ženske noge slabih listova

U redu, nisi se bavila sportom u detinjstvu, sada se baviš aerobikom. Ali jesi li u detinjstvu bila "kućna" osoba, ili si bila aktivno dete (igranje napolju, druženje, aktivna letovanja i zimovanja...) ?
Ni manje ni više od ostale dece. Ti praviš poređenje sa jednim spektrom generacija pretpostavljam da ne misliš na decu mlađu od 14 danas. Jer stvarno je problem kod njih što se ne kreću, za to je kriv malo tv malo kompjuter malo opšta panika oko silnih ubica i siledžija pa gašenje svetala i zatvaranje klinaca u kuću posle određenog doba uveče, sve ovo što vodi "zdravom životu" da bismo veseliji i odmorniji išli u nove radne pobede. Dobro, samo odmorniji :kafa:
Moja se generacija često mogla videti napolju, ali to je samo zato što nisu u kući imali bog zna šta drugo da rade.

Elem, ja svoje manje više prirodno nabildovane listove baš i ne smatram lepim i ženstvenim (stvarno, ne tražim da me tešite il nešto :lol: ) ali mi je interesantno da neki od vas ne misle tako, pa i drago :rumenka:

:thumbdown: za mlitave devojke! bile one zgodne i lepe i sve ili debele brkate i ogromne...

listovi su druže samo jedan deo..
Znam, ali eto na ovoj temi pričamo o tom jednom određenom. Imam ja svoja mišljenja i ukus i po pitanju drugih delova, koji, da bi ih uopšte razmatrao moraju biti deo jedne lepe i skladne celine.

Elem, ja svoje manje više prirodno nabildovane listove baš i ne smatram lepim i ženstvenim (stvarno, ne tražim da me tešite il nešto :lol: ) ali mi je interesantno da neki od vas ne misle tako, pa i drago :rumenka:
Nemoj se odmah femkati, nego daj da te oslobodimo te ideje "ne smatram lepim i ženstvenim...blabla" ,
rekoh malopre, na slici koju si dala se ne vidi dovoljno da bi mogli dati ikakvu ocenu tvoje figure. Ono malo što se vidi, uopšte ne podržava tvoju samoocenu.
Ajde , ako imaš vremena, nakači još nešto što bi pomoglo da damo neko tačnije mišljenje.

rekoh malopre, na slici koju si dala se ne vidi dovoljno da bi mogli dati ikakvu ocenu tvoje figure. Ono malo što se vidi, uopšte ne podržava tvoju samoocenu.
Ajde , ako imaš vremena, nakači još nešto što bi pomoglo da damo neko tačnije mišljenje.
Nećemo baš analizu praviti :lol:
Znam ja kakva mi je figura samo nešto na njoj volim nešto ne volim.

Oduvek sam mislila da su tanke potkolenice baš onako oličenje ženstvenosti i elegancije i mislim da ne grešim u tome kad je neki trend u pitanju, samo se ukusi razlikuju valjda...

i ako moze, neka se i skine usput, eh?
Ne mora da se skine, osim ako je onaj šorcić ne žulja.

Oduvek sam mislila da su tanke potkolenice baš onako oličenje ženstvenosti i elegancije i mislim da ne grešim u tome kad je neki trend u pitanju, samo se ukusi razlikuju valjda...
E pa u tome je i suština mojeg predloga, da te razuverimo da to što ne voliš je možda baš nešto čime bi mogla da se pohvališ ! Nevolje koje nam sopstveni um čini mučeći nas sa često pogrešnim slikama koje o sebi imamo , su velike.
Tanke potkolenice su fizička slabost. Tvoje mišljenje da su oličenje ženstvenosti je verovatno rezultat ugledanja na fashion-estradu gde se regrutuju devojčice u razvoju, da na pisti šetaju odeću koju niko ne nosi. Oličenje ženstvenosti su, na primer: lepa ženska kosa, skladan ženski hod, osmeh koji greje srce, krivine kukova i strukova, boja glasa...

S druge stane ja sam se menjala od nekoga sa izraženim bokovima do nekoga ko izgleda skoro ravno i to nije imalo veze sa gojenjem već sa tipom vežbi koje sam forsirala. Da, određen deo tela se goji više, zavisi od osobe do osobe, ali sve se to može modifikovati. Posebno postoje vežbe za jačanje struka (tih stomačnih mišića) i neke baš umeju da naprave ravnu liniju :eek: dok druge naprave još izraženiji struk.
Bar ja stekoh takav utisak. Ekstremi su nešto drugo.

..ne, ja ne govorim o extremu, zapravo nikada nisam imala problem ni sa kilazom ni sa centrimetrima vec jednostavno je gradja takva da su grudi vece, struk uzan a kukovi naglaseni i to se ne moze promeniti...sportista sam od malena, dete sam sportiste, vezbala sam da prosirim struk (jer ja licno volim devojke pravouganik gradje, visoka, mrsava, male grudi, ravno kuk - struk a la Kameron Diaz), sta se desi - stomak se zategne, noge se zategnu, grudi malo smanje ali kukovi stoje i ne mrdaju...tj. bokovi ne kukovi...poslacu ti sliku da vidis, ne radi se o ekstremu vec o jednom tipu koji bi samo anoreksija mogla da promeni pa da imam jedino 50kg na skoro 180cm ali to je opasna igra...zato ti kazem, ti si verovatno imala visak koji si skinula pa je isplivala tvoja prava gradja a ja sam jednostavno ovako gradjena, zato kazem tako je kako je neke stvari se ne mogu izmeniti...

Pa ne znam, pošalji... Lakše je istopiti bokove nego ojačati te mišiće sa strane. Mislim da jedino plivanje oblikuje telo onako kako bi trebalo da izgleda, bez da ga deformiše prema vrsti vežbi koje radimo.

Kad sam bila definicija anoreksije imala sam kukove vidljive, tj. onu kost da ispada a struk vrlo uzan :neutral: al' tu nije bilo miligrama sala a ni mišića uzgred.

Ima jedna stvar doduše koja govori u prilog onome što ovaj autor hoće da kaže. Kad se jednom izgradi osnova onda je posle mnogo lakše povratiti mišićnu masu (ali ne mislim da je obavezno u detinjstvu, tad je samo najlakše). Prvi put mi je bilo užasno teško da dobijem trbušnjake npr. ali to mi nije ni bio cilj, pa sam tim vežbanjem stvorila osnovu danas je dovoljno da dva dana odradim set vežbi i vide se vrlo lepo, istopi se salo sa stomaka i sve.

Al' to već odavno nema veze sa debelim listovima :lol:

I ja smatram da su tanke potkolenice prvenstveno olicenje elegancije pa i zenstvenosti...

I ja smatram da su tanke potkolenice prvenstveno olicenje elegancije pa i zenstvenosti...
jeggings.jpg

Zbog ovakve modne industrije, kao što pokazuje ovaj primer sa slike, ti i mnogi drugi to smatraju. A istina je da je ovo devojče samo utegnuto u skupu šminku, nataknuto na štikle a onda ta slika još i fotošopovana.

Upotrebite maštu pa je pogledajte bez šminke i odeće: ovu njenu bujnu kosu prepolovite u bujnosti i volumenu(kako kažu na reklamama), jer je očigledno fotošopovana. njenom tenu dodajte po koju flekicu ili bubuljicu, od visine joj oduzmite štikle, a od "debljine" njenih nerazvijenih potkolenica oduzmite koliko mislite da joj dodaju pantalone.

Pa mi sada recite šta vidite, i koliko je to ženstvenost a koliko nerazvijenost.
U njenu odbranu, valjda će se još malo razviti jer je očigledno maloletna.

Evo vam još primera "ženstvenosti" , daleko bilo
christopher-bailey-ss-2010-1.jpg

A ovo je slika tipičnog primera kakav se može videti na ulici, rezultat hronične neaktivnosti
(možda bi i ove mogle da budu manekenke da su visočije ? fuj!)
.
.
NS_14418986_1.jpg
3282181-pretty-teen-standing-and-showing-flat-stomach-and-bare-legs.jpg
blakenairmain.jpg

A da ne bih bio baš potpuno negativan, evo primera "prihvatljivo" tankih ženstvenih listova (po mojem shvatanju, naravno): vidi se da su listovi tanji nego što bi bilo idealno, ali se vežbanjem izvuklo koliko je moglo. Butovi su joj zato baš lepo oblikovani. Ovo su u stvari normalne ženske vitke noge. Nisu onako "plesački" , ali nisu ni anoreksične, niti su X, niti su onako praseće ko ona slika iznad... nego baš što se kaže "normalne".
.
.
vanessa-minnillo-12.jpg

I za kraj, jedan svetao primer lepih, leeepih nogu
.
.
sexylegs_thumb.jpg

Evo vam još primera "ženstvenosti" , daleko bilo
christopher-bailey-ss-2010-1.jpg

Ljepota je u oku posmatraca sto bi rekla Tereza Kesovija, ali ovo nikako ne moze biti privlacno (krivica modne fasisticke industrije - zato skoro uvijek sijem sebi gace i majice na Singerici), izgledaju kao da tuku po cracku ili horsu svaki dan, a nisu pojele biftek ima sigurno 20 godina. Ima ovdje svako veze korzo u komsiluku, setkaju non-stop uvece sa torbicom u ruci, oci im se cakle, a bas ovako izgledaju...

Iebes zensko ako nema stomacic, sire kukove i sise (odlicno, evolucijsko sredstvo za samoodbranu, neko te napadne, opalis ga sisom po faci, automatski nokautiras)... Okej, ima i mrsavih djevojaka koje su strasno privlacne, ali nisu opet premrsave...

Inace, sto se tice nogu, pokojna Cyd Charisse moze da me gazi svakodnevno: misicave (pocela treniranjem baleta, a zavrsila u narucju Kelly-ja i Astaira), duge, okretne jer ih pokrece jaka osovina, ali opet elegantne, mocne i dominantne.

Medjutim, ovo je do kalemljenja, plus dugogodisnjeg, pozrtvovanog treninga...

Poslednja izmena:
I za kraj, jedan svetao primer lepih, leeepih nogu
.
.
sexylegs_thumb.jpg

eh bajo, pa meni se tvoje lepe noge bas ne svidjaju.

razumem da svako ima neki svoj fetis, ok, jedan moj drugar voli bas debeloliste noge.

a ja bas slabe, mlitave ili misicave malo, odnosno bilo kakve, samo da su duge.

znaci duge noge, pravilna stopala i prsti (ovo zbog genetike), siroki kukovi (obavezno), sise bilo kakve samo prirodne, lepa cista koza i miris, pametne oci, zdravi zubi, duga kosa i to je to, zivot lep :-)

Jao, nisam te valjda izbedačio ?! Pričaj malo o sebi, šta je tvoje mišljenje otkud ti tanki listovi ? Jel si bila neaktivno dete, sedela u kući, učila da se šminkaš i čitala žutu štampu, umesto da trčiš, preskačeš lastiš, učiš ples ili folklor, i razvijaš noge ?

Auh ! Školska godina je počela, nemoj da promašuješ temu, jer će dobiješ slabu na pismenom.

Tema jasno kaže : diskutujmo o listovima ženskih nogu.

Pa igrala sam balet kao mala i kasnije u djoganiju kod dzoleta :rumenko: ,noramalno bila sam dosta fizicki aktivna kao i sva deca, a moje misljenje odakle mi tanki listovi pa jednostavno tako sam gradjena manekenski (tako mi kazu mada nisam visoka)... i jesi me izbedacio imam kompleks zbog tankih listova :rida:

Back