Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo da ti odgovori postavljacica teme kad se vec interesujes- akademka sam, samostalna (posao, stan, kola) to je valjda u muskom zargonu alfa zena plus izgledam dobro-zgodna, harizmaticna, prirodna. Biram ooo DA, i nisam primetila da interesovanje miskaraca opada, cak sta vise. No, meni je preko glave ponavljajucih scenarija, ako se ne razvije dublja emocija sa zrelim voljenjem(bez idealizacije i glorifikacije, vec uzajaman odnos postovanja, podrke, poklapanje vrednosti, senzibiliteta itd). I da, u protekle 2 ned sam dvojicu 'otkacila', o ortacima da ne pricam, svaki bi nesto da imamo, al tu ne prelazim granicu. Kombinacije - rekla sam sebi nikakva vajda vise od njih, posle istih se osetim istina prazno i nisu vredne truda i vremena.

Odabrala sam jedog sa kojim sam u toku leta izlazila, pa cemo videti. Prepusticu se(uz casu dve vinca) pa cemo videti, volela bih da me bas ovaj zainteresuje vise, da odnos napreduje, a ne da bude pridodat samo na brojku 40+
Kako mi brzo delujemo na tvoju odluku...da si znala
pitala bi nas i kad je broj bio recimo 8 ;)
Bas sam stoka

Sigurno ne zato sto je dobra jebacica,jel moguce da si slepa toliko cisto da bi velicala raspade od zena

Zaslepljen si ti mizoginijom i duplim arsinima.
Niko nije ni pricao o "lovu putem seksa", vec sam dala kontraargument o izmisljenoj nesposobnosti zena.

Licno znam devojke koje su zavrsile teske fakultete, promenile podosta momaka, i na kraju se udale za vrlo uspesne i obrazovane muskarce i zasnovale porodicu. Nisu ih sigurno zanimali zatucani seljoberi sa "uslovima" devicanstva, tesko onoj koja na takvog naleti, nece se usreciti.

Ti sa nebuloznim uslovima realno nemaju kome da ih postavljaju,
jer vise takvih "svetica" tj. slepica nema, da su preko 20god, osim da ih lazu,
niti takvi obicno imaju sta da ponude, jer ih nijedna obicno ni nece takve ogranicene, sem neke nesretne sirotice iz zabiti.

Zaslepljen si ti mizoginijom i duplim arsinima.
Niko nije ni pricao o "lovu putem seksa", vec sam dala kontraargument o izmisljenoj nesposobnosti zena.

Licno znam devojke koje su zavrsile teske fakultete, promenile podosta momaka, i na kraju se udale za vrlo uspesne i obrazovane muskarce i zasnovale porodicu. Nisu ih sigurno zanimali zatucani seljoberi sa "uslovima" devicanstva, tesko onoj koja na takvog naleti, nece se usreciti.

Ti sa nebuloznim uslovima realno nemaju kome da ih postavljaju,
jer vise takvih "svetica" tj. slepica nema, da su preko 20god, osim da ih lazu,
niti takvi obicno imaju sta da ponude, jer ih nijedna obicno ni nece takve ogranicene, sem neke nesretne sirotice iz zabiti.
To znas dve i po,mi znamo zilion silikonskih starleta koje su parametar za sve i za nova pokolenja koja ih kopiraju,takva vrsta je svuda na ceni,nevine djane idu na licitaciju dobiju milion €,razvaljenu imas na svakom koraku za 20€,pa vidi ko je jadan

To znas dve i po,mi znamo zilion silikonskih starleta koje su parametar za sve i za nova pokolenja koja ih kopiraju,takva vrsta je svuda na ceni,nevine djane idu na licitaciju dobiju milion €,razvaljenu imas na svakom koraku za 20€,pa vidi ko je jadan

U Srbiji se nijedna ne udaje nevina. To je redje od Halej. komete.
Ko takvu trazi mora u neku pecinu na planini, gde nije videla svetlost dana.

To sto neki pacenici imaju razne fetise, pa bi dali milion evra za takvu nebulozu,
samo dokazuje da su takve ekstremno retke,
i verovatno im je mali i ne znaju sta ce od para pa ih bacaju na gluposti. Bolje da su dali za neku humanitarnu svrhu.

U Srbiji se nijedna ne udaje nevina. To je redje od Halej. komete.
Ko takvu trazi mora u neku pecinu na planini, gde nije videla svetlost dana.

To sto neki pacenici imaju razne fetise, pa bi dali milion evra za takvu nebulozu,
samo dokazuje da su takve ekstremno retke,
i verovatno im je mali i ne znaju sta ce od para pa ih bacaju na gluposti. Bolje da su dali za neku humanitarnu svrhu.
Ja sam ubo premije,cim bi pocela da razmislja ko ti dobija nogu,gadljiv sam a ako cak cujem da je bila s nekim pajserom ne pipam

Evo zamislite. Zenska promeni 10tak partnera za godinu dana (idemo darezljivo) i spava sa svakim po maksimum 2-3 puta. S druge strane zenska ima samo jednog, stalnog muskarca i ima sex sa njim skoro svaki dan. Koja je vise „razvaljena“?
U mozak je razvaljena svaka koja menja kite,bio sam prvi,drugi,5i,10i i ko zna koji po redu pa mogu sve te djane i mozgove poredjati po razvaljenosti

Ja sam ubo premije,cim bi pocela da razmislja ko ti dobija nogu,gadljiv sam a ako cak cujem da je bila s nekim pajserom ne pipam

I ja nogiram one koji mi deluju mali i disfunkcionalni, u svakom smislu,
i koji ne umeju voleti zene tj. razmisljaju kao ti. ;)

Svoditi zenu na njen polni organ i zahteve nevinosti, radi samo neko ko je henidekepiran za kvalitetan musko-zenski odnos.

Koga briga za broj partnera, niti se čka izliže od seksa, niti rac postaje pametniji
Evo da ti odgovori postavljacica teme kad se vec interesujes- akademka sam, samostalna (posao, stan, kola) to je valjda u muskom zargonu alfa zena
Na prvoj slici je doktor fizike, kancelarka cetvrtog Rajha, jedna od najmocnijih sveta. Na drugoj je alfa zenka, mozda nema ni kola ni stana. Jos ako je neiskusna vredi oba bubrega.
alfa zenska.PNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back