I ja sam tako mislila Filipoo isto, pa sam ga opusteno pustila kada sam videla da je u parku golden, misleci da ne moze imati bolje drustvo...

Kada je taj isti golden od one blentave i vesele face kada nas je prvo ugledao, posle njusenja jako agresivno krenuo da ga napada, rezi i nasrce na njega, bas sam bila sokirana. Jedva ga gazda uhvati...

A stariji je samo 3 meseca od Leksa, znaci tu su negde vrsnjaci, bas sam se iznenadila njegovom reakcijom!

Zato sam se i prepala da i Leks vremenom ne postane takav, jer malo-malo pa ga neko od pasa napadne iz cista mira. Pocinjem bas da imam problem te vrste, tj.strah da ga pustam da prilazi svakom psu dok setamo, jer ne znam vise kako ce onaj drugi odreagovati, a on toliko voli drustvo i ostale pse....

A neka doza straha mu se pojavljuje cim pocinje tako po malo da rezi na druge pse od kojih oseti opasnost, sto moze vremenom da postane ozbiljnije i zato me sada interesuje sta mi je pametno raditi i kako to da sprecim.
Da li da ga i dalje pustam da svima prilazi, ili ipak ne i sta da radim kad tako zarezi?