Da li volite ravne cipele za žene?

Problem sa ravnim cipelama je da ne oblikuju nogu kako treba. Štikla zategne list, mnogo lepše izgleda.
Pa što se žene stalno propinju na prste...
Pa naravno da lepše izgleda. Sve lepše izgleda i uz njih sve lepše "stoji", pa i farmerke.

Ja se propinjem na prste ali sam uvek mislila da to radim jer mi prija jer tako "protegnem" noge. Čak se na prste propinjem i kada stojim na semaforu :kiki:
...dobro, kada je ljubljenje u pitanju tu je nešto drugo. Eto to vam je jedan od razloga zašto neke žene volimo visoke muškarce.

Ni meni se te brodarice ne sviđaju. Mislim da se na engleskom zovu yachting shoes, ako se ne varam. Inače nisam ni znao da se tako zovu na "našem" jeziku. Inače, meni je prva asocijacija kad sam čuo riječ "brodarice" bila Brodarica, naselje pored Šibenika.

Meni su ove cipele ružne i neugledne, ružnije i od klasičnih mokasinki, čija su podvrsta na neki način. Šteta što se opet vraćaju u modu. Više ne znaju ništa originalno smisliti pa samo prežvakavaju stare trendove.

Što se tiče ravnih ženskih cipela meni su balerinke no.1. Zatim slijede ravne sandale, pa ravne čizme, tzv. jahače a ove brodarice su još dosta mjesta ispod.

Od svih uspeha žena, od prava glasa pa do svih ostalih prava tesko stečenih, najponosnija sam na njih danas kad su se izborile da nose ono što vole, što im je udobno, što im se svidja. Svaka je svoja, za sebe, neka utegnuta neka slampava neka sportski obučena neka poslovno... Koliko do juče sve su bile po ukusu muskaraca bez obzira koliko se lose osećate u tome što nose.

Od svih uspeha žena, od prava glasa pa do svih ostalih prava tesko stečenih, najponosnija sam na njih danas kad su se izborile da nose ono što vole, što im je udobno, što im se svidja. Svaka je svoja, za sebe, neka utegnuta neka slampava neka sportski obučena neka poslovno... Koliko do juče sve su bile po ukusu muskaraca bez obzira koliko se lose osećate u tome što nose.
Dobar ti nik .

1161859766_0340_0340.jpg
Ovako nešto mi je jako slatko.

Back