Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Ti za sve imas objasnjenje, ajd bogati kako su oni prije 5000 godina dizali 10 tona tezak blok
Sta je tu problem?
A i nije 10 tona.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti za sve imas objasnjenje, ajd bogati kako su oni prije 5000 godina dizali 10 tona tezak blok

Super utvrdili smo svadju. Vise mi se neobracaj necu ni ja tebi,k dovidjenja. Strasno me nerviras.

Sta ces nerviram sve one koji se ne rukovode logikom![]()
A zašto tu logiku nisi upotrebio na mojoj temi Zaključci? Ona je bila predviđena za ozbiljne odgovore, a tvoj odziv tamo ne bi se mogao nazvati kvalitetnim.
Još nešto, džaba si se posvađao sa čovekom, nije onaj koji misiliš da jeste, jer sam ja sa onim bila upravo u ovo vreme u koje ste vi kuckali ovde.
Ja sma tamo reko sta sam imao.
A ti bi mogla da ispostujes ono sto si pisala na toj temu, umesto da furas prazne price.
Ako bih ja ispoštovala to šta sam pisala na onoj temi, ja ne bih imala s kim ovde da pričam.

nisam sigurna da bi neki vanzemaljci dosli letecim tanjirom i tu crtali a da ih neko ne vidi
msm.....
meni ovo vise lici na umetnost nekih drevnih naroda......

jao bilo je na national geographic ili gde vec,istrazivali su te krugove i nasli ljude koji to rade
treba vam daska,nesto specijalno za pravac itd
Kada bi nekako dovukli dasku, pa je postavili na žitno polje, morali bi nekako da je rotiraju, a ona bi morala da ima ispod neke brazde da bi se ostavio otisak, tačnije trag kao da je nešto sletelo na to žito, kao što je prikazano na nekim fotkama.
Ali ajde da uzmemo za pretpostavku da su ti žitni krugovi stvarno delo ljudi, ali da su to ljudi uradili po narađenju vlade da bi se narod još više zbunio i da ne bi znao u šta da veruje?!
moguce i to, al tesko je sa sada ljudima poznatom tehnologijom napraviti krug slican jednem od nadjenih...
al fora je sto mi veze nemamo kakva tehnologija postoji....![]()

Sva tehnologija koja je do sada prikazana u filmovima već odavno postoji, samo možeš da zamisliš koja je sada trenutno aktuelna ako je sve ono što je prikazano zastarelo..?![]()