taco, genijalni su on i frend mu! Vuci-potegni!!!!
Hvala!

Ma ludi su skroz. Leks ga je od samog pocetka druzenja samo kopirao, obozava ga....

a i ovaj retrivercic je dusa prava!
Filipoo, isti i ja problem imam sa mojim od nekog njegovog cetvrtog meseca. Sta da ti kazem?! Pokusavano je sve, od gladovanja, do mesanja granula sa svim i svacim, ali ko sto rece, probrlja malo, cisto da prezivi i ostavi...

I ja sam presla na ishranu mesom, povrcem, jos uvek prosvercujem u makar jedan obrok povremeno i po 100 grama boljih granula u corbice, mleveno meso, sa piletinom, ribom, itd... pa koliko pojde....

Nekad pojde tako pomesano sve ( mada retko) , uglavnom ne, i tako se vrtimo u krug...

Problem u tom mesanju granula sa bilo cim je u tome sto je moj posle 2 dana gladovanja dobio granule sa piletinom i naravno pojeo sve jer je em bio gladan, em u fazonu, bolje i ovo od samih granula, a onda posle dan-dva, naravno da je poceo i to da manise, tako da mislim da ti to mesanje nece puno pomoci. ljudi su mi pricali pusti ga da gladuje, morace da popusti, jedna zena je svog pustila tako 5 dana i na kraju je popustio, sada jede granule, ali samo granule i nista drugo, jer da proba bilo sta drugo opet ne bi hteo granule. Ja sam mozda slaba i sta god bila, ali to nisam mogla da odradim, izdrzala sam dva dana i nisam vise mogla da ga gledam kako se pati zbog necega za sta je na kraju krajeva i pitanje koliko je zaista dobro! A da ga hranim iskljucivo granulama uvek, ne bih mogla Ovako pileca ledja, piletina uopste, junetina, riba, povrce, testenina, jogurt, voce povremeno, vrtim u krug i lepo i meni i njemu!