magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Kako rashladiti psa?
1. napuni škaf vodom
2. izađi iz prostorije
3. povremeno ise vrati i provjeri da se pas nije utopio
![]()
![]()
![]()
Oduševila sam se ....davno sam videla ovako nešto slatko....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako rashladiti psa?
1. napuni škaf vodom
2. izađi iz prostorije
3. povremeno ise vrati i provjeri da se pas nije utopio
![]()
![]()
![]()
Tacaw,ja mislim da treba da se druzi jos vise sa ostalim psima,nece on biti agresivan nikad,golden je toMoram da vas ispricam sta nam se malopre desilo i molim za savet sta bih trebala da radim. Znate pricu kako su Leksa vec nekoliko puta napadali drugi psi iz cista mira, imao je i ujede, jednom cak je bilo vrlo ozbiljno, on je uvek bio u fazonu kada oseti agresivnost da pobegne ili se sakrije kod mene. I danas je u parku gde idemo uvek bio neki novi retriver, mlad je, kada nas je ugledao, krenuo ka nama onako veselo i cim je onjusio Leksa i video da je muzjak na moje veliko iznenadjenje krenulo da nasrce na njega i da ga napada.... Gazda pritrca, uhvati ga, izvinu se sto nam nije na vreme skrenuo paznju i upozorio, jer je njegov pas takav prema svim muzjacima da odmah hoce da se bije. Leks naravno samo pobeze, i u momentu kada je tog retrivera vlasnik uhvatio na povodac i kada sam ja mog takodje stavila na povodac, ( kada se osetio verovatno sigurno ) Leks pocinje da rezi i da me vuce prema njemu kao da se i on bije, to sam prvi put kod njega videla i zabrinula..:roll Takodje, posle dok je bio na povodcu dok smo setali kada nam se priblizavala neka doga, da li je osetio nesto negativno od nje,opasnost ili sta vec, on onako plasljivo prolazi i rezi.... Predpostavljam da je sve to strah koji se nagomilavao zbog svega sto mu se desilo do sada.
E sad, ja se jako plasim da iz straha ne pocne i on tako da napada ostale pse iz cista mira kao sto su i ti svi do sada njega, to zaista ne bih volela, i ako mislim da on ne bi bio u stanju bilo koga da povredi, plasi me to njegovo rezanje. Kolika je sansa da on stvarno postane takav iz straha s tim da je napadan toliko puta, i sta bih mogla da uradim kako bih to izbegla?![]()
Tacaw,ja mislim da treba da se druzi jos vise sa ostalim psima,nece on biti agresivan nikad,golden je to![]()
Ja se ne razumijem dovoljno,ali mislim da treba da ga pustas i dalje,to sto oni rade je neki vid dominacije,ali prodje to vremenom...I ja sam tako mislila Filipoo isto, pa sam ga opusteno pustila kada sam videla da je u parku golden, misleci da ne moze imati bolje drustvo...Kada je taj isti golden od one blentave i vesele face kada nas je prvo ugledao, posle njusenja jako agresivno krenuo da ga napada, rezi i nasrce na njega, bas sam bila sokirana. Jedva ga gazda uhvati...
A stariji je samo 3 meseca od Leksa, znaci tu su negde vrsnjaci, bas sam se iznenadila njegovom reakcijom!
Zato sam se i prepala da i Leks vremenom ne postane takav, jer malo-malo pa ga neko od pasa napadne iz cista mira. Pocinjem bas da imam problem te vrste, tj.strah da ga pustam da prilazi svakom psu dok setamo, jer ne znam vise kako ce onaj drugi odreagovati, a on toliko voli drustvo i ostale pse....
A neka doza straha mu se pojavljuje cim pocinje tako po malo da rezi na druge pse od kojih oseti opasnost, sto moze vremenom da postane ozbiljnije i zato me sada interesuje sta mi je pametno raditi i kako to da sprecim.
Da li da ga i dalje pustam da svima prilazi, ili ipak ne i sta da radim kad tako zarezi?![]()
Ja se ne razumijem dovoljno,ali mislim da treba da ga pustas i dalje,to sto oni rade je neki vid dominacije,ali prodje to vremenom...
Nadam se i ja da je tako i da nece preci u nesto ozbiljnije sto bude stariji bez obzira na sve!Hvala na odgovorima.
![]()
Evo malo da osvezim...stence smo juce malo izveli napolje i iskoristili smo priliku da ih uslikamo...
Evo malo da osvezim...stence smo juce malo izveli napolje i iskoristili smo priliku da ih uslikamo...
Hvala tacaw... Idemo mi kod veterinara danas,bolje tako,da ne gatam...Kakve slicice...Odusevljena sam, preeeeeeslatki su svi zajedno u paketu!
![]()
Filipoo, pregledaj ga dobro da nema buve.Ovom mom prasetu sam pre par dana izvadila dve buve, a pre toga se nekoliko dana nenormalno cesao, kada sam god gledala nije bilo nicega, a onda sam pored onih crnih izmeta pre neki dan od buva nasla i buvu, takodje je napravio ranice od cesanja na par mesta i koza mu je u globalu bila crvenkasta. Odmah sam mu stavila neku ampulu za unistavanje buva, a juce i frontline i sada se mnogo manje cese, a koza se smiruje. Tako da ga pregledaj prvo dobro, ako nisu buve, onda je mozda neka alergijska reakcija, s tim da se zna koliko oni imaju osetljivu kozu i sklonost ka alegijama.
![]()
Hvala tacaw... Idemo mi kod veterinara danas,bolje tako,da ne gatam...
A da mu nabaviš Furminator? Videh da ga hvale vlasnici, a i sezona je sad linjanju, tu ništa ne možeš. Zamisli tek kako je vlasnicima čiji psi imaju još luđu podlaku, tipa haskija ili kolija.![]()
Moracu nesto kupovat... hvala![]()