Zlatni Retriver

Kiki je preslatka, bas je prava bebica.:D:D

rotvajlerka kuca ti mnogo medena, samo nisi napisala kako se zove? (i naravno dobrodosla medju vlasnike retrivera :D)

Tedi je prosle nedelje dobio novu "kajlu" :D

Di ste narucili tu kajlu????8)
Ochemo i mi se malko okitemo!!!!!!!!:lol:
DE SI BEAR!!!!!!!!!!:?::!::?::!:
Stalno trazis neke nove slickice a tebe te ni za lek!!!!
1. Postavila sam novi video na labradorima!
2.Di ste vas dvojica sa footkicama novim? A?:shock:
Pozdrav!

:DKajlu sam narucila u lokalnom pet shopu, ali ja mislim da takvih ogrlica ima bukvalno svuda. Jedino sto su sad u malo vecoj potraznji pa su negde mozda zbog toga u nestasici.
Samo sto je ovo davilica pa ako bi kupovala svojoj kuci, posle nekog vremena bi morala opet da kupujes novu jer se ova ne steluje (osim ako je ne koristis bas kao davilicu).

Videla sam klip malog crnog stvora :D mnogo je sladak!

Oni obicno do prve godine rastu u visinu a onda u sirinu do druge. Tako da on za svoje godine izgleda sasvim ok. Meni deluje bas super, nije ni debeo ni mrsav. Ionako ne valja kad su predebeli u tom uzrastu jer to moze da im preoptereti celo telo i da se ne razvije kako treba. Samo ces morati posle malo da pripazis, kad prestane da raste, da se ne ubuci previse, sto oni znaju vrlo dobro da urade jer su stalno gladni (osim mog Tedija koji je izgleda jedini retriver koji ne jede kao mecava).
I pokusaj da ga odrzavas sto laksim dok mu ne snimite kukove i definitivno se uverite da nema displaziju, jer psima sa displazijom nema nista gore od debljine koja moze da im pogorsa stanje.

Znam da posle prve godine dobiju na masi, na trenutke mi se samo čini da je malo tanak :D Naša kajlica putuje, putuje.. ali stići će za koji dan ;) izvinjavam se što se kasno uključujem ali stižem samo da prelistam poruke od silnog posla koji me je pritisnuo :roll:

Soni je presladak, što i rekli, lep je ko devojka! :-)

Evo naše grupne fotke iz Zagreba, na povratku iz Rijeke - naš pasić se svuda savršeno uklapa :D Naročito se uklopila u taj restoran u kome smo sedeli - malo, malo pa nestane iz vidokruga, ja je zovem, a iz restorana ljudi viču - evo je ovde :) Jednom je čak i u kuhinju uletela!

U pozadini, levo gore, vidi se fontana niz koju se sliva voda. Pogodite koje je bilo drugo mesto sa koga smo je odvlačili :) Ja sam cvokotala od zime, oblačila dodatne jakne, a ona se brčkala u fontani, kao da je 40 stepeni!

@LidijaM - Belfi je preslatka!!! :D Mogu da zamislim kako je uživala u tom restoranu :D kada ima toliko toga zanimljivog, pa još i fontana :D :D i kuuuuhiiinjaaaa! :D :D :D

@Mackic - Teediii!!! :D šta reći! :D Sladak je kao lutka!!! :D Suuupeeer su vam sličice!!! :D :D :D Kajlica vam stoji super! A Tedi pozira kao maneken!!! :D :D :D

Back