mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.360
Jeftine se tako dezintegrišu, loša legura sa puno peska i ofarbane bez prajmera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeftine se tako dezintegrišu, loša legura sa puno peska i ofarbane bez prajmera.
ima da uzivas po snegu i ledu, a mario ce samo da lelujaE da, dobio sam i kupon sa popustom za montažu i balansiranje guma kod vulkanizera.
te na ladi sigurno nemaju manji od ovih hankookPošto vozimo grad bez snega uglavnom birajte uni gume koje imaju najmanji zaustavni trag po mokrom.
Imam Hankook Ventus prime 3 ljetne i prezadovoljan sam s njima. A nadam se da će i zimske biti dobre. Po testovima nisu loše, a ja vozim većinom po gradu i ne divljam sa autom. A Meriva i nije auto s kojim se može divljati.ima da uzivas po snegu i ledu, a mario ce samo da leluja
te na ladi sigurno nemaju manji od ovih hankook
e, i to da se ocekuje zima bez snega i leda, ja ne znam....ccc, zasto bi onda ljudi kupovali zimske gume?
ja sam imao https://www.tyrereviews.com/Tyre/Hankook/Winter-i-cept-evo2.htm i super su bileImam Hankook Ventus prime 3 ljetne i prezadovoljan sam s njima. A nadam se da će i zimske biti dobre. Po testovima nisu loše, a ja vozim većinom po gradu i ne divljam sa autom. A Meriva i nije auto s kojim se može divljati.
Što se tiče guma, zimske gume su mekše od ljetnih, koje su tvrđe po svom sastavu. I zimske gume imaju nekakav tanki ljepljivi sloj za bolje prianjanje po gaznoj površini.
Iz navike, već 10+ godina u beogradu nije bilo snega. Ljudi počeli da sade banane i palmeima da uzivas po snegu i ledu, a mario ce samo da leluja
te na ladi sigurno nemaju manji od ovih hankook
e, i to da se ocekuje zima bez snega i leda, ja ne znam....ccc, zasto bi onda ljudi kupovali zimske gume?
па када си љакссофонац, те цик'цак sаре су најболје ѕа лед, sneg i kisu, za leto stavis bez cik-cak sara, prave linije
nisam stigao, sedi mi u garazi, a jos imam rental, moM subaruU ce valjda da updEjtuju ECMTi ćeš mi kažeš jesi uspeo da otpušiš onu kiu?![]()
Za leto treba da ima kanale, sto vise kanala to bolje prijanja na kisi i vlaznom kolovozu.па када си љакссофонац, те цик'цак sаре су најболје ѕа лед, sneg i kisu, za leto stavis bez cik-cak sara, prave linije