DJ 5ak
Domaćin
- Poruka
- 3.713
Voliš, a? Lolo jedna...
Da da , nekako uvek mi je bilo preslatko kad vidim devojke/žene u baletankicama.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voliš, a? Lolo jedna...
Toliko su ženstvene, jednostavne i elegantne... mogu da se nose ceo dan, a i uveče za svečani izlazak...Da da , nekako uvek mi je bilo preslatko kad vidim devojke/žene u baletankicama.![]()
Nosila sam ih ceo život, bilo je tu svih boja, od prevrnute kože...Toliko su ženstvene, jednostavne i elegantne... mogu da se nose ceo dan, a i uveče za svečani izlazak...
Toliko su ženstvene, jednostavne i elegantne... mogu da se nose ceo dan, a i uveče za svečani izlazak...
Nosila sam ih ceo život, bilo je tu svih boja, od prevrnute kože...
Ma - ne... samo sam rekla kako je bilo... i kako sam uživala u tim preslatkim malim cipelicama...E sad to već namerno radiš, sad me već "mučiš" i ono udaraš čežnju.![]()
Jašta! Kabriolet cipele se najbolje nose na bele čarape, kako drugačije.
Preskocicu, nije moj stil.Kažu, vraćaju se (brodarice) u modu "big tajm" s proleća.
Hoćete li biti u trendu ili ćete ovaj da preskočite?
Pogledajte prilog 1688144
Mene u baletankama bole noge.Baletanke![]()
Pa naravno da lepše izgleda. Sve lepše izgleda i uz njih sve lepše "stoji", pa i farmerke.Problem sa ravnim cipelama je da ne oblikuju nogu kako treba. Štikla zategne list, mnogo lepše izgleda.
Pa što se žene stalno propinju na prste...
Jadan si ti,...ako si "metar i žilet"!Lično, ne volim ravne cipe za žene, osim za one skroz visoke što "jadne" moraju da ih nose
Ni meni se te brodarice ne sviđaju. Mislim da se na engleskom zovu yachting shoes, ako se ne varam. Inače nisam ni znao da se tako zovu na "našem" jeziku. Inače, meni je prva asocijacija kad sam čuo riječ "brodarice" bila Brodarica, naselje pored Šibenika.
Boat shoesMislim da se na engleskom zovu yachting shoes,
Dobar ti nik .Od svih uspeha žena, od prava glasa pa do svih ostalih prava tesko stečenih, najponosnija sam na njih danas kad su se izborile da nose ono što vole, što im je udobno, što im se svidja. Svaka je svoja, za sebe, neka utegnuta neka slampava neka sportski obučena neka poslovno... Koliko do juče sve su bile po ukusu muskaraca bez obzira koliko se lose osećate u tome što nose.