bigbear23
Zainteresovan član
- Poruka
- 359
Mackic:Evo malo "dinamicnih" slika iz danasnje setnje.![]()
Super sliiiiiiičiiiiceeeeeee!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mackic:Evo malo "dinamicnih" slika iz danasnje setnje.![]()
cicimii:evo da se pohvalimo... bile smo(ja i kiki) u seetnju, malo duzu i super je bilo(za razliku od proslih setnji). bas se lepo izigrala s prolaznicima i iznjuskala okolo... i jela travu, i to bas puuuno :shock: jel to normalno? i kao i do sada, izvrsila nuzdu kad smo se vratile kuci :-? lupila sam je novinom po guzi da se malo uplasi ali ne i da je zaboli.
pre setnje sam je nahranila i dala joj vodu..i opet je cekala da to obavi kuci :-x a bile smo napolju oko sat ipo, i nista :-( nastavicu da je kaznjavam kad to uradi kuci, a nagradim kad to uradi napolju... ukapirace jednom valjda.
cicimii:probacu i to...hvala puuuno na savetima Mackic
nama je nesto prof. iz biologije pricao da je trava jako zdrava... ne sva, posto primecujem da Kiki bas bira koju ce da jedealiii kad nadje onu koja joj se svidja, ma moze 2 sata da je gricka, jos i legne pa natenane
slike su bas superpreelepa je Belfi !! ;-)
pozzz![]()
I ja sam pomislila da su svi goldeni nečim zauzeti, pa nemaju vremena da se jave :-)
Evo najnovijih sličica moje lepotice i njene džombeČini mi se da malo počinje da se povlači, ali jaaaako polako. A konsultovali smo još jednog veterinara i ona je takođe rekla da je sigurno hematom i da će proći vremenom, uz mazanje i masažu.
sory na izvrnutoj slici, a lepo sam je okrenula u PS...?!