- Poruka
- 89.439
hehe,a gde si bila dok si pisala ovaj post,u realnosti?![]()
Ево ја овај пост пишем у реалности.

У чему је проблем?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe,a gde si bila dok si pisala ovaj post,u realnosti?![]()
У чему је проблем?
ja ne vidim nikakav probelem,to je tvoje vidjenje stvariali mi razjasni kako to pises u realnosti ako je ovaj post u virtueli?
![]()
Хајде прво ти мени разјасни где је та ''вируела''.
Ја испред себе видим тастатуру и монитор. И делују ми веома реално.![]()
У чему је проблем?
he,pa ovo bi bar svima tebalo da bude jasno,da li ta sada razmenjujes misli sa monitorom i tastaturom ili sa mojom malenkosti?![]()
Тамо где ти је ум, тамо је једина реалност
Ти физички можеш да будеш било где, ако ти ум није овде-сада, ни ти ниси овде-сада, само део тебе, твоја физичка манифестација, а овде њу не видимо
Лудаци нпр. немају никакав проблем, осим што им ум није закован за тело и овај свет ;-)
Кад пишеш пост, ти се не концентришеш на то како су тастатура и монитор реални, него на оно што ћеш написати, односно које ћеш мисли "пребацити" у виртуелни свет, да би други могли да их читају...
А твоја маленкост није реална?![]()
Тамо где ти је ум, тамо је једина реалност
Ти физички можеш да будеш било где, ако ти ум није овде-сада, ни ти ниси овде-сада, само део тебе, твоја физичка манифестација, а овде њу не видимо
Лудаци нпр. немају никакав проблем, осим што им ум није закован за тело и овај свет ;-)
Кад пишеш пост, ти се не концентришеш на то како су тастатура и монитор реални, него на оно што ћеш написати, односно које ћеш мисли "пребацити" у виртуелни свет, да би други могли да их читају...
А твоја маленкост није реална?![]()
Јел то одговор на питање?![]()
Ma jeste, sve to stoji, al bre to nekada davno nije bilo realno. Znaci da ono sto danas nije realno, bice sutra.
ma sta da ti odgovaram na pitanje kad jasno znam da se slazes sa mnom![]()
Које "то"?
Ајде да ти верујем на реч...![]()
Које "то"?
Pa sve ovo sto se nalazi oko nas![]()
Pa sve ovo sto se nalazi oko nas![]()
E pa sad, da, verovatno. Ono sto ti vidis, vidis samo ti,a kako to samo ti znas, i obrnuto.
P.S. kad bi znao samo sta se sve nalazi oko mene![]()
he,pa ovo bi bar svima tebalo da bude jasno,da li ta sada razmenjujes misli sa monitorom i tastaturom ili sa mojom malenkosti?![]()
Написала си кометнар пре пар дана, а ја тек сада размењујем са тобом мисли.
Мора да смо у виртуелном свету. У реалном овако нешто није могуће...:rolleyes:
Ово је реалност.. али... ако се некоме свиђа да машта, нека машта...
Шта фали машти... лепа је... све док нас реалност не тресне по глави...![]()
Ne slažem se sa tim. Jednostavno treba prihvatiti činjenicu da nas ima ovakvih koji imamo peh da se izgrađujemo u virtuelnom svetu. Ne treba (po meni) ulaziti u motive i istraživati razloge zašto smo tu. Svako će sam otići kad mu prestane interesovanje za ovaj dio njegovih imaginacija....
Virtuel Life...mozhe da bude za neke i odredjeni Vid "deliverance"...jer se priroda "poigrala" sa njima u Real life...i tu destrukciju, "usadjenu" od strane RL...prenose u VL...skrivanjem ispod "7 velova", oblikovanjem sebe u "hologramsko-silikonsko" savrshenstvo...itd.
drugim rechima..."umanjeni" Ego u RL je uvek enormo preuvelichan, kod navedenih, u VL...
Pa, hajde nas prosvetli!ala se vi virtuelno tucate u glavu.......