Zlatni Retriver

Evo cisto da dodam slike muzjaka i zenke koji su otac i majka ovih predivnih stenaca...Pozdrav svima!:bye::heart::bye:
P.S. na drugoj slici je nasa zenka Azra sa malim jagnjetom...obozavala ga je dok nije poraslo!

Prilozi

• Azra.jpg
    Azra.jpg
    115,1 KB · Pregleda: 14
  • Azra2.jpg
    Azra2.jpg
    30,7 KB · Pregleda: 17
  • muzjak.jpg
    muzjak.jpg
    87,2 KB · Pregleda: 11
  • muzjak2.jpg
    muzjak2.jpg
    85,9 KB · Pregleda: 12
Cao,molim vas treba mi hitan odgovor.Trebam da kupim stene retrivera staro 2 meseca pa me interesuje da li smem da ga kupam i cime da ga hranim.Radije bih ga hranila nasom hranom koju mi spremamo nego da mu kupujem u pet shopu.Molim vas hitan odgovor:eek:

Za kupanje ne znam...ja bas i nisam praktikovao kad je hladnije vreme,a sto se tice hrane bolje je u pocetku da se hrani sa granulama,jer one sadrze sve sto je potrebno stenetu u tom uzrastu...ipak domaca hrana ne moze sve to da zameni.Pozzz

:)
Cao,molim vas treba mi hitan odgovor.Trebam da kupim stene retrivera staro 2 meseca pa me interesuje da li smem da ga kupam i cime da ga hranim.Radije bih ga hranila nasom hranom koju mi spremamo nego da mu kupujem u pet shopu.Molim vas hitan odgovor:eek:

Trebate ga obavezno hraniti granulama dok je jos mali :rtfm:
Ja svoje pse nikad nisam hranila nasom hranom zato sto je za njih mnogo zdravije da jedu granule koje u sebi imaju puno vitamina,pa vi ako hocete da vas pas ima problema i da bude cesto bolestan slobodno ga hranite nasom hranom :rtfm: A posto su retriveri osetljivi psi preporucujem vam da onda kupite neku drugu rasu koja ce izdrzati da ga stalno hranite nasom hranom :rtfm: Nemojte ovo shvatiti kao uvredu samo sam rekla svoje misljenje pa vi odlucite :) :) ja nisam kupala do 3 meseca tako da preporucujem da se pocne sa kupanjem sa 3,4 meseca ma da ja mislim da je bolje sa 3 :) :)

:D , Kako je Rea sa zdravljem ? Pozdr.

Pa Rea je onako, nema vise setnji duzih, od pola kilometra, jer sam primetila da pocne tada jako da sepa, sepa dosta na nogu, ali je pokretna, i razmazena jaaaako! Kada se njoj ne spava to znaci da niko ne treba da spava, kada se njoj igra onda ne moze nista drugo da se radi, a jede samo ako kada lezi stavim jj posudu sa hranom bukvalno pod njusku... CCC... strasno, ali k je ludja je nego inace i tako!!!

Pa Rea je onako, nema vise setnji duzih, od pola kilometra, jer sam primetila da pocne tada jako da sepa, sepa dosta na nogu, ali je pokretna, i razmazena jaaaako! Kada se njoj ne spava to znaci da niko ne treba da spava, kada se njoj igra onda ne moze nista drugo da se radi, a jede samo ako kada lezi stavim jj posudu sa hranom bukvalno pod njusku... CCC... strasno, ali k je ludja je nego inace i tako!!!

:)Joooj, :heart:malo. Pa naravno da ona sad oseti da je privilegovana i to koristi! Pomazi je za mene!:D , Sto se tice , setnje, slazem se da treba samo toliko koliko njoj godi, nikako forsirati.

Drago mi je da je na kraju sve ispalo dobro :D :D
Ja sam se bas bila zabrinula za nju,i sad sam jakooo srecna :D :D
Slazem se sa magdalenom za setnje ;)
Izmazite je punooo od mene :mazipsa:

Sto se tice stenaca jos uvek aktuelno,nisu svi rezervisani...slike svakog steneta posebno saljem na mail...:bye:

Prilozi

• DSC00r829.jpg
    DSC00r829.jpg
    112,9 KB · Pregleda: 18
  • DSC0r0861.jpg
    DSC0r0861.jpg
    119,6 KB · Pregleda: 20
  • DSC008r46.jpg
    DSC008r46.jpg
    92,1 KB · Pregleda: 19
  • DSC00831.jpg
    DSC00831.jpg
    127,6 KB · Pregleda: 16
  • DSC00853.jpg
    DSC00853.jpg
    122,5 KB · Pregleda: 19
Poslednja izmena:
Javljaju se,rezervisano je njih cetvoro...ali nazalost ima i onih koji nazovu pa vredjaju.Prvo im ne odgovara cena,koja je iskreno receno smesna,pa onda navodno im smeta to sto su malisani "klempavi" i jos hiljadu nekih gluposti!Ovo prvi put cujem!!!covek da ne poveruje kakvih sve ljudi ima na ovom svetu.Ali dobro,uvek ima onih koji su istinski ljubitelji i koji znaju sta hoce da kupe...Pozdrav svima!!!:bye::heart::bye:

Javljaju se,rezervisano je njih cetvoro...ali nazalost ima i onih koji nazovu pa vredjaju.Prvo im ne odgovara cena,koja je iskreno receno smesna,pa onda navodno im smeta to sto su malisani "klempavi" i jos hiljadu nekih gluposti!Ovo prvi put cujem!!!covek da ne poveruje kakvih sve ljudi ima na ovom svetu.Ali dobro,uvek ima onih koji su istinski ljubitelji i koji znaju sta hoce da kupe...Pozdrav svima!!!:bye::heart::bye:

:confused: Svašta! Ovo i ja prvi put čujem ,da su ''klempavi'' ! Nažalost, ima i takvih koji vredjaju!:(

Stvarno svasta kakvih ljudi ima :rtfm: :rtfm:
Kuce nisu uopste klempave!!!!!!!!! :rtfm:
Kako to mugu i da kazu za tako swatke kuce.......:roll: :roll:

:rotf: naravno da su klempavi,zato su i najlepsi!

:) , Hvala Tina, ovde je malo bila prljava na prsima , tako je halapljivo jela da se sva umazala. Rekla sam da joj treba kecelja ili portikla kao maloj deci! Jedva sam je posle oprala. Na njuski se vidi malo crveno, neki ekcem je imala , ali srecom, resili smo ga se!

Back