ZIVOT U VIRTUELNOM SVETU,vasa zapazanja

Konstruktivno sam zapazio da jedno drugo podjebvate, a ne da konstruktivno razgovarate , trudeći se makar i ograničenim sposobnostima da dodjete negde.....
Ovako , kao da ste malo ozbiljni , a onda malo se ložite i ko koga više naloži.....
Ko navijači na utakmici i klošari ispred seoske kafane.....

VIRTUELNI NARAVNO
Hrabar si Patak. Ili ti je dozvoljeno sve?
Imaš slaba zapažanja.
A ni ligika ti nije Bog zna kakva.

Nije mi dozvoljeno sve, ali ovo nije svaštara , već filozofija, a vi se prepirete šta znači reč virtuelno i da li fizičko postojanje vas potire ili ne potire dvostruku ličnost koju gradite u sebi , kad generišete jedno svoje virtuelno JA......

Sudovi ne pomažu dolaženju do istine , osim ako daju motivaciju.....

Zar je u realnom okruzenju kod tebe bolja situacija....
Kod mene je obrnuto, jos je brze i nestrpljivije u realnom svetu....a isto je povrsno i to nesto tinejdzerski , bez obzira na godine osobe i poslovnu poziciju , osim kad su u pitanju vece pare...onda vazi sto vise para , to ljudi sistematicniji , promocurniji i kod onih proizvodjaca i pametniji , a kod lopova, alaviji....

Ne pitaj, ja sam se taman snjima sprijateljio, i eto VISI su nas isterali sa moderacije.. :wink:

Nije bitno sta je bilo, nego gde su sad oni? Zao mi je sto nisu tu da filozofiramo o hijerarhiji.. :D
Tj o 'virtuelnoj' hijerarhiji, I demagogiji.
====================================

A mislim da sam shvatio sta ko ovde na ovoj temi zeli dokazati.

Glupachica dakle govori da je realan svet prirodan, a ovaj virtualan nije u skladu sa nasim prirodnim
funkcijama duha i tela. U redu je popricati sa nekim preko internata, ali ziveti zivot ispred monitora,
e to nije prirodno svojstvo ljudi.

Dakle, ovaj svet za monitorom treba svesti na 1-2 sati na dan, maximum.
A ostalo provesti u prirodnoj sredini, u 'realnom drustvu', dakle opet ne u kaficu, ili u diskoteci,
nego u realnom zivotu, u prirodici, u kontaktu sa ljudima, smireno i sa razumevanjem. :wink:

Zar je u realnom okruzenju kod tebe bolja situacija....
Kod mene je obrnuto, jos je brze i nestrpljivije u realnom svetu....a isto je povrsno i to nesto tinejdzerski , bez obzira na godine osobe i poslovnu poziciju , osim kad su u pitanju vece pare...onda vazi sto vise para , to ljudi sistematicniji , promocurniji i kod onih proizvodjaca i pametniji , a kod lopova, alaviji....
oko mene, u realnom svetu,su ljudi mnogo smireniji i strpljiviji,desavalo mi se nekoliko puta ovde da budem sasvim pogresno shvacena,da se moje reci tumace upravo suprotno od svog znacenja.Ovde nije vazno sta cu ja napisati vec kako ce neko to shvatiti.

Ne pitaj, ja sam se taman snjima sprijateljio, i eto VISI su nas isterali sa moderacije.. :wink:

Nije bitno sta je bilo, nego gde su sad oni? Zao mi je sto nisu tu da filozofiramo o hijerarhiji.. :D
Tj o 'virtuelnoj' hijerarhiji, I demagogiji.
====================================

A mislim da sam shvatio sta ko ovde na ovoj temi zeli dokazati.

Glupachica dakle govori da je realan svet prirodan, a ovaj virtualan nije u skladu sa nasim prirodnim
funkcijama duha i tela. U redu je popricati sa nekim preko internata, ali ziveti zivot ispred monitora,
e to nije prirodno svojstvo ljudi.

Dakle, ovaj svet za monitorom treba svesti na 1-2 sati na dan, maximum.
A ostalo provesti u prirodnoj sredini, u 'realnom drustvu', dakle opet ne u kaficu, ili u diskoteci,
nego u realnom zivotu, u prirodici, u kontaktu sa ljudima, smireno i sa razumevanjem. :wink:

drago mi je da sam ovo procitala Almsivi;)

:cmok:

Jesi li revidirala svoje stavove u odnosu na one koje si imala, recimo, pre 6 meseci?
Па... ја ставове мењам бар три пута недељно...:lol: тако да .. боље поразговарај са неком стабилнијом особом...:D

Мојне се исповедамо.. причамо онко безвезе...:whistling: уопштено...
као.. ''неки тамо форумаши...'' :mrgreen:

Back