ŽITNI KRUGOVI

Sta ces nerviram sve one koji se ne rukovode logikom :)

A zašto tu logiku nisi upotrebio na mojoj temi Zaključci? Ona je bila predviđena za ozbiljne odgovore, a tvoj odziv tamo ne bi se mogao nazvati kvalitetnim.
Još nešto, džaba si se posvađao sa čovekom, nije onaj koji misiliš da jeste, jer sam ja sa onim bila upravo u ovo vreme u koje ste vi kuckali ovde.

Nema potrebe za svadjom budite malo civilizovani,ja sam licno gledao na televiziji kako su dva momka sa nekim kanapima i nekim malim daskama na nogama nalik na skije napravili neke slike u zitu,od pocetka do kraja procesa,slika je zaista bila fenomenalna i svako bi se zapitao da li je to zaista mogao napraviti covek,do tada sam i ja vrovao u te neke nametnute-nam price ali od tada vise ne,cista istina mada ce jos uvek biti vernika,ko kako hoce....

A zašto tu logiku nisi upotrebio na mojoj temi Zaključci? Ona je bila predviđena za ozbiljne odgovore, a tvoj odziv tamo ne bi se mogao nazvati kvalitetnim.
Još nešto, džaba si se posvađao sa čovekom, nije onaj koji misiliš da jeste, jer sam ja sa onim bila upravo u ovo vreme u koje ste vi kuckali ovde.

Ja sma tamo reko sta sam imao.
A ti bi mogla da ispostujes ono sto si pisala na toj temu, umesto da furas prazne price.

Kada bi nekako dovukli dasku, pa je postavili na žitno polje, morali bi nekako da je rotiraju, a ona bi morala da ima ispod neke brazde da bi se ostavio otisak, tačnije trag kao da je nešto sletelo na to žito, kao što je prikazano na nekim fotkama.
Ali ajde da uzmemo za pretpostavku da su ti žitni krugovi stvarno delo ljudi, ali da su to ljudi uradili po narađenju vlade da bi se narod još više zbunio i da ne bi znao u šta da veruje?!

Kada bi nekako dovukli dasku, pa je postavili na žitno polje, morali bi nekako da je rotiraju, a ona bi morala da ima ispod neke brazde da bi se ostavio otisak, tačnije trag kao da je nešto sletelo na to žito, kao što je prikazano na nekim fotkama.
Ali ajde da uzmemo za pretpostavku da su ti žitni krugovi stvarno delo ljudi, ali da su to ljudi uradili po narađenju vlade da bi se narod još više zbunio i da ne bi znao u šta da veruje?!

moguce i to, al tesko je sa sada ljudima poznatom tehnologijom napraviti krug slican jednem od nadjenih...

al fora je sto mi veze nemamo kakva tehnologija postoji....:D

Back