ženske noge slabih listova

pa dobro mora negde da nije savrsheno

- - - - - - - - - -

mada je to cudno jer nekako noge uvek koristish
a vecina zena valjda ide na neke aerobike
mozda preterano lete

- - - - - - - - - -

valjda kad imas stikle to uvek bolje izgleda ne mora mnogo
u shtiklama ne mora
mislim ne znam u stvari :I

Naravno da ne moraju biti savršene,nego vidim cure opterećene,pa davam kao neki savjet.I nesavršenost zna da privlači,evo ja se u zadnjih par godina ložim na one krive noge,ovakvog oblika(),ne sad nešto ekstremno,dok su mi ranije pojam ljepote bile isklučivo one prave,jbg čudni smo mi ljudi:mrgreen:A ne mora štikle,dobre su i baletanke ili starke na dobru nogu:mrgreen:

ma kakvi, šalila sam se. jeste mi palo na pamet u jednom trenutku pomućene svesti da okačim fotkicu na ovu temu i napravim se malo važna, ali srećom je to stanje bio kratkotrajno i prolazno.
neka baba i dalje ostane undercover:malav:

Ne zezaj,neće te niko prepoznati po nogama:)Aj slobodno napravi se važna,mora da nisu loše:mrgreen:,daj neku po mogućnosti u baletankama ali nekim jednobojnim.Jesam prohtjevan?:per:

Trener ti je krelac,smanji unos kalorija i gubićeš osim sala i mišićnu masu ako ne budeš jela samo bjelančevine,vrlo jednostavno...Genetika jeste najbitnija ali sve se da promjeniti pa i ono što nam je Bog dao u početku.Evo da vas malo motivišem,sopstvenim rukama sam uvećao svog drugara trajno za čitava dva cm,uzeo sam stvar u svoje ruke:mrgreen: i malko se potrudio da odem iznad prosjeka,sad je već komad,iako medicina kaže da to nije moguće.Nego da se ne hvalim više,poenta je sljedeća:kad sam ja uvećao drugara,smanjenje mišićne mase i sala je pickin dim:DDakle pokrenite dupe i na posao.

Vegan sam... pravilno se hranim, gojazna nisam... zapravo imam pet kg manjka.

ma da najlepse su one u 55 a tek u 65 i 75 otkidaju , i one sto preteknu u 85 su sila... daj bre mlado je mlado i lakse se dotera u red , preko 25 je sve prezrelilo ako ne spolja, bar unutra organi.

kizo, brate, sve te razumem i slažem se da su mlada zdrava i zategnuta tela prelepa u svojoj prirodnoj jedrosti, obliku i proporciji.
ali shvati da zrelost (starost) pojedine žene čini čudesno i na poseban način lepim...one tek tada dobijaju one atribute privlačnosti koje su sama esencija ženstvenosti, jer tek to telo koje je dobilo punoću,zrelost, koje je izvajalo vreme, kretanje, rađanje, sex... ima onu punu erotsku privlačnost koja je čulnija i izazovnija od svake detinje i gotovo androgeno lepuškaste lolite:)

heh, ne branim milfače zato što sam u tom timu, ali kada neko toliko podcenjuje lepotu zrelosti onda moram da stanem u odbranu iste.

eo dajemo ti kibic fensterku, daj te klinke :lol:

Vazi, nema problema. Hvala na plodnoj saradnji.

collegehumor.e203bbdd3816cfd6d712dcefcc62266f.jpg

Back