magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Ruma,blizu Novog Sada...
Hvala, obavesticu poznanike, pa ako im nije daleko, ili nisu nasli u medjuvremenu,javljam se radi dogovora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruma,blizu Novog Sada...
Ćao svima. Ja sam novi na forumu. Prije svega da Vas sve puno pozdravim.
Imam zlatnu retriverku Doru staru godinu dana. Slike ću postaviti uskoro.
Za početak me interesuje koja starosna dob je najbolja za prvo parenje retriverki?
Pozdrav!.....
Po meni, ne bi trebalo da se pari pre nego sto navrši dve godine.
Cao,molim vas treba mi hitan odgovor.Trebam da kupim stene retrivera staro 2 meseca pa me interesuje da li smem da ga kupam i cime da ga hranim.Radije bih ga hranila nasom hranom koju mi spremamo nego da mu kupujem u pet shopu.Molim vas hitan odgovor![]()
, Kako je Rea sa zdravljem ? Pozdr.
Pa Rea je onako, nema vise setnji duzih, od pola kilometra, jer sam primetila da pocne tada jako da sepa, sepa dosta na nogu, ali je pokretna, i razmazena jaaaako! Kada se njoj ne spava to znaci da niko ne treba da spava, kada se njoj igra onda ne moze nista drugo da se radi, a jede samo ako kada lezi stavim jj posudu sa hranom bukvalno pod njusku... CCC... strasno, ali k je ludja je nego inace i tako!!!
Pa Rea je onako, nema vise setnji duzih, od pola kilometra, jer sam primetila da pocne tada jako da sepa, sepa dosta na nogu, ali je pokretna, i razmazena jaaaako! Kada se njoj ne spava to znaci da niko ne treba da spava, kada se njoj igra onda ne moze nista drugo da se radi, a jede samo ako kada lezi stavim jj posudu sa hranom bukvalno pod njusku... CCC... strasno, ali k je ludja je nego inace i tako!!!
Sto se tice stenaca jos uvek aktuelno,nisu svi rezervisani...slike svakog steneta posebno saljem na mail...![]()
Sto se tice stenaca jos uvek aktuelno,nisu svi rezervisani...slike svakog steneta posebno saljem na mail...![]()
Javljaju se,rezervisano je njih cetvoro...ali nazalost ima i onih koji nazovu pa vredjaju.Prvo im ne odgovara cena,koja je iskreno receno smesna,pa onda navodno im smeta to sto su malisani "klempavi" i jos hiljadu nekih gluposti!Ovo prvi put cujem!!!covek da ne poveruje kakvih sve ljudi ima na ovom svetu.Ali dobro,uvek ima onih koji su istinski ljubitelji i koji znaju sta hoce da kupe...Pozdrav svima!!!![]()
Javljaju se,rezervisano je njih cetvoro...ali nazalost ima i onih koji nazovu pa vredjaju.Prvo im ne odgovara cena,koja je iskreno receno smesna,pa onda navodno im smeta to sto su malisani "klempavi" i jos hiljadu nekih gluposti!Ovo prvi put cujem!!!covek da ne poveruje kakvih sve ljudi ima na ovom svetu.Ali dobro,uvek ima onih koji su istinski ljubitelji i koji znaju sta hoce da kupe...Pozdrav svima!!!![]()