magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
EddiE .... Hvala !!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nas dve se dugo nismo javljale, promenilo se par stvari u našim životima, al' važno da smo obe žive i zdrave i da smo zajedno
Belfi bi sledećeg meseca trebalo da uđe u teranje i mislila sam da se pari ovog puta, s obzirom da je 7.7. napunila 3 godine. Imamo mali problem - svi mužjaci koji su bili potencijali partneri - su joj u roduSansue Baron Simons je umešao svoje prste (i još ponešto
) kod valjda više od pola zlatnih ritrivera u Beogradu...
Tako da tražimo zgodnog dasu (koji joj nije u rodu) sa dvorištem, jer sam ja podstanar sa skučenim prostorom... A valjda ću bivšeg muža nekako nagovoriti da nas odveze kod momka tom prigodom.
![]()
Nas dve se dugo nismo javljale, promenilo se par stvari u našim životima, al' važno da smo obe žive i zdrave i da smo zajedno
Belfi bi sledećeg meseca trebalo da uđe u teranje i mislila sam da se pari ovog puta, s obzirom da je 7.7. napunila 3 godine. Imamo mali problem - svi mužjaci koji su bili potencijali partneri - su joj u roduSansue Baron Simons je umešao svoje prste (i još ponešto
) kod valjda više od pola zlatnih ritrivera u Beogradu...
Tako da tražimo zgodnog dasu (koji joj nije u rodu) sa dvorištem, jer sam ja podstanar sa skučenim prostorom... A valjda ću bivšeg muža nekako nagovoriti da nas odveze kod momka tom prigodom.
![]()
EddiE .... Hvala !!![]()
nema na cemu... najlepsi primerak retrivera koji sam u zivotu video
[ne zacudi se, samo sam nick promenio]
Ja imam jedno pitanje u vezi zlatnog retrivera, imam zenku staru 4 meseca, medjutim vec neko vreme ima ispod oba oko crvenilo koje je izrazeno i bas u tom delu je dlaka vrlo retka-skoro da je nema. Pitala sam veterinara, kaze da nije nista, medjutim meni se cini da se siri. Zna li neko nesto o tome? Hvala.
Zar niko ne moze ni slike svog retrivera da nam postavi
Necemo da nam tema ode u zaborav
Evo malo da se mi reklamiramo...
Baš je sladak!Pomazi ga za mene !
Nećemo da nam tema ode u zaborav, ali izgleda da nas malo ko ovde posećuje! Tina stavljaj slike, ali daj malo veće - lepše su. Ma da zlatni retriveri su svakako lepi.![]()
koliko ja vidim ova tema na forumu se svela na 3-4 slova (forumasa)...niko vise ne pise i ne gleda ovo.Moracemo poraditi na tome...ipak ovi kucici to zasluzuju!
Zdravo,
Imam zlatno retrivera i do sad je sedeo napolju u kucici,medjutim nocas je bilo hladno i jutros kad sam otiso kod nje nije mi bila vesela izgledala mi je promrzlo...Posto nailaze hladni dani da li da je cuvam i dalje napolju ili u kuci?
Hvala...
Nisi napisao koliko je star pas. Ako imaš mogućnosti, ona bi najsretnija bila da spava u kući jer bi bila bliže ukućanima. Ako nemaš tu mogućnost, treba proceniti kućicu.Znači da ima drveni pod, pa preko toga nešto toplo, može čak i slama, da otvor za vrata nije prevelik i da je zaštićen od promaje i direktnog vetra. Inače ova rasa nije zimogrožljiva, i mogu ti reći da moja ima kućicu ali je vrlo retko spavala u njoj, nego je spavala u zaštićenom uglu pokrivene terase a ispod prozora.Medjutim , sada ima punih 13 godina i odkako je njena majka uginula letos, jako se razmazila i evo je spava unutra .
Možeš nam postaviti i slike!![]()
I ja bih ali majka pravi problem(ne voli je bas mnogo),stavicu joj slamu unutra,vec ima 2cebeta a i ovih dana treba da joj stavimo staklenu vunu..Valjda ce to da bude OK..
Sad mi je zao...