ženske noge slabih listova

vama lakse nego nama
zamisli recimo ozenis pametnu lepu samosvesnu zenu
kad ono
ona je u stvari ista torokusha curkica I sujetna zenica ko I bilo koja druga :hahaha:

jedan moj prijatelj (razvodio se tri puta, nema dece, 47 god)..rekao je da ako se ikad više bude ženio da će to najverovatnije biti neko pritupasto seljačko al zdravo i čestito čeljade, koje nije stiglo da se pokvari obrazovanjem, emancipacijom i ljubavnim romanima.
i znajući ga, on će ako bude naumio, to sigurno i uraditi:lol:

dobro i voleli su se do kraja zhivota ko elizabeta tejlor i richard barton malo pica malo krvi al ljubav do gorbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uh..ja baš želim da izbegnem tu dramatiku...piće, švaleracija, strast, krv, tuča, dreka, vriska..jbte..ko uopšte teži tome.
hahaha..moji teča i tetka imaju takav brak,
da ne poveruješ
ali stvarno:D
i oni tako već, šta znam, preko triest godina i super im.

pa to je kul nekako, za vishe ljude
mene je blam sto nemam to
ocu da izgenerisem da imam da se pohvalim

- - - - - - - - - -

uf mislim da bi kod mene to bilo ozbiljno a ne tako da se vrati :confused:

veruj mi da ti "viši ljudi" debelo pate u takvim vezama.
može to nama malima i običnima sa strane da izgleda super privlačno, zanimljivo..ali to je količina destrukcije i tenzije koja mora na nešto da se odrazi,
na zdravlje, porodicu...nije to baš tako sjajno iako izgleda kao holivudski scenario:)

- - - - - - - - - -

pa moze ta rakija
eto u sta se pretvorih

ko ga ****..koga briga i ako se pretvoriš u nešto što nije prihvatljivo drugima,
zabole te...opet si svoja,
kakva god da si.

veruj mi da ti "viši ljudi" debelo pate u takvim vezama.
može to nama malima i običnima sa strane da izgleda super privlačno, zanimljivo..ali to je količina destrukcije i tenzije koja mora na nešto da se odrazi,
na zdravlje, porodicu...nije to baš tako sjajno iako izgleda kao holivudski scenario:)

- - - - - - - - - -

ko ga ****..koga briga i ako se pretvoriš u nešto što nije prihvatljivo drugima,
zabole te...opet si svoja,
kakva god da si.

ma jok ne treba mi to da sam svoja bash
ali moramo naci sta mi treba

Back