Zasto zene mrze dobrotu u muskarcima a obozavaju zlobu

Zasto zene vole zlobne muskarce

• Zato sto vole da budu ponizene i poredjene zlom muskarcu

glasova: 0 0,0%
  • Zato sto mrze mir i harmoniju u zivotu

• Zato sto svjetlost koju nose dobri ,otkriva njihovu tamu

• Zato sto vole da budu robinje a ne kraljice

• Zato sto joj se gadi muska kultura i emocije

• Ukupno glasova
    6
Posle ovakvih upisa, ja se zapitam gde vi to nalazite takve žene? Naravno da postoji izvestan broj žena koje se ''lože'' na dramu i histeriju al većina žena je stabilna i traži takve partnere a ne neke dramatičare po svim osnovama..moguće da je opet u pitanju uzrast, jer navedeno mogu pre pripisati mladim ženama, devojkama, koje se još uvek ''traže''.
Поштовани супермодератору, лајковали сте пост колеге модератора који је ладно рекао да је постављач теме инцел.

Ne volim lažno dobre muškarce, pasivne agresivce koje se kriju iza neke finoće i kvazimudrosti i kojima je dovoljna mala provokacija da im padne maska-psihološki i emotivno nestabilne.

Takođe ne volim muškarce koji podmeću pitanje s ugrađenom tezom- to logičko podmetanje -ne poštujem ljude koji prave logičke greške (osim ako nisu baš inteligentni da naprave dobru foru od toga, što je retkost)

Volim kreativne i zabavne muškarce, koji umeju da uspostave dinamičnu - razgovornu i telesnu komunikaciju.

Ko su to svi? Koga covek treba da zadivi i zadovolji u svom jedinom zivotu?
Ljude sa vasara u Sabcu? Lokalne mikro mafijase?
Svake godine se pojavi nova, pozeljnija roba sa lentom.
Ako je cura zgodna, bice trazena roba u gradu
Ako ju zbaris, bices i ti cijenjena roba u grad
Taj grad je krug ljudi oko kojeg se vrtis, a ne macvanske carsije

Vase misljenje,zasto zene mrze prirodu,kreaciju, umjetnost ,finocu,suptilnost koju muskarac nosi u sebi a obozavaju destrukciju,sund,zlo,sujetu koju muskarac nosi u sebi
Sve to što si naveo, žene vole ali samo u načelu. Dok govore da sve to vole, ispoljavaće naklonost ka sasvim suprotim stvarima.
I sve to ne bi bilo problem, neke stvari mogu da se razumeju, ali najgore je kada to počnu da opravdavaju nečim, kao, pa žene ne vole predvidivost, ne vole dosadne tipove, ne vole kada nemaš svoje "ja" .... I slične nebuloze.
Poenta priče je da se današnja žena najkraće i najrealnije može nazvati - ispran mozak. Koji samo treba zaobići.

Поштовани супермодератору, лајковали сте пост колеге модератора који је ладно рекао да је постављач теме инцел.
Oprosti meni neukoj, ali ne koristim strane izraze, tako da mi je ovaj promakao. Njegovo pravo na mišljenje je jednako tvom pravu, zar ne? Postoje argumenti kojima možeš osporiti njegovo mišljenje.

Poslednja izmena:
Vase misljenje,zasto zene mrze prirodu,kreaciju, umjetnost ,finocu,suptilnost koju muskarac nosi u sebi a obozavaju destrukciju,sund,zlo,sujetu koju muskarac nosi u sebi
ok, uzmimo nas muskarce... Pera je farmer, i gaji kukuruze.
Djoka je hevi metac, voli da lomi stvari, retrovizore po ulici
Darko je kriminalac, i pljačka
i Zoran je slikar.
Dakle imamo 4 osobe potpuno različitih iteresovanja.

Da li mozemo postaviti pitanje, zasto muskarci mrze zensku prirodu (Pera), umetnost (Zoran) , donekle Djoka
A vole dedtrukciju (Djoka), zlo (Darko)...

ne mozemo, svako je drugaciji i svako je osoba za sebe. A osobine ne zavise od pola, vec od ličnosti, vaspitanja, okruzenja , mentaliteta sredine itd itd
Neke stvari ne teeba ni pokusavati razumeti.

E sad nije bitno sta zene vole, bitno je sta ti volis, ti trazis za sebe onu koja tebi odgovara.

A veruj mi ima divnih devojka, mnogo vise nego ovih koje te frustriaju. Te koje si naveo il su neke nezrele klinkice, sto je ok, sve u skladu sa godinama, il sa njima netso nije u redu, sto je isto ok, ne treba osudjivati. I takva krpa nadje zakrpu.
Stabilna zena sigurno nece sodomu i gomoru pored sebe, za to vec moras biti bar malo sadista.
"Problem je sto to zene ne vole dobre momke, ja sam jadan dobar ni jedna me nece, a ovaj iči onaj je onakav ili ovakav a nema priblem sa zenama. "
E pa, tu stvar nije u dobroti, vec u samopouzdanju, odlucnosti, osobi koja je samozadovoljna sobom i tako zraci i na druge.
I drugoj osobi koja trazi igovore za svoje nesigurnlsti i neuspehe, umesto da se suoci sa istima. Bezlicne ljude niko ne primecuje, to je fakt, mozda je to zenama malo lakse, jer ako je lepa prumetice je neko, zaigrace mu brk, al i on cese brzo oladiti ako nema nista osim lepote. Uglavnom svako trazi lsobu slicnih intetesovanja, dakle gdedvoje asocijalnih da se uopste i upoznaju?
Bezlicnim muskarcima je teze, jer zene
"osecaju" dosta je bitno kako se oseca sa tobom, u tvojoj blizini, zene vole jake muskarce, to je priroda. Ko sto muskarci vole brizne zene, npr.

Eto ja ne mislim da sam previse dobar,ali se trudim da budem, ne se ne ogresim o nekog, da ne povredim nekog, da pomognem itd
Znam biti surov u iznosenju stavova, al to je misljenje, neki shvate napad na misljenje kao licno. Pa im se mora crtati.
Al sigurno da imam mane, e sad to nema veze sa zenama,
meni kad se neka bas bas svidi, krajj..bices moja i cao... ne analiziram nista od navedenog..samo akcija .. do cilja.
E tek onda, gledam da li ste jedno za drugo, i teresovanja i slicno. Obicno ne pogresim, lseti se to, jedno za drugo, samo sto u ralicitim dobima zivota, razlicito ti treba
Isto tako i kad se ja nekoj dopadnem, ako je fizicki ok, dam joj sansu da se dokaze... al ne analiziram na prvu, nego jednostavno, to ne nira pamet nego srce, kad ti se neko svidja ignorises mnoge stvari, koje bi ti mozda smetale. Pa tako i dobra devojka npr zavrsi sa probisvetom, prema njoj je dobar.
Ili sa prooalicom la ze pati cei zivot. I tako.
Ne treba analizirati, opusti se i uzivaj.
Vecina zena je ok, nisu bauk, i bokje su od nas. Pogledaj nas?
U skoli...deca, tucemo, pravimo nestasluke, gadjamo golubove kamenjem, komsiji razbijemo prozor, izbusimo gume, krademo voce, igrano se puškama itd
A sta one rade? beru cvece, igraju lastis, maze kucu, crtaju srca, igraju ae barbika itd.
I sta onepostanu zivo zlo kad odrastu?
Ne bas, zene su super, te koje si naveo nisu vredne da pljunes za njima na ulici, nw pridaj znacaj takvima

Poslednja izmena:

Back