ženske noge slabih listova

Ja imam teoriju da je to do visine :lol:
Mi patuljastijeg rasta ipak imamo mišić koji odgovara i malo većoj kosti :rumenko: pa se on jadan naduva u širinu kad već ne može u dužinu :lol:
A i nije daleko od istine ako pogledaš noge nižih i viših rastom i uporediš ih.

- - - - - - - - - -

Moje su recimo iste vake Pogledajte prilog 284946

Ako dodamo koju striju i celulit.

Nemaš ti širu kost već kraću....
Znam dosta devojaka i od 175 sa jakim listovima, uglavnom punim sala i onih od 160 sa tankim listovima...
List ti je nešto što naslediš....
Naravno isti obim lista kod mene i kod devojke od 175 ne izgleda isto... Dok je za mene to veći list, za nju je, ne tanak, ali tanji...

Pa da, kraći mišić koji ide u širinu, to sam i htela da napišem.
Ne izgleda isto, ono što mene buni jeste kako to da ne mogu da obujem čizmu?!?!?!? na svoju visinu, i na 46 tadašnjih kilograma... prosečnu čizmu koja je krojena za jedan opseg, opseg dakle, ženskih listova... ne mogu puca rajsferšlus :I

Pa da, kraći mišić koji ide u širinu, to sam i htela da napišem.
Ne izgleda isto, ono što mene buni jeste kako to da ne mogu da obujem čizmu?!?!?!? na svoju visinu, i na 46 tadašnjih kilograma... prosečnu čizmu koja je krojena za jedan opseg, opseg dakle, ženskih listova... ne mogu puca rajsferšlus :I

To ni meni nije jasno... nije mi se dešavalo, a list mi je u obimu 36 cm.

Nikad se sportom nisam bavila pogotovo u detinjstvu.

A ovo je rezultat aerobika :neutral: prošle godine. List ko panj :kafa:

kopera.jpg

(Dobro de znam da podsećaju na Perine :lol: )

Ne postoji mnogo čizama koje mogu da obujem i ne volim što su takve.
A to što pripisuješ aktivnosti u toku detinjstva je malo genetika, malo trenutna aktivnost a najviše građa (tj. visina srazmerno težini), što je devojka niža to joj je mišić manje istegnut i može lakše da se nabilduje. I ona cura sa klipa je očigledno kratka.

:hahaha1:

:bljak:

Back