Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A pa da to smo zaboravili ,da u karijeri vecina napreduje preko kreveta iako ima diplomu

Ako se to desava, to je strasna nepravda prema zenama koju treba ispraviti, i da se cene prema iskljucivo prema svojim kompetencijama.

Jer zene pariraju muskarcima u skoro svim strukama po sposobnostima.
Sve vise zena zavrsava i najteze, tehnicke fakultete, i ima ih daleko inteligentnijih i sposobnijih i od tebe i od mene.

Ocito ne poznajes zene i sta njih cini srecnim.

Naravno da je samostalna zena, koja ima svoj dinar i svoj stan, srecnija od neke ponizne domacice koja zivi ucenjena stanom nad glavom.
o cemu ti pricas. mislis da ta samostalna zena ne zavisi od hira sefova i klijenata. na domacicu se dere muz, a na ovi svi drugi. Te price da postoji samostalno bice, nezavisno od drugih su price za malu decu. Ja recimo mrzim majstore iz dna duse, opet mora da im paltim i zavisan sam od njih. itd. naravno treba imati svoj izvor prihoda, ali on ne mora da bude ogroman cisto za crne dane.

o cemu ti pricas. mislis da ta samostalna zena ne zavisi od hira sefova i klijenata. na domacicu se dere muz, a na ovi svi drugi. Te price da postoji samostalno bice, nezavisno od drugih su price za malu decu. Ja recimo mrzim majstore iz dna duse, opet mora da im paltim i zavisan sam od njih. itd. naravno treba imati svoj izvor prihoda, ali on ne mora da bude ogroman cisto za crne dane.

To sve isto vazi za zaposlene muskarce.
Govorim o podjednakoj, prakticnoj i finansijskoj nezavisnosti i situiranosti, kao kod muskaraca, ne nekoj filozofskoj.
Kad oni mogu tome da teze, mogu i zene.

Sto se otvaracice teme tice..
ja smatram da itekako moze naci muskarca, ako snizi kriterijume.
Evo, sigurna sam da bi mnogi na forumu koji je osudjuju, uzivo bi joj nozice ljubili, samo da ona zeli biti sa njima. ;)

Umesto da ljude unesrecuju predrasudama, treba ih pustiti da se vole i da budu srecni. A ne na obe strane sami i rastavljeni besmislenim osudama umiruceg patrijarhata.

Zalosno je kad zena ne razume znacenje te reci.

Emancipacija znaci izbor, mogucnost.

Ako neka zeli da bude domacica sa 10oro dece i to je cini srecnom, neka joj.
Ali ako ne zeli, onda joj se to ne sme nametati, i zbog toga da bude osudjena.
Svaki dan gledam emancipacije .... i sve vise se zgrazavam. Nisam ja neka moralna gramada niti zelim da budem, ali toliko nas je ta emancipacij svukla da smo postali meso.

Sto se otvaracice teme tice..
ja smatram da itekako moze naci muskarca, ako snizi kriterijume.

Evo, sigurna sam da bi mnogi na forumu koji je osudjuju, uzivo bi joj nozice ljubili, samo da zeli biti sa njima. ;)

Umesto da ljude unesrecuju predrasudama, treba ih pustiti da se vole i da budu srecni.
Sto bi spustala kriterijume i prihvatala kompromise, pa ona vredi jbt... cujes li ti sebe. Radila je sve ove godine na dobrobit svoje Vergine

evo ova postavljacica teme da li je ona sretna i ispunita. I ako ju je ispunjavao ko je stigao. Ona verovatno ima fakultet ima i dobar posao, ali je ona nesrecna zena. A feminizam kaze ako si finansijski nezavisan i slobodan ti ces biti srecan. U indijskom sistemu bi imala vec par dece, karijeru(jer tamo imaju isto liste moras da imas dobar CV da bi se dobro udala, energiju trazenja muzjaka bi prepustila roditeljima i udala se za onog ko joj se priblizno svidja.
Evo da ti odgovori postavljacica teme kad se vec interesujes- akademka sam, samostalna (posao, stan, kola) to je valjda u muskom zargonu alfa zena plus izgledam dobro-zgodna, harizmaticna, prirodna. Biram ooo DA, i nisam primetila da interesovanje miskaraca opada, cak sta vise. No, meni je preko glave ponavljajucih scenarija, ako se ne razvije dublja emocija sa zrelim voljenjem(bez idealizacije i glorifikacije, vec uzajaman odnos postovanja, podrke, poklapanje vrednosti, senzibiliteta itd). I da, u protekle 2 ned sam dvojicu 'otkacila', o ortacima da ne pricam, svaki bi nesto da imamo, al tu ne prelazim granicu. Kombinacije - rekla sam sebi nikakva vajda vise od njih, posle istih se osetim istina prazno i nisu vredne truda i vremena.

Odabrala sam jedog sa kojim sam u toku leta izlazila, pa cemo videti. Prepusticu se(uz casu dve vinca) pa cemo videti, volela bih da me bas ovaj zainteresuje vise, da odnos napreduje, a ne da bude pridodat samo na brojku 40+

Ti si prvi promasio
kad si potegnuo da zena ne moze biti sposobna za posao premijerke, "zena samo moze da sedi u fotelji i glumi premijerku, da vas fejk svuda ufuras i tripujes da su podjednako sposobne ".

Inace, Merkelova se udala 2 puta.
Sigurno ne zato sto je dobra jebacica,jel moguce da si slepa toliko cisto da bi velicala raspade od zena

Evo da ti odgovori postavljacica teme kad se vec interesujes- akademka sam, samostalna (posao, stan, kola) to je valjda u muskom zargonu alfa zena plus izgledam dobro-zgodna, harizmaticna, prirodna. Biram ooo DA, i nisam primetila da interesovanje miskaraca opada, cak sta vise. No, meni je preko glave ponavljajucih scenarija, ako se ne razvije dublja emocija sa zrelim voljenjem(bez idealizacije i glorifikacije, vec uzajaman odnos postovanja, podrke, poklapanje vrednosti, senzibiliteta itd). I da, u protekle 2 ned sam dvojicu 'otkacila', o ortacima da ne pricam, svaki bi nesto da imamo, al tu ne prelazim granicu. Kombinacije - rekla sam sebi nikakva vajda vise od njih, posle istih se osetim istina prazno i nisu vredne truda i vremena.

Odabrala sam jedog sa kojim sam u toku leta izlazila, pa cemo videti. Prepusticu se(uz casu dve vinca) pa cemo videti, volela bih da me bas ovaj zainteresuje vise, da odnos napreduje, a ne da bude pridodat samo na brojku 40+

Uff ovde ima nekih kontradikcija.
Jedino fotka moze da resi nedoumice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back