Zlatni Retriver

:) Konacno, da malo zivne ova tema , nesto smo se svi opustili . Stavljajte slicice da vidimo kako napredujete i da vidimo nove kuce. :D

Topico ce valjda postaviti slike svog zlatnog retrivera :D :D
Kog wise nema zato sto su joj ga neki gozni ljudi ukrali :sad2: :sad2:
Ali ce kako je vec rekla dobiti novog retrivera pa ce nam postaviti i njegove slikice :super:
Magdalena samo da znas da sam i ja jakooooo srecna sto je tema sada malo zivnula i sto ce se opet pisati o retriverima (najbolja rasa) :D :D

Zao mi je sto je kuca ukradena, ali nazalost, to se desava. Oni su tako slatki da neko lako moze da dodje u iskusenje da ga uzme , sto ja , naravno ne odobravam.:besna:
Nadam se da ce nova kuca uskoro da stigne i unese malo zivosti i u ovaj forum.:)
Moja Frensis ovih dana jako puno spava i teze se krece, dosta sporo i otezano ustaje. Mislim da je to zbog njenih godina, ali od nedelje idemo kod vet-a da cujemo sta on kaze.

Zao mi je sto je kuca ukradena, ali nazalost, to se desava. Oni su tako slatki da neko lako moze da dodje u iskusenje da ga uzme , sto ja , naravno ne odobravam.:besna:
Nadam se da ce nova kuca uskoro da stigne i unese malo zivosti i u ovaj forum.:)
Moja Frensis ovih dana jako puno spava i teze se krece, dosta sporo i otezano ustaje. Mislim da je to zbog njenih godina, ali od nedelje idemo kod vet-a da cujemo sta on kaze.

Najverovatnije je zbog godina :(
Valjda ce joj biti bolje :)
Za svaki slucaj je odvedi kod veta :)
Nadam se da ce biti dobri rezultati :)
I valjda ce biti jos koja slicica od Frensis :D

jao skoro sam cula od drugarice da su jedni ljudi u komsiluku imali zlatnu retrivericu i da su je maltretirali..tukli ako ne uradi ono sto joj kazu...jao kako mi je bilo zao caki i da to nije istina.. i onda su te ljude prijavili ORKI....ali nemogu da verujem da covek moze tako nesto da ucini...STRASNO!!!!!!!!!!!

jao skoro sam cula od drugarice da su jedni ljudi u komsiluku imali zlatnu retrivericu i da su je maltretirali..tukli ako ne uradi ono sto joj kazu...jao kako mi je bilo zao caki i da to nije istina.. i onda su te ljude prijavili ORKI....ali nemogu da verujem da covek moze tako nesto da ucini...STRASNO!!!!!!!!!!!

Pa ne mogu da verujem da je neko mogao tako nesto da uradi :( :(
Ti ljudi su bas bezobrazni :sad2: Kako su mogli da tuku psa ili bilo koju drugu zivotinju :sad2: :sad2: Nadam se da vise nece biti takvih slucajeva :)

To je strasno! :( Nije mi jasno kako neko moze da tuce psa, koji samo sto ne govori toliko je pametan i zeli da ugodi svom vlasniku. I uopste , kako neko moze da maltretira bilo koju zivotinju?! Takve ljude bi trebalo kazniti , ali ja jos nisam cula da je neko kaznjen. :eek:

To je strasno! :( Nije mi jasno kako neko moze da tuce psa, koji samo sto ne govori toliko je pametan i zeli da ugodi svom vlasniku. I uopste , kako neko moze da maltretira bilo koju zivotinju?! Takve ljude bi trebalo kazniti , ali ja jos nisam cula da je neko kaznjen. :eek:
da ni ja nisam cula da je neko kaznjen!ali stvarno bi trbalo da ih kazne!!mislim sve koje maltretiraju kucice ili bilo kakve zivotinje!:banovati::banovati:

Cao svima... Evo i mene i Simbe posle krace pauze... Evo par Simbinih slikcia da vidite naseg "malog" manijaka... Inace Simba ima 9 meseci. Ja u mojoj sobi postavljam narandzasti frotir na krevet da bi Simba mogao da lezi na njemu (mozete videti na slikama)... u dnevnoj je kozna garnitura tako da tamo nemamo problema s`tim.

Savet: Kupio sam jednu cetku za ukanjanje dlaka sa namestaja i tkanina i zadovoljan sam... To je inace cetka od somota za paperje ali odlicno skida i dlaku.

Alex i Simba

Prilozi

• Simba 2.jpg
    Simba 2.jpg
    25,6 KB · Pregleda: 17
  • Simba 1.jpg
    Simba 1.jpg
    31,3 KB · Pregleda: 17
  • Simba 3.jpg
    Simba 3.jpg
    24,4 KB · Pregleda: 16
  • Simba 4.jpg
    Simba 4.jpg
    22,4 KB · Pregleda: 13
  • Simba 5.jpg
    Simba 5.jpg
    25,1 KB · Pregleda: 12
Cao svima... Evo i mene i Simbe posle krace pauze... Evo par Simbinih slikcia da vidite naseg "malog" manijaka... Inace Simba ima 9 meseci. Ja u mojoj sobi postavljam narandzasti frotir na krevet da bi Simba mogao da lezi na njemu (mozete videti na slikama)... u dnevnoj je kozna garnitura tako da tamo nemamo problema s`tim.

Savet: Kupio sam jednu cetku za ukanjanje dlaka sa namestaja i tkanina i zadovoljan sam... To je inace cetka od somota za paperje ali odlicno skida i dlaku.

Alex i Simba

Simba je bas porastao i bas je lep :)
I vidi se da se bas dobro namestio za lencarenje na krevetu :mrgreen:

trenutno sam u fazi seljenja pa me nema cesto na netu...inace neki stenci su vec rezervisani,tako da za ostale navalite,PRESLATKI SU!!!Slika imam novih ali nemam kako da ih prebacim na komp,dok ne raspakujem sve stvari i dok mi internet ne bude uveden i u novi stan...Pozdrav svima!!!:D:heart::D
P.S.Simba je prelep...

trenutno sam u fazi seljenja pa me nema cesto na netu...inace neki stenci su vec rezervisani,tako da za ostale navalite,PRESLATKI SU!!!Slika imam novih ali nemam kako da ih prebacim na komp,dok ne raspakujem sve stvari i dok mi internet ne bude uveden i u novi stan...Pozdrav svima!!!:D:heart::D
P.S.Simba je prelep...

Ja nazalos ne mogu bas da uzimam kucu zato sto vec imam dva :)
Tako da ne mogu da cuvam tri kuceta :(
Bas su slatki videla sam ih na ostalim slicicama i preslatki su :heart:

Evo i nas posle dugo vremena ;) bili smo na specijalki juče u Paraćinu, evo jedne sličice dok ne postavimo neku sa izložbe, na izložbi smo bili treći jer jer je Soni naravno bio nemiran :D

Ovde su mu mokra usta pa izgleda kao našminkan :D

Poslednja izmena:
Evo i nas posle dugo vremena ;) bili smo na specijalki juče u Paraćinu, evo jedne sličice dok ne postavimo neku sa izložbe, na izložbi smo bili treći jer jer je Soni naravno bio nemiran :D

Ovde su mu mokra usta pa izgleda kao našminkan :D

Da,bas kao da je nasminkan :hahaha:
Ali je bas lep, pravi retriver :heart: :heart:
Skoro svi retriveri su nemirni a pogotovo na izlozbama :lol: :lol:
Tako da me ne cudi :zper:

Evo mijh kucica!!!Pozdrav svima!!!:bye:

Prilozi

• DSCF35237_resize.jpg
    DSCF35237_resize.jpg
    35,8 KB · Pregleda: 20
  • DSCF3514_resize.JPG
    DSCF3514_resize.JPG