pa, ako bi proverili statistiku bilo gde, retko kada je neispravnost vozila uzrokMeni je to u Americi kontraverzno, gasovi i samo gasovi a nema veze ako nemas kocnice i ubijes nekoga ili sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa, ako bi proverili statistiku bilo gde, retko kada je neispravnost vozila uzrokMeni je to u Americi kontraverzno, gasovi i samo gasovi a nema veze ako nemas kocnice i ubijes nekoga ili sebe.
Nego sta, brza voznja?pa, ako bi proverili statistiku bilo gde, retko kada je neispravnost vozila uzrok
ne, vec svake druge godine moras da proveris gasoveDobro je za budzet sto tehnicki vazi cak 5 godina, ali je ocigledno da Ameri ne odrzavaju svoja vozila najbolje, naravno uvek ima pojedinaca koji to rade kako treba.
Kod nas drkaju i za auspuh kad stavis van fabrickih normi.Može i kod nas ali bi ti bilo 100$ osiguranje mesečno![]()
drogirano, pijano, isto kao i srbiji, pa znas i sam, kumovi i tajkuniNego sta, brza voznja?
To zavisi od drzave do drzave, u Arizoni 5 godina registracija vazi.ne, vec svake druge godine moras da proveris gasove
To zavisi od drzave do drzave, u Arizoni 5 godina registracija vazi.
5 godina Arizona gledao sam coveka koji zivi tamo, registrovao Yuga do 2030 za neke smesne pare tipa 100-150 dolara.To obicno kad kupis nov auto pa reg važi nekoliko godina, posle svake ili svake druge..u zavisnosti od države
mozda kao oldtajmer, istorijsko vozilo? za njih ne treba provera gasova, znaju da dime, da imaju iberlauf5 godina Arizona gledao sam coveka koji zivi tamo, registrovao Yuga do 2030 za neke smesne pare tipa 100-150 dolara.
Nemam pojma neki Yugo 55 gvx model.mozda kao oldtajmer, istorijsko vozilo? za njih ne treba provera gasova, znaju da dime, da imaju iberlauf![]()
mislim i ja da sam ga gledao, ali pazi, starija od 25 godina auta se smatraju istorijskim, i ona ne moraju da idu na test za gasove, pa je zato registrovao cak na 5 godinaNemam pojma neki Yugo 55 gvx model.
To super stvar.mislim i ja da sam ga gledao, ali pazi, starija od 25 godina auta se smatraju istorijskim, i ona ne moraju da idu na test za gasove, pa je zato registrovao cak na 5 godina
ti jugici nisu istrulili samo tamo u pustinji, ovde su ih zime i so pojele
5 godina Arizona gledao sam coveka koji zivi tamo, registrovao Yuga do 2030 za neke smesne pare tipa 100-150 dolara.
Isto i kod nas postoji ogranicenje ako je auto oldtimer i mislim da je 10 000km godisnje maximum ...mada to lako moze da se nasteluje.E onda dolazi osiguranje, koje reguliše celu tu oblast. Auto koji ima status collector car, ima posebno osiguranje, da ne ulazimo u detalje ali ima ograničenje koliko mozes da ga voziš, gde ga voziš, gde je parkiran i idu u sitna crevca sa tim detaljima…zašto je to bitno?
Taj nas covek iz Arizone ima vise kola on jedva i da vozi taj Yugo, on je ljubitelj starih bembara i bavi se preprodajom i sredjivanjem, odlicno poznaje mehaniku.Kao zaključak, možda taj u Arizoni registruje svog drndavog Yuga bez pregleda i vozika ga kako hoce.. ali ne zaboravite da je u toj aplikaciji za tablice naveo sa je na auto sve ispravno za vožnju, i da je pri osiguranju dobio mnoge uslove kako taj auto sme da se vozi..
Naravno da neki to slažu i ne poštuju, tj voze kad hoce i koliko hoce, ali verujte na reč, u slučaju nezgode i kad ga osiguranje stegne, to ce mu biti zadnji post na Youtube![]()
Isto i kod nas postoji ogranicenje ako je auto oldtimer i mislim da je 10 000km godisnje maximum ...mada to lako moze da se nasteluje.
Taj nas covek iz Arizone ima vise kola on jedva i da vozi taj Yugo, on je ljubitelj starih bembara i bavi se preprodajom i sredjivanjem, odlicno poznaje mehaniku.
Ne poznajem ga ali vidim da ima dosta vozila, ne haje on mnogo za Yuga, samo bembare 3 i 5.Na osnovu čega znaš tu cinjenicu?
Jel ga poznaješ ili na osnovu stvari koje on postuje i skuplja views?
(mada uopšte ne tvrdim da je bas taj ko na tim video, to nije ni suština mog odgovora)
Weekend-only car insurance doesn’t exist, but there are several options for drivers who need temporary car insurance coverage.jesi poštovao sve odredbe iz osiguranja, i čim nadje malu nepravilnost (na primer utvrdi da si vozio radnim danima, umesto vikendom kao sto ti osiguranje polisa kaže)
Weekend-only car insurance doesn’t exist, but there are several options for drivers who need temporary car insurance coverage.
Propusrio si suštinu posta, pa si od AI trazio pogrešnu informaciju.
фантазираш опет, причали смо о југићу, добио је 5 година само зато што му се не проверавају издувни гасовиima limite u broju dana
фантазираш опет, причали смо о југићу, добио је 5 година само зато што му се не проверавају издувни гасови