko nije ocistio :)

Luthiena, vjeruj mi znam kako ti je. Ja se sad svaki put oduševim jer tepih nakon usisavanja izgleda kao da je došaio iz trgovine :mrgreen: Baš ću poslikati demonstraciju. Model je FC 6844 Philips. Ima nastavke za pranje tepiha, podova, može na vodu, može na vrećicu (ima svoju, ne moraju se papirnate kupovati) i još hrpu nastavaka za svo moguće usisavanje....

E ovako ... Prvo da vas pitam nesto... Moja Donna je imala teranje oktobra.. I po mojoj proceni bi do sada trebala da ima vec... Ali medjutim nema... :// Pa me zanima sta vi mislite... Zbog cega nije imala? :/ Slike cu ubaciti kasnije malo......

Golden Leo hvala za info, idem danas da ga trazim! :)

Harry Potter mislim da ne mora biti nista strasno u pitanju, kujica mog prijatelja ulazi u teranje tacno svakih 6 meseci (ali u dan tacno) dok moja kujica na 8 ili cak 9...kako kad.
koliko je stara tvoja?

E ovako ... Prvo da vas pitam nesto... Moja Donna je imala teranje oktobra.. I po mojoj proceni bi do sada trebala da ima vec... Ali medjutim nema... :// Pa me zanima sta vi mislite... Zbog cega nije imala? :/ Slike cu ubaciti kasnije malo......

Moja Iskra je imala samo jednom izmedju desetog-jedanaestog meseca starosti (u septembru) i evo cekamo jos uvek... obzirom da se nekim zenkama desava i na deset meseci, kako su mi rekli ovde iskusniji mislim da ce to moci da se desi u julu mes. a tvoja onda moze da ocekuje i u avgustu. Prenosim ti sta su meni rekli jer me isto mucilo...

Golden Leo hvala za info, idem danas da ga trazim! :)

Harry Potter mislim da ne mora biti nista strasno u pitanju, kujica mog prijatelja ulazi u teranje tacno svakih 6 meseci (ali u dan tacno) dok moja kujica na 8 ili cak 9...kako kad.
koliko je stara tvoja?

Moja Iskra je imala samo jednom izmedju desetog-jedanaestog meseca starosti (u septembru) i evo cekamo jos uvek... obzirom da se nekim zenkama desava i na deset meseci, kako su mi rekli ovde iskusniji mislim da ce to moci da se desi u julu mes. a tvoja onda moze da ocekuje i u avgustu. Prenosim ti sta su meni rekli jer me isto mucilo...

@Luthiena ima dve godine ... tj. napunila je dve godine 8.maja.. :)

@JOIV nnadam se da ce biti uskoro... :))

Evo novih slika,2 muzjaka su rezervisana,na raspolaganju su jos 3 muzjaka i 3 zenke pa navalite...:klap:

Prilozi

• DSCF6400.jpg
    DSCF6400.jpg
    82,3 KB · Pregleda: 15
  • DSCF6399.jpg
    DSCF6399.jpg
    75,6 KB · Pregleda: 13
  • DSCF6405.jpg
    DSCF6405.jpg
    64,6 KB · Pregleda: 12
  • DSCF6409.jpg
    DSCF6409.jpg
    59,8 KB · Pregleda: 13
  • DSCF6413.JPG
    DSCF6413.JPG
    91,5 KB · Pregleda: 13
Juce su vakcinisani,vec su ocisceni od glista i parazita...cili,zdravi,veseli...

Prilozi

• DSCF6420.jpg
    DSCF6420.jpg
    55,6 KB · Pregleda: 10
  • DSCF6441.jpg
    DSCF6441.jpg
    61 KB · Pregleda: 10
  • DSCF6445.JPG
    DSCF6445.JPG
    128,2 KB · Pregleda: 10
  • DSCF6453.jpg
    DSCF6453.jpg
    60,3 KB · Pregleda: 16
  • DSCF6460.jpg
    DSCF6460.jpg
    57,5 KB · Pregleda: 14
Filipoo, ja ti sliku nisam ni videla, najbolje ti je preko tipypic-a imas tu opciju gde i ubacujes slike, opciju resize gde izaberes kolika hoces da ti bude slika, moje su naprimer ( 320x240) ili na kompu mozes takodje da smanjis sliku preko nekog programa koji imas za sredjivanje slika :)

A sad evo i nas malo, bilo je rashladjivanja svakodnevnih ovih dana bas dosta, pa evo malo da vam demonstriram! :D

io1cuu.jpg
2ak0aw8.jpg
33z8g7b.jpg

Back