ženske noge slabih listova

O bre momak pa vežbam, kad god sam ovo pisala nisam imala mnogo preko 50 kila i neam viška kilograma, nije poenta u kalorijama nego u visini valjda. No fala ti na savetu konačno sam uspela da smanjim jedan list uz pomoć longete od 3 nedelje ali evo vratio se posle nedelju dana i opet ne mogu da obujem fensi ženske čizme. Plus sad jedva i patike obuvam jer mi stopalo izgleda ko jetijevo i nešto mi se čini da se neće skoro vratiti u normalnu, pogotovo po ovim vrućinama :I

Nije dovoljno samo vježbati,smanji unos kalorija,broji ih i za dva mjeseca ima da se "osušiš".Neko je već rekao gore,u konc.logorima su svi imali tanke listove.Pokušaj pa se onda javi.

Eto, palo mi na pamet i ovo da pitam na internetu!

Drugovi muškarci, ja imam taj trip da volim da žensko ima vretenast oblik podkolenice,
to jest dela noge koji se zove list.
Razni su načini kako žensko "dobije" takve atribute: rad, sport, ples/folklor, genetika...

I generalno volim da žensko bude vitko i da ima snage , ali mi je poseban gušt, čak i presudno
ponekad, da ima vretenaste listove, a ne onako mlitavo nerazvijene.

Nedavno sam onako u prolazu primetio jednu mnogo , ali mnogo zgodnu devojku, i baš je bila
raskošna : lepo lice, bujna kosa sa fantastičnom frizurom, vitka figura, visina savršena (oko 175 + štikle) , mlada... ali listovi kao podlaktice. Baš su joj nedostajali.
Kao kad bi ste videli neki jak automobil "iz snova" , a on umesto širokih guma sa nekim dojajnim felnama ima točkove sa "običnih" automobila.

Da li još neko ovo primećuje na ovaj način kao ja ?

Pošto je jasno da i žene čitaju sve ovo, mogu i one da daju svoje mišljenje o muškim listovima.

Genetika je cudo, moze se reci presudna. Fizicka aktivnost je stil zivota - ili jesi ili nisi sportski tip. Onaj ko jeste rekreirace se na razlicite nacite makar sat vremena svaki drugi dan, ako ne i svaki dan, jer prosto tako funkcionise - to mu je stil zivota.

lll.jpg

Prilozi

• lll.jpg
    lll.jpg
    13,6 KB · Pregleda: 6
ja nešto ne umem da rasparčam čoveka
tj da se fokusiram na jedan deo tela, osim onog jednog
ne primećujem bar na prvu loptu ni listove, ni šake, ni kolena, ni lakat
dobro dupe i te očigledne stvari
ali uvek vidim širu sliku, komplet pakovanje
ne znam uvek mi je to čudno
dja krivi listovi, dja kvrgava kolena, dja tanki zglobovi...
rdjavome kupcu i dlake smetaju

Dobar bataq se radja.
To prosto izbija karakter iz njega.
Dzaba vezba dzaba sve- genetika plus urodjen metafizichki aspekt.

pa da
mislim ja ne verujem u urodjene stvari
a na fizičkom aspektu očigledno genetika odradjuje pola posla
a vidi se kad se riba trudi da navežba al opet vidi se da je to fejk ko silikoni
što ne znači da ne treba vežbati ali ne treba tripovati ni da od ronalda može naomi kembel da se napravi

Samo bez anoreksije, molim lepo. Volite svoje listove i umereno vezbajte koliko vam prija.

Ma ko priča o anoreksiji ženska glavo,pokušavam ih ubjediti da se skoro sve da promijeniti,ali nema šanse,njima je lakše da se prežderavaju raznoraznom hranom,kolačima i slatkišima i da se pomire sa svojim debelim nogama..Kako da ih vole,vidiš da su nezadovoljne,samo kukaju umjesto da žrtvuju nešto,npr.prežderavanje.O.k ima cura koje i jedu previše a ipak su vitkih nogu,to je za neku drugu temu.

pa dobro mora negde da nije savrsheno

- - - - - - - - - -

mada je to cudno jer nekako noge uvek koristish
a vecina zena valjda ide na neke aerobike
mozda preterano lete

- - - - - - - - - -

valjda kad imas stikle to uvek bolje izgleda ne mora mnogo
u shtiklama ne mora
mislim ne znam u stvari :I

Back