Zivot?! Sta to bi?

Batali temu (i ja pogledah malopre da se podsetim, koliko smo retardirani...), zatrovashe me ove urmashice da moram da ti vidim sliku... :think: Nije mi jasno zasto? ;)

Vule, ti bi stvarno da vidis moju sliku:)?
Pa ne znam zasto toliko insistiraju drugarice urmasice...:) Ali prvo moramo da budemo frendovi da bi mogao da je vidis:)
A dobila sam kritike od naseg moderatora jednog opasnog, da na konto slike sticem ovde prijatelje...:confused:
Pa ti sad vidi Vule, jel ti se isplati da mi budes frendic:)

pa, da si je video, bilo bi ti jasno zasto :mrgreen:

Uuuuu... Ovo zvuci kao upozorenje tajne sluzbe... :sad2::sad2::sad2:

Vule, ti bi stvarno da vidis moju sliku:)?
Pa ne znam zasto toliko insistiraju drugarice urmasice...:) Ali prvo moramo da budemo frendovi da bi mogao da je vidis:)
A dobila sam kritike od naseg moderatora jednog opasnog, da na konto slike sticem ovde prijatelje...:confused:
Pa ti sad vidi Vule, jel ti se isplati da mi budes frendic:)

Znaci na slike si popila i kritiku?! Magija zraci iz njenih slika... Ccc :sad2:

(sad sam nacisto zbunjen... Sta se valja na 4umaskome horizontu - sta su to one videle i kako su to sa mnom povezale...)

Uuuuu... Ovo zvuci kao upozorenje tajne sluzbe... :sad2::sad2::sad2:

Znaci na slike si popila i kritiku?! Magija zraci iz njenih slika... Ccc :sad2:

(sad sam nacisto zbunjen... Sta se valja na 4umaskome horizontu - sta su to one videle i kako su to sa mnom povezale...)

Ne na slike...tu obicno pozitivno reaguju:)
Nego, slike su u privatnom albumu, pa mogu da ih vide samo prijatelji...A onda sam dobila kritiku da na konto "obecanih lepih fotkica", sticem veci broj prijatelja, i kako to nije kul:)

Back