hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.252
pa daj cega ima uzmi, mislim sta sad savrsenstvo ne postoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Em što su ti postovi nejasniji od tekstova ekv-a,em lupaš kad pokušavaš biti jasna.Znači viši ljudi su oni koje zaboli dupe što im neko drugi kara ženu,i obratnopa to je kul nekako, za vishe ljude
mene je blam sto nemam to
ocu da izgenerisem da imam da se pohvalim
- - - - - - - - - -
uf mislim da bi kod mene to bilo ozbiljno a ne tako da se vrati![]()
Ma kakvi,i ta poštena čeljad sa sela su izumirujuća vrsta,dovoljno je da imaju signal tv pinka i prve,i ode sve dođavola...mlade klinke danas jako upijaju sve što im ta dva zla medija serviraju.I ostali digitalni mediji su nakaradni ali ovi prednjače.
lepota je inferiornija u odnosu na ruznocu jer manje traje
zasto je vama zenama lepota toliko vazna?
svi cemo jednom biti babe (I mushkarci)
dzaba protiv toga boriti se
I nije zbog muskaraca to je sigurno
toliko truda I gubljenja vremena za shminke cupanje obrva kremice za lice sta sve ne...
zamisli samo, da su zene sveta umesto toga vreme koristile za nesto produktivno mozda bi bilo vise zena nobrelovaca ili astronauta ili..
mozda bi I neka zena nasla lek za rak ili aids
eto, shminka ubija
a ti bi o zenskoj lepoti
Nije sve bas toliko crno, ali se previse prica da je crno pa se samim tim u veruje da jeste. I te kako ima kvalitetne omladine svih generacija.
A zasto vi muskarci balavite kad vidite neku neprirodnu lepu zenu?
jedan moj prijatelj (razvodio se tri puta, nema dece, 47 god)..rekao je da ako se ikad više bude ženio da će to najverovatnije biti neko pritupasto seljačko al zdravo i čestito čeljade, koje nije stiglo da se pokvari obrazovanjem, emancipacijom i ljubavnim romanima.
i znajući ga, on će ako bude naumio, to sigurno i uraditi![]()
A zasto vi muskarci balavite kad vidite neku neprirodnu lepu zenu?
Ima ali su u manjini,inače sam mislio uopšte na ljudsku populaciju svih generacija...moral,poštenje sve više tone u provaliju
Pa ne balave svi,evo recimo ja a znam i da mnogi vole prirodnost.Više volim da vidim i manje lijepu prirodnu ženu nego fotošopiranu,premazanu,izvještačenu facu![]()
prava lepota ne moze biti neprirodna
sexipil moze da se isforsira preexponiranjem sekundarnih polnih karakteristika
ali na to se loze povrsni muskarci
pravi seksipil je u govoru tela I drugim stvarima
pa pazi ako je vec probushena to joj je vec ozbiljna mana ...
Nista ne moze da se isfolira, moze samo da se voli isfoliranost.
Drugo, cesto se nalazi mana pravoj lepoti, kao sto se zagovara ono - volim ja pametne devojke, a zapravo se pametnoj obavezno nadje mana da bi se pobeglo od nje. Ima i toga ali opet verujem da je i to licemerje ipak u manjini, ma koliko se cinilo da dominira.
Nisam rekao isfolira nego isforsira...tipa dupe sise utegnutost...sve na izvolte.
To je povrshan sexipil I da vecina muskaraca se lozi na to jer su I sami povrsni.
Moze biti da su neki tipovi licemerni pa nadju manu jer su inferiorniji intelektualno ali mnogo cheshce je da "pametna' I nije toliko pametna.
Postojimo,ali vas prirodnih je sve manje,e to je problemčićI dalje verujem da se mnogo vise pise i govori o provalijama nego sto je tako u stvarnosti. "Kukanje" je postalo trend, a sa druge strane promovisanje loseg ponasanja i mediokriteta svake vrste odgovara upravo mediokritetima da opravdaju sopstveno ponasanje.
- - - - - - - - - -
E pa u tom slucaju drago mi je sto postojis i ti i tebi slicni![]()
Pa to, to, da se ipak napravi, namesti, uvredi ona koja jeste pametna ne bi li se dokazalo po svaku cenu da ipak nije pametna![]()
Svakome moze da se nadje slabost, a narocito se trazi dobrim i pametnim ljudima, iz proste pakosti, samo da bi oni koji im zavide na kvalitetima uspeli da nadju bilo sta samo da ih eto u bilo cemu makar malo ponize. To su cista zloba, pakost i zavist.
a pishe muNe pada ti na pamet, recimo...da osoba nije pametna ko sto misli da jeste?I da to onda nema veze sa zaviscu nego nedovoljnom svescu u vezi sebe.Postoji I to kao opcija.
Slabosti imaju svi ali ne traze ih samo losi ljudi da bi napakostili nego I oni drugi da bi nashli drugo ljudsko bice.
a pishe mu
Lepo mi je dok nekome trujem chaj![]()
Ne pada ti na pamet, recimo...da osoba nije pametna ko sto misli da jeste?I da to onda nema veze sa zaviscu nego nedovoljnom svescu u vezi sebe.Postoji I to kao opcija.
Slabosti imaju svi ali ne traze ih samo losi ljudi da bi napakostili nego I oni drugi da bi nashli drugo ljudsko bice.
Sitnicar nikad ne nalazi nista dobro sem greske u drugome. Onaj ko misli da je prepametan i ispituje tudju pamet obicno je samoziva narcisoidno poremecena licnost.
može...ništa lepše nego fino i pravilno oblikovani pectoralis minor i pec. major![]()
Evo da se odužimo...ne vidi se pectoralis najbolje od dlakaPogledajte prilog 289131
imam istu kutijicu za sapun
nego, mislim da ćeš na ovom pdf. dobiti mlaku reakciju i skroman aplauz...bolje ti to bači tamo na ljis i žene, pa da vidiš histerije i bacanja grudnjaka iz publike na stejdž
ali ako mene pitaš, pošto si citirao moj komentar, mogu da ti kažem..fino i solidno![]()