lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.460
I posmatrači iza ugla su takođe u modi.e to danas nije moderno.
U modi je emancipirana femina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I posmatrači iza ugla su takođe u modi.e to danas nije moderno.
U modi je emancipirana femina.
Tu je i glupi nacin kako one posmatraju zabavuSve to što si naveo, žene vole ali samo u načelu. Dok govore da sve to vole, ispoljavaće naklonost ka sasvim suprotim stvarima.
I sve to ne bi bilo problem, neke stvari mogu da se razumeju, ali najgore je kada to počnu da opravdavaju nečim, kao, pa žene ne vole predvidivost, ne vole dosadne tipove, ne vole kada nemaš svoje "ja" .... I slične nebuloze.
Poenta priče je da se današnja žena najkraće i najrealnije može nazvati - ispran mozak. Koji samo treba zaobići.
Kao prvo, umesto zašto žene mrze trebalo bi da napišeš da li žene mrze jer si izneo zaključak u formi pitanja.Vase misljenje,zasto zene mrze prirodu,kreaciju, umjetnost ,finocu,suptilnost koju muskarac nosi u sebi a obozavaju destrukciju,sund,zlo,sujetu koju muskarac nosi u sebi
Jedno je kada je ponizenje stvar izbora a drugo je kada ponizenje nije stvar izboraKao prvo, umesto zašto žene mrze trebalo bi da napišeš da li žene mrze jer si izneo zaključak u formi pitanja.
Nisam čitala postove šta se pisalo pa sad odgovaram direktno na pitanje, ja sam žena, žensko, ženturača, kako ti volja da me nazoveš, ali sigurno je da ako izabereš da sam 'ženturača' ideš na ignor, muka mi je od svakodnevnog prozivanja a kamoli nešto više,
u životu ne bih mogla da budem sa muškarcima kakve si opisao.
Strašno kakve stavove imaju muškarci, širite ovde poruku onima koji čitaju ovaj forum da žene vole da BUDU PONIŽENE, pa već smo ponižene, šta hoćeš više? Nije mi jasno.
Onda sam ja neki izuzetak, ja volim prirodu,kreaciju, umjetnost ,finocu,suptilnost koju muskarac nosi u sebi.Jedno je kada je ponizenje stvar izbora a drugo je kada ponizenje nije stvar izbora
Jedno je reci ne da bi mogla biti sa muskarcima u opisu a drugo je stvarno ne biti sa muskarcima koji su u opisu
Muskarac se vrednuje po onom sto kaze i obeca pa to ispuni,kod zene rijec nema tezinu vec samo djelo,kod zena nije bitno sta ona kaze vec nacin na koji djeluje
A jeli, mislim drago meni da nisi sama, ali ja stvarno iz tvojih postova ne iscitacam ni najmanju naznaku da si u vezi ili u braku, mada opet možda ne čitam dobro, i čak čitam dobro ali ne kontam što citamJa nisam sama.![]()
Nisu muskarci preodredjeni da budu kompleksasi a da znaju more stvari to je sasvim u redu,ali nije niko preodredjen da glumi iskomoleksiranog i predvidivog idiota pred zenom i da to zena ocijeni zabavan je,a to veze sa zabavom nema,sa druge strane zasto bi sada neko glumio pred zenom neki intelekt itd i to je takodje van pametiZato što je to sve lijepo, ali dosadno.
Nisu li muškarci predodređeni da zabavljaju žene, glume klovnove, mangupe, mafijaše, ribolovce...
Istina je to, ma koliko žene opovrgavale. Volim glasne, sposobne, lažljive, snalažljive....
Aaaaaa, ovde je u pitanju nesporazum, momak je neshvaćen.Ja znam i poeziju i strane jezike,vozim motor, boks sam trenirao,sve me zanima itd ali ne davim druge ljude sa tim i ne dokazujem se,ali nisam kompeksas, nije problem i da muskarac bude iskreno glasan ok,ali Problem je da bude kompleksas i da onda tako zena kao ti ocjeni kao da je sposoban ili zabavan itd,sto nema veze sa vezom
Ja sve te stvari koje znam ne koristim kao nacin da muvam neku zenu,a da sam komepksas radio bi to,I onda bi neka rekla kako je simpatican i zabavan,sto je van pameti
Poenta je da vecina ljudi posebno zena, nemaju pojma sta znaci zabava i provod to sto se danas predstavlja kao zabava je za mene smijesan levelAaaaaa, ovde je u pitanju nesporazum, momak je neshvaćen.
Ja tek sad kapiram otprilike ali i dalje ne razumem poentu šta je pisac hteo da pita...
Slažem se.Poenta je da vecina ljudi posebno zena, nemaju pojma sta znaci zabava i provod to sto se danas predstavlja kao zabava je za mene smijesan level
I kao takav takav magnet si za lijepe zeneNisu muskarci preodredjeni da budu kompleksasi a da znaju more stvari to je sasvim u redu,ali nije niko preodredjen da glumi iskomoleksiranog i predvidivog idiota pred zenom i da to zena ocijeni zabavan je,a to veze sa zabavom nema,sa druge strane zasto bi sada neko glumio pred zenom neki intelekt itd i to je takodje van pameti
Ja znam more stvari koje bi me komotno mogle svrstati i u loseg ali i dobrog momka,ali nikada ih ne pokzujem pred zenama jer bi mi teska dosada bila,samo treba biti prirodan.A ti likovi koje zene privlace zene svojim ponasnjem idiotskim su bukvalno jako proracunati i predvidivi likovi isto kao i oni streberi,ja licno nisam nijedna kategorija vec prirodan
Ja znam i poeziju i strane jezike,vozim motor, boks sam trenirao,sve me zanima itd ali ne davim druge ljude sa tim i ne dokazujem se,ali nisam kompeksas, nije problem i da muskarac bude iskreno glasan ok,ali Problem je da bude kompleksas i da onda tako zena kao ti ocjeni kao da je sposoban ili zabavan itd,sto nema veze sa vezom
Ja sve te stvari koje znam ne koristim kao nacin da muvam neku zenu,a da sam komepksas radio bi to,I onda bi neka rekla kako je simpatican i zabavan,sto je van pameti
Sada koje zene su lijepe to je subjektivno,sada da sam magnet i nisamI kao takav takav magnet si za lijepe zene![]()
Nisam ja nikada imao poriv da imam more zena kraj sebe,a opet nisam ni za tradicionalno shvatanje monogamne veze.Ja to gledam filozofski,ne mora biti samo samnom,ne mora biti ni vjecno samnom,i sta sada ja cu da pratim zenu da li me vara ili ja nju,pa to je bijedno i nasilje nad prirodom, niko te ne vara zato sto te mrzi vec zato sto postoje neki filozofski procesi koji to odredjuju,ja ako sam sa nekom u vezi a mrzim tu rijec,al ajde ako smo u vezi ja je nisam kupio parama pa da kazem moja je i sada ako mi je neko uzme bicu ljubomoran,to je smijesno,ja sam svoj,ona je svoja ali smo zajedno.Kada priroda majka kaze proces je gotovo spontano se razdvojimo a ako na je sudjeno da se vratimo opet ce nas majka priroda spojiti,sve van toga je nasilje nad prirodom, ljubomora je za niza bicaSlažem se.
A to da znaš i boks i poeziju sam primetila da ima momaka koji znaju mnogo toga, mnogo više nego što pokazuju, dok su najglasniji otprilike kompleksaši, pa ljudi, zašto ćutite?
Mi žene ne možemo da čitamo misli, evo ti si tek na 85. postu otkrio nešto o sebi, a ne odmah.
Odatle i nesporazum.
Muškarci većinom prave idiota od sebe kada se zaljube.Nisu muskarci preodredjeni da budu kompleksasi a da znaju more stvari to je sasvim u redu,ali nije niko preodredjen da glumi iskomoleksiranog i predvidivog idiota pred zenom i da to zena ocijeni zabavan je,a to veze sa zabavom nema,sa druge strane zasto bi sada neko glumio pred zenom neki intelekt itd i to je takodje van pameti
Ja znam more stvari koje bi me komotno mogle svrstati i u loseg ali i dobrog momka,ali nikada ih ne pokzujem pred zenama jer bi mi teska dosada bila,samo treba biti prirodan.A ti likovi koje zene privlace zene svojim ponasnjem idiotskim su bukvalno jako proracunati i predvidivi likovi isto kao i oni streberi,ja licno nisam nijedna kategorija vec prirodan
Ja znam i poeziju i strane jezike,vozim motor, boks sam trenirao,sve me zanima itd ali ne davim druge ljude sa tim i ne dokazujem se,ali nisam kompeksas, nije problem i da muskarac bude iskreno glasan ok,ali Problem je da bude kompleksas i da onda tako zena kao ti ocjeni kao da je sposoban ili zabavan itd,sto nema veze sa vezom
Problem je sto zene zive u eri gdje one jako tesko mogu izabrati pravilno partnera vi ste tu zrtve,u smislu da vas ova era koja je mala i industrija medijska sakati vam njuh da podsvjesno znate da citate partnera,to je problem jos od 1990 ih globalno su od tada zene pod eksperimentom mas medija itdMuškarci većinom prave idiota od sebe kada se zaljube.
Zato uvijek imamo taj nesretni, pogrešni izbor kada mi volimo, jer volimo poluzainteresovane i one koji nas drže na koncima kao pozorišnu lutku. A zaljubljene pregazimo ne osvrčući se.
Bio bi iznenađen odgovorom, ali ću to ipak zadržati za sebe.A jeli, mislim drago meni da nisi sama, ali ja stvarno iz tvojih postova ne iscitacam ni najmanju naznaku da si u vezi ili u braku, mada opet možda ne čitam dobro, i čak čitam dobro ali ne kontam što citam![]()
I ja mrzim reč "veza" hahaNisam ja nikada imao poriv da imam more zena kraj sebe,a opet nisam ni za tradicionalno shvatanje monogamne veze.Ja to gledam filozofski,ne mora biti samo samnom,ne mora biti ni vjecno samnom,i sta sada ja cu da pratim zenu da li me vara ili ja nju,pa to je bijedno i nasilje nad prirodom, niko te ne vara zato sto te mrzi vec zato sto postoje neki filozofski procesi koji to odredjuju,ja ako sam sa nekom u vezi a mrzim tu rijec,al ajde ako smo u vezi ja je nisam kupio parama pa da kazem moja je i sada ako mi je neko uzme bicu ljubomoran,to je smijesno,ja sam svoj,ona je svoja ali smo zajedno.Kada priroda majka kaze proces je gotovo spontano se razdvojimo a ako na je sudjeno da se vratimo opet ce nas majka priroda spojiti,sve van toga je nasilje nad prirodom, ljubomora je za niza bica
Ja ljude ne smatram svojom svojinom nebitno kakav emotivni odnos imam sa ljudima,ne radi se samo o prijateljstvu,vec i o ljubavi, takodje i u porodici itd.Ne volim kada ljudi prisvajaju ljude kao stvari,nisi mi se javio mjesec dana a prijatelji i da se nekom nisam javio godinu dana nisam nicija stvar niti svojima, takodje ne tolerisem ni histeriju u ljubavi ili si samo moja ili si samo moj,pa da me neko uhodi,pa sta ako me prevari koja glupost,pa te stvari se desavaju visom silom i kada se dese,majka priroda ti salje signal da je kraj jedne epohe i jednog proces kojeg imas sa nekom zenom to treba prirodno prihvatiti sve ima svoj kraj i sve je prolazno,a priroda moze vremenom opet spontano spojiti razdvojene ako to zeli.Priroda najbolje zna kako treba da se radi, problem je sto ljudi hoce da vrsi nasilje nad prirodom odnosno da ispravljaju krive drine i da manualno kontrolisu prirodni tok stvari kao kada hoces da pomjeris okean prstom.Nista nije vjecno niko te ne ostavlja zato sto te mrzi ili sto si ti centar svijeta,ne vec to je prirodni proces kada jedna etapa u zivotu prodje,kao era koja se zavrsiI ja mrzim reč "veza" haha
A i pojam...nisam ja tip da me bilo ko ograničava, zato sam sama, ali to je trenutno željeni status.
Prirodno je i da čovek (i žene) nije monogaman.Ja ljude ne smatram svojom svojinom nebitno kakav emotivni odnos imam sa ljudima,ne radi se samo o prijateljstvu,vec i o ljubavi, takodje i u porodici itd.Ne volim kada ljudi prisvajaju ljude kao stvari,nisi mi se javio mjesec dana a prijatelji i da se nekom nisam javio godinu dana nisam nicija stvar niti svojima, takodje ne tolerisem ni histeriju u ljubavi ili si samo moja ili si samo moj,pa da me neko uhodi,pa sta ako me prevari koja glupost,pa te stvari se desavaju visom silom i kada se dese,majka priroda ti salje signal da je kraj jedne epohe i jednog proces kojeg imas sa nekom zenom to treba prirodno prihvatiti sve ima svoj kraj i sve je prolazno,a priroda moze vremenom opet spontano spojiti razdvojene ako to zeli.Priroda najbolje zna kako treba da se radi, problem je sto ljudi hoce da vrsi nasilje nad prirodom odnosno da ispravljaju krive drine i da manualno kontrolisu prirodni tok stvari kao kada hoces da pomjeris okean prstom.Nista nije vjecno niko te ne ostavlja zato sto te mrzi ili sto si ti centar svijeta,ne vec to je prirodni proces kada jedna etapa u zivotu prodje,kao era koja se zavrsi
Poligamija je dio prirode kao i monogamija ali treba opet kazem uobrociti se,i kada jedes imas neku mjeru ali jedes raznovrsnoPrirodno je i da čovek (i žene) nije monogaman.
Ili da hoće pauzu, ali doslovno pauzu , ne raskid.
Ja sam jednom tražila pauzu, dve godine smo se viđali svaki dan skoro, smorim se, tražim pauzu od 7 dana, nije me razumeo. Pa jbg. Ako me ne razume sad, šta bi bilo kasnije...i eto raskid.
Najjače što bi nam veza potrajala da je pristao na pauzu.
Meni odgovara trenutno niko.Poligamija je dio prirode kao i monogamija ali treba opet kazem uobrociti se,i kada jedes imas neku mjeru ali jedes raznovrsno
Isto.Ja mogu da se mjesec ne gledam sa zenom kao da nista nije bilo
Ljudi su otudjeni od shvatanja prirode,ja licno sve gledam kao proces,prepustis se vjetru i on te sam vodi i uvijek je taj put bez greske, problem je kada covjek pocne da mozga i da zaustavlja vjestacki taj tok.Ja sada ako neku zenu pitam e imas li momka itd i sada ona kaze imam e sada necu joj pric a ako kaze nema onda cu joj prici,eto ti klasican primjer kad neko mozga i kada mu mozak vrsi nasilje nad prirodom.Logicno da nikada necu to nijednu pitati niti me zanima to,ako osjetim da majka priroda nas spaja da smo more i okean logicno da cu joj prici i to sto mi kaze al vidi ja imam ne znam koga,to me apsolutno ne zanima , slusam prirodu svoju ne mozak.Ja znam sta je priroda isto tako ako priroda podesi da neka mene ostavi isto me apsolutno nece zanimati da je ustavim a kamoli da pravim vjestacke scene ljubomore itd, neka odleti kao leptir pa ako je vjetar ponovo vrati docekacu je.Meni odgovara trenutno niko.
Isto.
Pa jasno, čim će da dolete nazad kao leptirići :jer su veoma inteligentne i moralne i plemenite