gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Ne brini se za pesnika.Shots fired.
Nisam upucen, sta je pesnik hteo da kaze?
Ja sam pita pesnikinja, ne tebe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini se za pesnika.Shots fired.
Nisam upucen, sta je pesnik hteo da kaze?
Da sve koje menjaju su mazohisti bez ocinjske figureSadista mazohistu. Dok mazohista ne potrazi pomoc i ne nadje bolje.
Sad ce Napokon...Sadista mazohistu. Dok mazohista ne potrazi pomoc i ne nadje bolje.
Aludirao si da koleginica ima puno forumskih ljubavnika...Ne brini se za pesnika.
Ja sam pita pesnikinja, ne tebe...
Nisam...Aludirao si da koleginica ima puno forumskih ljubavnika...
A pa dobro, izvinjavam se...Nisam...
Dzordzi, sta ti kazes na ovo?bolje ozeniti prostitutku od 18 godina nego alfa zenu od 35.

Pa da bolje manje je ogorcenaDzordzi, sta ti kazes na ovo?![]()
![]()
Da sve koje menjaju su mazohisti bez ocinjske figure
Bolje je samo matora ocinska figura koja ih posle zameni mladjomOne koje padnu na ove price, pa trpe do besvesti sve sto ne treba, umesto da prekinu vezu i nadju bolje.
Niko ne zna unapred kako ce se stvari zbiti.

Pravu a prava nije svacijaKakve lazne figure i bakraci.
Samo pravo musko koje ce do neba da je uzdize i cuva kao malo vode na dlanu.![]()
naravno da ne bi. Prosecan lik kad bi znao da je riba bila jebana od 40 likova bi pobegao glavnom bez obzira. Sigurno je bilo tu i abortusa, nasilja, psihickog poremecaja.
Pravu a prava nije svacija
Zene uglavnom pogresne biraju sto je dokaz i broj iz temePa ovde je neko stvarno polupan. Hahaha.
Prava bira, naravno.
dobro objasni sto muskarcima uglavnom nisu zanimljive prostitutke za brak i porodicu. Ili sto zenama nisu zanimljivi prosjaci i smecari.Pa ovde je neko stvarno polupan. Hahaha.
Prava bira, naravno.
Samo neznam jeli ti ljudi koriste zastitu..bolest ces dobiti..
Uzas..Sprdas se? Za zensko sa 35, 40+ partnera?
Nema fore, zena mnogo teze zatrudni posle 35te. A nije ni zanimljiva za muskarce. Jedino ako sam neki dvestogodisnjiak onda bi mozda jurio neku ribu od 35 godinaOvdje je zena od 48 rodila i zdravo je..moja mama od 41..jos par ih znam od 45..tako da imas fore