baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
nisam ni velika ni mala...170cm...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ni velika ni mala...170cm...![]()
Ni manje ni više od ostale dece. Ti praviš poređenje sa jednim spektrom generacija pretpostavljam da ne misliš na decu mlađu od 14 danas. Jer stvarno je problem kod njih što se ne kreću, za to je kriv malo tv malo kompjuter malo opšta panika oko silnih ubica i siledžija pa gašenje svetala i zatvaranje klinaca u kuću posle određenog doba uveče, sve ovo što vodi "zdravom životu" da bismo veseliji i odmorniji išli u nove radne pobede. Dobro, samo odmornijiU redu, nisi se bavila sportom u detinjstvu, sada se baviš aerobikom. Ali jesi li u detinjstvu bila "kućna" osoba, ili si bila aktivno dete (igranje napolju, druženje, aktivna letovanja i zimovanja...) ?
heheeh...nisam baš tako malena![]()
Znam, ali eto na ovoj temi pričamo o tom jednom određenom. Imam ja svoja mišljenja i ukus i po pitanju drugih delova, koji, da bi ih uopšte razmatrao moraju biti deo jedne lepe i skladne celine.za mlitave devojke! bile one zgodne i lepe i sve ili debele brkate i ogromne...
listovi su druže samo jedan deo..
Nemoj se odmah femkati, nego daj da te oslobodimo te ideje "ne smatram lepim i ženstvenim...blabla" ,Elem, ja svoje manje više prirodno nabildovane listove baš i ne smatram lepim i ženstvenim (stvarno, ne tražim da me tešite il nešto) ali mi je interesantno da neki od vas ne misle tako, pa i drago
![]()
i ako moze, neka se i skine usput, eh?rekoh malopre, na slici koju si dala se ne vidi dovoljno da bi mogli dati ikakvu ocenu tvoje figure. Ono malo što se vidi, uopšte ne podržava tvoju samoocenu.
Ajde , ako imaš vremena, nakači još nešto što bi pomoglo da damo neko tačnije mišljenje.
Nećemo baš analizu pravitirekoh malopre, na slici koju si dala se ne vidi dovoljno da bi mogli dati ikakvu ocenu tvoje figure. Ono malo što se vidi, uopšte ne podržava tvoju samoocenu.
Ajde , ako imaš vremena, nakači još nešto što bi pomoglo da damo neko tačnije mišljenje.
Ne mora da se skine, osim ako je onaj šorcić ne žulja.i ako moze, neka se i skine usput, eh?
E pa u tome je i suština mojeg predloga, da te razuverimo da to što ne voliš je možda baš nešto čime bi mogla da se pohvališ ! Nevolje koje nam sopstveni um čini mučeći nas sa često pogrešnim slikama koje o sebi imamo , su velike.Nećemo baš analizu praviti![]()
Znam ja kakva mi je figura samo nešto na njoj volim nešto ne volim.
Oduvek sam mislila da su tanke potkolenice baš onako oličenje ženstvenosti i elegancije i mislim da ne grešim u tome kad je neki trend u pitanju, samo se ukusi razlikuju valjda...
S druge stane ja sam se menjala od nekoga sa izraženim bokovima do nekoga ko izgleda skoro ravno i to nije imalo veze sa gojenjem već sa tipom vežbi koje sam forsirala. Da, određen deo tela se goji više, zavisi od osobe do osobe, ali sve se to može modifikovati. Posebno postoje vežbe za jačanje struka (tih stomačnih mišića) i neke baš umeju da naprave ravnu linijudok druge naprave još izraženiji struk.
Bar ja stekoh takav utisak. Ekstremi su nešto drugo.
Nećemo baš analizu praviti![]()
Znam ja kakva mi je figura samo nešto na njoj volim nešto ne volim.
Oduvek sam mislila da su tanke potkolenice baš onako oličenje ženstvenosti i elegancije i mislim da ne grešim u tome kad je neki trend u pitanju, samo se ukusi razlikuju valjda...
I ja smatram da su tanke potkolenice prvenstveno olicenje elegancije pa i zenstvenosti...
Evo vam još primera "ženstvenosti" , daleko bilo
![]()
I za kraj, jedan svetao primer lepih, leeepih nogu
.
.
![]()
I za kraj, jedan svetao primer lepih, leeepih nogu
.
.
![]()
Jao, nisam te valjda izbedačio ?! Pričaj malo o sebi, šta je tvoje mišljenje otkud ti tanki listovi ? Jel si bila neaktivno dete, sedela u kući, učila da se šminkaš i čitala žutu štampu, umesto da trčiš, preskačeš lastiš, učiš ples ili folklor, i razvijaš noge ?
Auh ! Školska godina je počela, nemoj da promašuješ temu, jer će dobiješ slabu na pismenom.
Tema jasno kaže : diskutujmo o listovima ženskih nogu.
Slabi listovi = nije izdržljiva kada je gore