Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.511
Logicno je da je posle smrti zivot.Nema sta drugo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

niz nije krug.Prosta logika.
Ako u nizu imamo zivot i smrt,onda je sasvim logicno da posle zivota dolazi smrt a posle smrti dolazi zivot.
Sta ti znas sta jeste a sta nije.niz nije krug.
zivot nije krug to je zabluda kojom te uci religija i meke prirodne nauke koje tvrde da je zemlja okrugla.
da li ti znas sta je niz?Sta ti znas sta jeste a sta nije.
Sta ti znasda li ti znas sta je niz?
naravno da znam jer sam nesto iskusio i znam da nije nimalo zanimljivo da o tome mastam za zivota
Život posle smrti ne postoji jer je život ovo što nam traje sada i zove se životom.. Posle smrti duša nastavlja da bitiše u nekom obliku i stanju koje se ne može opisati rečima sa ovoga sveta jer slika tog nekog sveta ne postoji na ovom našem i nije zato moguće objasniti rečima kojim raspolažemo.Evo malo za promenu, jedne originalne teme. Naime, šta mislite, da li postoji život posle smrti? I kako može da postoji kad joj samo ime kaže da je to SMRT, dakle suprotnost života, onda to uopšte zapravo i nije bila smrt ako nakon ''nje'' ima života?
Molim za civilizovanu i uljudnu diskusiju, bez uvreda i protoplanetarne insuficijencije! Budimo Srbi iako smo ljudi. Hvala.
Eto.Ne znam kako to da dokažem ali život posle smrti postoji.
"Energija se ne može ni iz čega stvoriti niti uništiti". (Isto tako i materija)
To je jedini dokaz, 'ebem li ga.
Tu je energijaEto.
I koji će sada bezdušnik da ubedi kauč da materija ne postoji, a samim tim ni on.
'ebem li ga. : )

Materija se vrti tu, a mi idemo negde... 'ebem li ga gde.
Il se reinkarniramo. Il smo završili zadatak i slobodni smo![]()
Mene zanima postoji li život pre smrti, i nikako da ustanovim.Ne znam kako to da dokažem ali život posle smrti postoji.

Ima neki živeMene zanima postoji li život pre smrti, i nikako da ustanovim.![]()

Ima i to.A zivot pre zivota?
Ne znam kako to da dokažem ali život posle smrti postoji.
"Energija se ne može ni iz čega stvoriti niti uništiti". (Isto tako i materija)
To je jedini dokaz, 'ebem li ga.