Žene recite mi koju ves masinu da kupim

Распитај се код искуснијег (старијег) сервисера ,,за белу технику'' у твом граду (околини) и он нека ти препоручи. Уједно, знаћеш коме да се обратиш за помоћ ако затреба.
Иначе, и сервисери тврде да ,,Горење'', нису више какве су раније биле. У шали кажу: ,,Машине за једнократну употрбу''!

Распитај се код искуснијег (старијег) сервисера ,,за белу технику'' у твом граду (околини) и он нека ти препоручи. Уједно, знаћеш коме да се обратиш за помоћ ако затреба.
Иначе, и сервисери тврде да ,,Горење'', нису више какве су раније биле. У шали кажу: ,,Машине за једнократну употрбу''!
Gorenje nije za nista ,frizideri su dobri jos uvek ,a masinu za ves sam imao ,ali posle garancije krecu problemi.

To nije do 25 hiljada ?
Pa dobro "malo"vise al koliko para toliko i muzike. Jbg, nisam video da je do 25,000din, iskreno to mi je malo. Za te pare bolje da kupi neku polovnu Miele koja ce nadziveti svaku tu od 25,000din pa i kada je 5god stara

A cena padanje u nesvest …
Preporuka za Turke Beko
Jbg, u satartu platis puno al inverter motor i sama garancija na njega znaci puno, motor je najskuplji deo, ako on crkne mozes da se pozdravis sa masinom

Jbg, u satartu platis puno al inverster motor i sama garancija na njega znaci puno, motor je najskuplji deo, ako on crkne mozes da se pozdravis sa masinom
Amortizeri su najcesce problem kod jeftinijih masina .

Meni je Gorenje malo duže trajala nego garancija, 5,5 godina.
Onda sam kupila polovnu Simens koju je doneo čovek iz Austrije i prezadovoljna sam sa njom.
Taj majstor od kojeg sam kupila kaže da nije isto kupiti za naše tržište ili za austrijsko, nemačko i slično.
Isti tip mašine, ali kvalitet nije isti.
Ovo je deseta klasa sto prodaju kod nas ,istekne garancija i dovidjenja.

Preporuka je Elektrolux-ova sa punjenjem odozgo

remote.jpg.jpg

dizvines al taj krs znam dvoje koji imaju i rekli mi da su se teze zaebali
a kupili bas taku zbog lenjosti da se kao ne saginju :lol:

uostalom da mi ne dajemo savete
posle kad mu ode bubanj a de je motor zavaren za njega :lol:
tako kod vecine novih pa budemo grbavi

jedino de nes da se zaebas, za to glavu stavljam na panj
kupis miele industrijsku masinu
to ima da ti traje i unucima

Back