gorantesinovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo mijh kucica!!!Pozdrav svima!!!![]()
Nismo jos dali imana ali predloge mozete dati i vi...uzivo su jos i sladji.Oni sad imaju 23 dana i uskoro prestaju da sisaju,pa da li neko moze da mi da savet sa cime je najbolje prvo da ih hranim kad su tako mali...cena nebitna,vazno mi je da su oni zivi i zdravi...![]()
Da,bas kao da je nasminkan
Ali je bas lep, pravi retriver![]()
Skoro svi retriveri su nemirni a pogotovo na izlozbama![]()
Tako da me ne cudi![]()
bigbear23 cestitam...
a gde je bila odrzana?
Evo mijh kucica!!!Pozdrav svima!!!![]()
Kuce su preslatke, jako lepo napreduju.
Cao svima... Evo i mene i Simbe posle krace pauze... Evo par Simbinih slikcia da vidite naseg "malog" manijaka... Inace Simba ima 9 meseci. Ja u mojoj sobi postavljam narandzasti frotir na krevet da bi Simba mogao da lezi na njemu (mozete videti na slikama)... u dnevnoj je kozna garnitura tako da tamo nemamo problema s`tim.
Savet: Kupio sam jednu cetku za ukanjanje dlaka sa namestaja i tkanina i zadovoljan sam... To je inace cetka od somota za paperje ali odlicno skida i dlaku.
Alex i Simba
evo da i ja dodam neke slikice mog makija...koji nazalost vise nije sa nama jer su ga neki ljudi capili-to jest ukrali...![]()
Simba je pravi otmeni zlatni retriver. Mislim da je svestan svoje lepote!Bravo!
Jos uvek nisu svi rezervisani tako da ako neko zeli lepou i zdravu kucu nek se javi...povoljno...Pozdrav svima!!!