Znam, tako ostri zubici ce mu biti dok se ne promene za jedno dva-tri meseca! Mi smo znali svi biti izrebani i izujedani po rukama, skroz na skroz. Zato ti i kazem, zna se sta je igra, kada se igra, igra se, cim krene da ti grize ruku moras biti ostriji, odlucno i jasno NE, kako bi osetio promenu u tvom glasu i ponasanju i gurni mu odmah nesto od igracki u usta kako bi razgranicio sta sluzi za sta. Ovaj nas je bio bas temperamentan kao mali, prvo je tako u igri slako grickao nase ruke, mi mu dopustali, a onda kada smo poceli da mu nedozvoljavamo to, jer je znalo boleti i te kako, poceo se ljutiti na nas, pa rezati kada ga grdimo, sto smo morali u korenu da secemo. I vrlo brzo je shvatio sta sme, a sta ne, igracke i koske su za grizenje, ruke, noge i stvari NIKAKO!

Od nekog cetvrtog meseca nismo vise imali tu vrstu problema. I sad ponekad u igri zna grickati, a pogotovo kada negde odemo, pa se vratimo, poludi od srece i pocne da te gricka, s tim sto to sad radi jako nezno i nema sanse da stegne!