Zlatni Retriver

Nas dve se dugo nismo javljale, promenilo se par stvari u našim životima, al' važno da smo obe žive i zdrave i da smo zajedno :klap:

Belfi bi sledećeg meseca trebalo da uđe u teranje i mislila sam da se pari ovog puta, s obzirom da je 7.7. napunila 3 godine. Imamo mali problem - svi mužjaci koji su bili potencijali partneri - su joj u rodu :neutral: Sansue Baron Simons je umešao svoje prste (i još ponešto :per: ) kod valjda više od pola zlatnih ritrivera u Beogradu...

Tako da tražimo zgodnog dasu (koji joj nije u rodu) sa dvorištem, jer sam ja podstanar sa skučenim prostorom... A valjda ću bivšeg muža nekako nagovoriti da nas odveze kod momka tom prigodom.

.Ako sam dobro videla, u Belfijevom rodovniku se pojavljuje se ime Glengilde Kwiz Ava of Gallans, tako da je mužjak koga bih preporučila u srodstvu sa njom.Pokušaj kontaktirati neku odgajivačnicu i uporediti rodovnike .Još imaš vremena da odabereš odgovarajućeg mužjaka za Belfi.:bye:

Nas dve se dugo nismo javljale, promenilo se par stvari u našim životima, al' važno da smo obe žive i zdrave i da smo zajedno :klap:

Belfi bi sledećeg meseca trebalo da uđe u teranje i mislila sam da se pari ovog puta, s obzirom da je 7.7. napunila 3 godine. Imamo mali problem - svi mužjaci koji su bili potencijali partneri - su joj u rodu :neutral: Sansue Baron Simons je umešao svoje prste (i još ponešto :per: ) kod valjda više od pola zlatnih ritrivera u Beogradu...

Tako da tražimo zgodnog dasu (koji joj nije u rodu) sa dvorištem, jer sam ja podstanar sa skučenim prostorom... A valjda ću bivšeg muža nekako nagovoriti da nas odveze kod momka tom prigodom.

Naci ce se neki za Belfi :zper: :zper:
Ona je prava lepotica :zaljubljena:
A muzjak ce se sto posto naci da joj nije u srodstvu zato sto ih ako pricamo o Beogradu ima na hiljade :))))
Mi smo Lakija vec par puta vodili na parenje i mislim da je i njemu i nama dosta :dash: :dash:
Mislim da je isao 3,4 puta za svojih 8 godina i to je nama sasvim dosta :D :D
Sad malo nek odmara moj lepotan ;)
I da vam kazem da sam otvorila album Mikija i Lakija tako da odete da vidite moje lepote :cmok2: :cmok2:

Ja imam jedno pitanje u vezi zlatnog retrivera, imam zenku staru 4 meseca, medjutim vec neko vreme ima ispod oba oko crvenilo koje je izrazeno i bas u tom delu je dlaka vrlo retka-skoro da je nema. Pitala sam veterinara, kaze da nije nista, medjutim meni se cini da se siri. Zna li neko nesto o tome? Hvala.

pre svega ZDRAVO SVIMAA!!!!ovako ja mislim da tvom psu suze oci....mislim znam da zvuci glupavo...ali to crvenilo se pojavljuje mnogim svetlijim psima...tj.to je pojacano suzenje ociju....moja drugarica ima maltezera i isti slicaj...:eek::eek::eek:ja mislim da je to...:think::think::think:......mada sto je magdalena rekla pitaj drugog veterinara jer veterinari nekad umeju da pogrese....a to nebi smelo da se dogadja..:eek:

Zar niko ne moze ni slike svog retrivera da nam postavi :(
Necemo da nam tema ode u zaborav :(
Evo malo da se mi reklamiramo...

Prilozi

• 6kyf77q.jpg
    6kyf77q.jpg
    9 KB · Pregleda: 8
Zdravo,

Imam zlatnog retrivera i do sad je sedeo napolju u kucici,medjutim nocas je bilo hladno i jutros kad sam otiso kod nje nije mi bila vesela izgledala mi je promrzlo...Posto nailaze hladni dani da li da je cuvam i dalje napolju ili u kuci? :confused:

Hvala...

Poslednja izmena:
koliko ja vidim ova tema na forumu se svela na 3-4 slova (forumasa)...niko vise ne pise i ne gleda ovo.Moracemo poraditi na tome...ipak ovi kucici to zasluzuju!

Slažem se , ovde , u zadnje vreme pišemo samo nas troje Tina, ti i ja. Još se poneko javi sa pitanjem i kada dobije odgovor, ode i ne javlja se više :(. Ne mogu da verujem da nema slika, dogadjanja sa ljubimcima o kojima bi moglo da se piše!

Zdravo,

Imam zlatno retrivera i do sad je sedeo napolju u kucici,medjutim nocas je bilo hladno i jutros kad sam otiso kod nje nije mi bila vesela izgledala mi je promrzlo...Posto nailaze hladni dani da li da je cuvam i dalje napolju ili u kuci? :confused:

Hvala...

Nisi napisao koliko je star pas. Ako imaš mogućnosti, ona bi najsretnija bila da spava u kući jer bi bila bliže ukućanima. Ako nemaš tu mogućnost, treba proceniti kućicu.Znači da ima drveni pod, pa preko toga nešto toplo, može čak i slama, da otvor za vrata nije prevelik i da je zaštićen od promaje i direktnog vetra. Inače ova rasa nije zimogrožljiva, i mogu ti reći da moja ima kućicu ali je vrlo retko spavala u njoj, nego je spavala u zaštićenom uglu pokrivene terase a ispod prozora.Medjutim , sada ima punih 13 godina i odkako je njena majka uginula letos, jako se razmazila i evo je spava unutra .

Možeš nam postaviti i slike!:)

Nisi napisao koliko je star pas. Ako imaš mogućnosti, ona bi najsretnija bila da spava u kući jer bi bila bliže ukućanima. Ako nemaš tu mogućnost, treba proceniti kućicu.Znači da ima drveni pod, pa preko toga nešto toplo, može čak i slama, da otvor za vrata nije prevelik i da je zaštićen od promaje i direktnog vetra. Inače ova rasa nije zimogrožljiva, i mogu ti reći da moja ima kućicu ali je vrlo retko spavala u njoj, nego je spavala u zaštićenom uglu pokrivene terase a ispod prozora.Medjutim , sada ima punih 13 godina i odkako je njena majka uginula letos, jako se razmazila i evo je spava unutra .

Možeš nam postaviti i slike!:)

Sedam i po meseca je star...
Evo i slikice:

:heart::heart:

Baš mi se svidja , lepa je ! A nisi je predstavio - kako se zove. Ako sam dobro razumela, ženka je . Nije čudo da joj je zima, pa ona je ne tako davno menjala onu bebeću dlaku a ova nova još nije ona prava zimska. Imaće ona lepu bogatu dlaku koja će je štititi od zime, ali ja sam tako bolećiva prema njima- pustila bih je unutra u kuću.

I ja bih ali majka pravi problem(ne voli je bas mnogo :( ),stavicu joj slamu unutra,vec ima 2cebeta a i ovih dana treba da joj stavimo staklenu vunu..Valjda ce to da bude OK..:confused:
Sad mi je zao...

Stani!...... Kakvu staklenu vunu..... gde??????????? To je materijal za izolaciju, sa tim ne sme da dolazi u direktan kontakt. Od čega je kućica? Ona može da se izoluje sa tim ali tako da ona nema nikakav dodir sa tom staklenom vunom.Moja je izolovana stiroporom, od dole, sa sve četriri strane i od gore, s tim da je pravljen sendvič zid.
Imaš ovde jedan podforum-znači ideš na - hobi-svet životinja-kućice za ljubimce, pa pročitaj i tamo šta piše.Nema mnogo ali možeš iskoristiti neku ideju.Pozd.

Mama će je možda zavoleti, oni su tako umiljati, teško im je odoleti.:)

Back