Zivot?! Sta to bi?

Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...:heart:

Pa pazi to sto si rekla donekle si upravu a i ne mora da znaci... Ima i jedne i druge sorte... Ne vredi polemisati o tome, ne svrhe... tako da ovde moze da radi LOCK ;)

jao bože
jesi ti čitala knjigu kad predlažeš moniku? =/
a i inače, meni ničega vilovnjačkog ni u liv, a naročito u moniki nema
ni u onoj legolasini
a frodo je špicasti klinac, nije okrugličasti zadovoljni hobit
sve što je bilo glavno oni su omanuli
i upropastili su mi gospodara dok sam živa.
e.

pa ja sam čitala na sprskom dok je bilo, posle na engleskom, a posle mi je ukinut pristup tim knjigama a nisam htela da kupujem pa sam i zaboravila gde sam stala
tako da ću morati isponova.
kad se rešim
ou jea

Liv Tajler mi je taj lik nacisto pokvarila. Mislim lepa je ona, ali ne znam zasto mi nije pogodila pravi lik iz knjige. :think: Jednostavno nisam je tako zamisljao.
hm... nisam je ocekivala u filmu na prvom mjestu, a ne tek da zamjeni glorfindela :neutral:
u knjizi je ima u dvije tri recenice i kasnije u dodatku.... ali to je to - akcenat na ljubav (seks) i golu bitku prodaje karte za bioskope

pa ne mogu da čitam sa monitora, i tako i previše buljim u njega =I
popila sam 5 kafetina u poslednjih nedelju dana, možda nije od monitora al sva je prilika da jeste

Ja sutra idem do servisa da podignem moj TFT koji je bio na popravci sa njega jos i mogu da citam. Ovaj stari sto mi je sad nakacen je katastrofa. :/ Glava zaboli nakon 2 sata. A meni je komp upaljen non stop. :dash:

Back