ŽITNI KRUGOVI

Kada bi nekako dovukli dasku,

Daska je jedna zajebata stvar, jako je tesko nositi dasku.
Za to je potrebna vanzemaljska tehnologija.

pa je postavili na žitno polje, morali bi nekako da je rotiraju,

Vec u 1. 2. razredu osnovne skole se uci kako se koristi sestar.

a ona bi morala da ima ispod neke brazde da bi se ostavio otisak, tačnije trag kao da je nešto sletelo na to žito, kao što je prikazano na nekim fotkama.

Nema traga, samo oboreno zito.

Ali ajde da uzmemo za pretpostavku da su ti žitni krugovi stvarno delo ljudi, ali da su to ljudi uradili po narađenju vlade da bi se narod još više zbunio i da ne bi znao u šta da veruje?!

Ajd da uzmemo za pretpostavku da je to delo Coveka sa Severa?

U avgustu 1996. godine je John Wheyleigh, student koji je kampovao u južnoj Engleskoj, kod Oliver's Castla, snimio kratak video-film koji prikazuje nastajanje lika u žitu. Na filmu se vide četiri svetleće kugle koje se brzo kreću i očito je da su povezane su s nastankom lika u žitu.

U većini profesionalnih video-laboratorija u kojima je traka analizirana utvrđeno je da je film "čist" . (B. Creme potvrdio je autentičnost snimka).

U avgustu 1996. godine je John Wheyleigh, student koji je kampovao u južnoj Engleskoj, kod Oliver's Castla, snimio kratak video-film koji prikazuje nastajanje lika u žitu. Na filmu se vide četiri svetleće kugle koje se brzo kreću i očito je da su povezane su s nastankom lika u žitu.

U većini profesionalnih video-laboratorija u kojima je traka analizirana utvrđeno je da je film "čist" . (B. Creme potvrdio je autentičnost snimka).

Gledao sam ovo... a dobra mu kamera u PM.

zasto bi neka bica visoke inteligencije crtala krugove u zitu ili kukuruzu? :/ mislim da mi za 100 ili 200 godina pronadjemo neki drugi oblik zivota i da budu primitivniji od nas, da li bi smo im crtali krugove u zitu i kukuruzu? :/

Da !!! Kao sto vecini ovde treba crtati, kako izglede sestar, daska, koliko su 2 i 2 i sl. Idete li vi deco u skolu ? Ucite li tamo ista ? Ajde za 50 EU da vam ja nacrtam jedan krug od 50m u zitu, detelini, na snegu ili pesku. Moze. Cak cu staviti i na You Tube da teorija dobije na tezini... Ajd, ozbiljno.

Krugovi u zitu,covjekovo djelo ili necije drugo .Cije,
ko ih lijepe ostavlja,i zasto, koja im je poruka?
Redjaju se pitanja,nema pouzdanih odgovora.
Traganjem za istinom,mozda nam pokaze put do neceg
tajnolikog u ovozemaljskom ili vanzemaljskom obliku.
Ponosna na nasu civilizaciju,volim vjerovati da su djelo covjekovih ruku.

Da !!! Kao sto vecini ovde treba crtati, kako izglede sestar, daska, koliko su 2 i 2 i sl. Idete li vi deco u skolu ? Ucite li tamo ista ? Ajde za 50 EU da vam ja nacrtam jedan krug od 50m u zitu, detelini, na snegu ili pesku. Moze. Cak cu staviti i na You Tube da teorija dobije na tezini... Ajd, ozbiljno.

Pridruzujem se ovom i dodajem, ajde da svako da po 300e, i da odemo da crtamo krugove.
Ako za jednu noc (ili 8 sati tokom dana) ne uspemo da nacrtamo TO, pare vam se vracaju DUPLO. Ukoliko uspemo (AMAN i ja) pare vam se ne vracaju.
Eto prilike da zaradite 300e, a da ne radite nista, samo za jedan dan.
Naravno, treba da sacekamo leto, da naraste zito i kukuruz.

Ko ucestvuje?

U većini profesionalnih video-laboratorija u kojima je traka analizirana utvrđeno je da je film "čist" .

momak koji je ovo "snimio" je priznao da je u pitanju fake...sorry z:)

daa sad sam se setio, da sam jedno prilikom kad sam bio klinja gledao na TV-u preko satelita neki talk show na temu ovih krugova...bili su tu dvojica nekih koji su silno objasnjavali znacenja ovih krugova i gluposti, onda je voditelj pozvao jednog lika koji je doneo neke slike sa krugovima i nekim crtezima u zitu...pitao ih je za znacenje...a dok su se ovi silno mucili da kazu sta moze da bude znacenje lik se smejao i na kraju im rekao da je to u stvari on napravio...on je bio neki arhitekta ili koji djavo...mislim da ih je obrukao :)

momak koji je ovo "snimio" je priznao da je u pitanju fake...sorry z:)

Ako nesto nema vaznosti ,kada su ovakve stvari u pitanju, to je necije priznanje.

1) Decko je nesto snimio.
2)To nesto menja uobicajena shvatanja ljudi.
3) Cuvari "statusa quo" dolaze kod njega.
4) Pohude mu novac ili prostu pretnju ili vec neki metod kojim ljudi "priznaju".
5) On "priznaje".

Bas se nesto pitam kako polazi za rukom ljudima da za jednu noc ,ajd i dio dana da izcrtaju onako konplikovane uz to precizno uradjene crteze?
Daska i kanap,a crtazi se prelijepo vide samo iz pticije perspektive,jos me muci covjecija potreba da svmu da neki banalni ton ,praveci se pametnjakovicima,negiraju i nazivaju glupostima.da su takvi sa obe noge na zemlji je u redu no nije kad to treba i dokazati.Pravnici kazu ...
Nije kriv dok se ne dokaze...Sto kazu za pametne svjetlece kuglice?
Bas bih voljela cuti...

Onaj krug na tom linku sto su ga napravili je smesan. Ni pravilan krst nije ispao. Ko da su se svinje jurile po zitnom polju.

I da li su uhapsili tu dvojicu ili su im dali medalju Dzemsa Rendija? Nije bas legalno otici u neciji usev i igrati se vazemaljaca. Zito nije tamo samo izraslo, vec ga je neko zasadio, a onaj ko gazi po njemu cini krivicno delo.

Nisam cuo da je do sada neko uhapsen zbog iscrtavanja zitnog kruga ? Tj. da li je uhapsen i ako nije zasto nije?

Ako nesto nema vaznosti ,kada su ovakve stvari u pitanju, to je necije priznanje.

1) Decko je nesto snimio.
2)To nesto menja uobicajena shvatanja ljudi.
3) Cuvari "statusa quo" dolaze kod njega.
4) Pohude mu novac ili prostu pretnju ili vec neki metod kojim ljudi "priznaju".
5) On "priznaje".

padaš već na broju jedan :)
dečko je snimio nešto, a to nešto je lepa poljana, idealna za vežbanje kompjuterske animacije...potom je snimak namerno plasirao da bi se smejao likovima poput tebe i kada je video da su se mnogi primili, sažalio se i priznao da je u pitanju fake :)
nažalost, neki bi pre svoje g"vno pojeli nego priznali da su nasamareni od nekog tamo tinejdžera i sada smišljaju razne gluposti & opravdanja... :bye:

padaš već na broju jedan :)
dečko je snimio nešto, a to nešto je lepa poljana, idealna za vežbanje kompjuterske animacije...potom je snimak namerno plasirao da bi se smejao likovima poput tebe i kada je video da su se mnogi primili, sažalio se i priznao da je u pitanju fake :)
nažalost, neki bi pre svoje g"vno pojeli nego priznali da su nasamareni od nekog tamo tinejdžera i sada smišljaju razne gluposti & opravdanja... :bye:

Moze da bude ali ne mora. Sa ovakvim svetskim establismentom koji je veoma "otvoren za javnost" kada su nlo, zitni krugovi, tajni projekti i slicno u pitanju
uvek ostaje mozda je fake, a mozda i nije.
Nije mi jasno kako si ti i slicni tebi tako sigurni? Mislim da je problem samo sto vi verujete zvanicnom establismentu . Radi se o obicnoj vasoj veri u sistem. Sistem zasnovan na profitu, oruzju, nehumanosti i lazi. Pa verujete i dalje ali nemojte biti tako sigurni. Mozda je fake, mozda i ne. A u sliucaju ovih snimaka rekao bih ne, pogotovu sto je njihovu autenticnost potvrdila i ozbiljna foto laboratorija pre navodnog "priznanja".

ma brate svabov
NACRTAJTE vi to, to je najmanji problem
ali URADITE to..
stalno pominješ neki papir, olovku, šestare, geometriju
i da da, Mona Lizu
ali to nije ovde primarno, već gigantski prostor utrošen na to...
de, de, ti zabodi šestarčić u dasku pa trči par sati po žitnom polju u krug i duvaj maslačke
da vidim oćeš li da dobiješ ove crteže
ili samo malo jaču glavobolju i neku fleku na žitnom polju od jadne istrulele daske...
ladno kažeš da ćeš da nacrtaš ovo, ali treba da čekaš leto zbog žita..
prvo se odnosi na teoriju
drugo na praksu..
tako, da, sinhronizuj se malo...

inače, da se razumemo
ja mislim da su ljudi ovo napravili
ali ko zna kakvim ogromnim spravama
a ne papirom i šestarom...

Back