parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
a ti zlatooki, taman prilika da te upitam, jel ti nik po perinu zlatookom iz WOT-a ili onako spontano?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam gledala ni jedan deo...Odvratan mi je film![]()
Mada nisu ga lose uradili. Iako je mnogo toga modifikovano za veliko platno. 
a ti zlatooki, taman prilika da te upitam, jel ti nik po perinu zlatookom iz WOT-a ili onako spontano?
Samo jos da naucim da kujem. 
Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...![]()
Ma ja to samo 'nako![]()
Ali, nemoj me ni mrzeti. 
Liv Tajler mi je taj lik nacisto pokvarila. Mislim lepa je ona, ali ne znam zasto mi nije pogodila pravi lik iz knjige.Jednostavno nisam je tako zamisljao.

pa ja sam odma primetila al nisam tela da ispadnem glupa il nešto =)
Jel citas EF? Mislim sigurno si procitala Tocak? Ja sam sve dosad sto je izaslo.
Do 4 knjige na srpskom ostatak na Engleskom.
PPhm... nisam je ocekivala u filmu na prvom mjestu, a ne tek da zamjeni glorfindelaLiv Tajler mi je taj lik nacisto pokvarila. Mislim lepa je ona, ali ne znam zasto mi nije pogodila pravi lik iz knjige.Jednostavno nisam je tako zamisljao.

pa ja sam čitala na sprskom dok je bilo, posle na engleskom, a posle mi je ukinut pristup tim knjigama a nisam htela da kupujem pa sam i zaboravila gde sam stala
tako da ću morati isponova.
kad se rešim
ou jea

hm... nisam je ocekivala u filmu na prvom mjestu, a ne tek da zamjeni glorfindela
u knjizi je ima u dvije tri recenice i kasnije u dodatku.... ali to je to - akcenat na ljubav (seks) i golu bitku prodaje karte za bioskope
pa ne mogu da čitam sa monitora, i tako i previše buljim u njega =I
popila sam 5 kafetina u poslednjih nedelju dana, možda nije od monitora al sva je prilika da jeste

he he
kako prepoznati forumaša?
ide ulicom sa podočnjacima, nakrivljenom glavom i izmučenim izrazom lica

he he
kako prepoznati forumaša?
ide ulicom sa podočnjacima, nakrivljenom glavom i izmučenim izrazom lica

aaa stoo mene boli glava od ove bele boje foruma
Moze li to nekako da se promeni![]()

ne zaboravi pogrbljenost![]()

pa to ako je forumašica
ako je forumaš onda mu se ono vuče po zemlji