Zlatni Retriver

Evooo i nas opet :) sa jos nekim slicicamaa...
untitled2-2.jpg

kiki bas voli jogur...pa ovako izgleda kad zavrsi s njim :D
untitled3-1.jpg

IMG_0502-1.jpg

IMG_0506-1.jpg

:D
veliki pozz sviima :)

hvaala Mili, bigbear23, Mackic na tako lepim komentarima :)
posle sam je jurila po celom stanu da joj obrisem njuskicu... :D
imam jos njenih zanimljivih slicica u telefonu...kad ih budem prebacila na komp. postavicu ih... inace nju nije bas lako slikati, stalno skace i luduje (:

Blesa mala :)
U kraju nam se pojavio jos jedan mali retriver, ima 3 meseca i zove se Amos. Kad ga vidim prosto ne mogu a da ga ne izgnjavim malo. Inace bas je miran, uopste nije onako zivahan kao drugi retriveri, pa me jos vise podseca na Tedija koji je isto tako sedeo i cekao da ga maze :D
Ma neodoljivi su.

Da, naaajbolji su :D
Kiki uoopste ne ceka da neko njoj pridje i pomazi je, vec ona skace i hoce da se igra sa svakim prolaznikom...
saamo sto ima i onih koji se plase kuca, pa makar ona bila i stene zlatnog retrivera :) bas juce se jedan covek uplasio kiki :shock: a deca je se uglavnom ne plase, i obozavaju je :)
Mackic, kako je Tedi? ako imas postavi neke njegove skorasnje slicice, da ga vidimo :D
pozzzz

Meni je to prosto nepojmivo da se neko plasi steneta koje izgleda kao plisana igrackica, a sto je najludje ljudi su vise odskakali od Tedija kad je bio mali i pufnast nego sad. Nista mi nije jasno...:-?
Hvala na pitanju Tedi je dobro.:D Okupala sam ga juce pa je sad sav svilen i mirisljav. Znam da se obicno kaze da pse ne treba prati mirisljavim samponima jer njima taj miris ne odgovara pa pokusavaju da se obrisu necime ne bi li ga skinuli, ali ja imam utisak da Tedi bas voli da bude cist i da lepo mirise. Ja mu uvek dam da njusne sampon kojim treba da ga operem i one sampone za pse samo malo njusne i skloni nos, a ove ljudske bas mirise. :D

hehe:D ma suuper je Tedi :D Kiki se plasi kad je kupam :( a ovako bi u svaku baru da uskoci... ee i da pitam ja nesto: jel bih smela da je okupam opet, a kupala sam je pre 7,8 dana? bas se isprljala.
jel dobro da joj dajem jogurt?procitala sam da je to bas dobro, a ona mi je malopre neko reko da nije bas...pa sad ne znam jel jeste,ili nije (:
Mackic, iiizgnjavi mirisljavka umesto mene :D
pozzz

Слободно јој дај јогурт, ја сам давала и мом псу а и мацама, ништа им није било.
Ако се скоро купала, а прљава је, немој је поново купати да јој не би "убила" заштитни слој коже који мора да буде мастан да би се кожа штитила, него узми мало сирћета и млаке воде и пребриши је добро. Неће се осећати а заштитни слој и подлака ће остати суви.

Morska voda loše utiče na ph kože, može da dođe do perutanja. Zato ih samo istuširaš na kraju dana, kada je sa kupanjem gotovo i - to je to! Ja sam se samo bojala da ne prođe kao Marli u knjizi "Marli i ja" (fenomenalna knjiga), tj. da se ne napije slane vode... ali izgleda je skapirala da nije za piće, pa nije bilo problema :D Doduše, kupala se samo prvi dan, jer ne mogu domaćinima da pravim toliki haos u kući... kupatilo je jako malo, ne mogu čestito ni da je obrišem, pa je cela kuća bila mokra posle njenog tuširanja :)

Штета што није сликана правим фото-апаратом, овакве тренутке вреди имати за успомену! Ја би њу тако сатима гледала док спава, толико је слатка!

Back